Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ulazi Konte pre utakmice i kaze...."Viktore jel Mozes?...."
Viktor: Mogu sefe!
Konte: Igraces danas!

Šta je meni smešno...

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Sad kad gledam Mosesa kako se vukao po posudbama i sjedio na klupi a ovakva igračima, pitam se šta bi bilo s McEachranom da nam je Conte ranije bio trener? Bil uspio možda kod nas? Ipak kažu da je to neviđen talent, a onako propade. A i Moses bi propao da Conte nije došao.

Lik je stvarno dobar, još mi se dojam malo pojača kada ga usporedim sa eventualnim njegovim zamjenama na toj poziciji. Bravo, samo nastavi

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Igrac utakmice danas, dobio MOTM nagradu od Skya.

Strasan je bio, kako samo ovaj frajer ima snage spartati stalno gore dole.. Jbt kad istrca onaj sprint od jedno 80 metara pred kraj utakmice, jest da je zapucao priliku ali nevjerovatno. Zasluzio i on ovo sve, svoju priliku, nakon svih silnih posudbi i seljakanja iz kluba u klub. 

Kakva igracina. Hvala ti Conte za ovo okrovljenje sezone. Igracina u svakom smislu te rijeci, pogotovo sto svi znamo da su ove partije Mosesa kljuc ostanka Ivanovica na klupi.

• Autor

Opet frajko 80 metara trk pravi, dobija loptu od Coste i zakucava je u mrezu za pobjedu. Trci prema navijacima i pokazuje na Celzijev grb.

Da ne spominjem kako je bez greske odradio ostatak utakmice.

Ma svaka ti dala, Victore Mosesu!

Opet frajko 80 metara trk pravi, dobija loptu od Coste i zakucava je u mrezu za pobjedu. Trci prema navijacima i pokazuje na Celzijev grb.
Da ne spominjem kako je bez greske odradio ostatak utakmice.

Ma svaka ti dala, Victore Mosesu!

I još u intervjuu poslije utakmice kaže kako je Chelsea njegov dom.

U prvih 30 minuta je bio malo kritičan u defanzivi,ali svi su djelovali malo izgubljeno.

Obozavam ovog coveka. Naravno pokidao je danas kao i svaku prethodnu utakicu.

Kada bi me neko pitao da kazem koji igac(od trenutnih) najbolje predstavlja ono sto jeste Celsi i kakav ocekujem da bude igrac Celsija najverovatnije bih izabrao Mozesa. Igracina!

na pripremama je oduvijek pokazivao potencijal da bi mogao biti dobar igrac, al onda ga nasi svaki put posalju na posudbu.

svaka mu čast na istrajnosti, konačno da se neko vrati sa posudbi i zaigra za prvi tim

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/804448338569527296

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/804449585120870400

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/804448886211440640

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/804450067826536448

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/804451003240169472

Lelelele.

Ovaj ce zavrsiti ko Sturige,veceras je mogo dodati 4-5 puta ali lik suta bezveze. Ocajan zadnje 2 utakmice.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor

Opet odlicna partija, vidim Zemo nece da napise treci post zaredom jer mora malo svoja vnago jesti :D Utiso ga Victor danas momacki, probijao po desnoj strani, nabacivao, slao povratne.. Puno mu je lakse igrati kad nema Williana, onaj bi svoju mater usporio pa tako ni Moses nije imao s kim kombinovati i uglavnom je dobijao lopte kad je pokriven. S Pedrom se bolje razumije, igraju duple pasove, Hazard isto voli odigrati dugu loptu na Mosesa s kontra strane, prebaciti teziste igre. Za razliku od Alonsa vidi se da je Moses bio krilni igrac, ima tu sposobnost da igra 1 na 1, ne boji se krenuti na protivnika a ne samo vracati loptu nazad. Tako smo i probili bunker Hulla.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.