18. februar 2015.11 god. comment_203877 I onda pomislis sta o tome da misle Drogba,Willian,Zouma,Ramires,Mikel,Remy i ostali tamnoputi velemajstori :D Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203921 I onda pomislis sta o tome da misle Drogba,Willian,Zouma,Ramires,Mikel,Remy i ostali tamnoputi velemajstori :D Pokusavam shvatiti kako si uspio staviti Ramiresa i Mikela u recenicu gdje se govori o tamnoputim velemajstorima :D Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203928 Pokusavam shvatiti kako si uspio staviti Ramiresa i Mikela u recenicu gdje se govori o tamnoputim velemajstorima :D Hoćeš reći da nisu tamnoputi? Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203929 Pokusavam shvatiti kako si uspio staviti Ramiresa i Mikela u recenicu gdje se govori o tamnoputim velemajstorima :D Hahahah ocekivao sam ovako nesto :D Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203953 NajjaÄe je Å¡to smo aktivni uÄesnici Kick it Out kampanje protiv svakojakih diskriminacija, i onda se desi neÅ¡to ovakvo Å¡to Å¡okira svakog mogućeg normalnog Äovjeka... Ono, kao da gledaÅ¡ Gestapo kako se iživljava nad židovima. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204236 Zna li iko kakvu je kaznu popio ovaj apostol i njegovo dijete? Ako se ne varam, ovo se desilo na prvoj tekmi koju je vodio Grant. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204296 Zato jer ga pokazuje iz istog razloga zbog kojeg tata idiot zaklanja sunce da mu ne ide u oÄi... X_X Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204298 Onda nek isprazne komplet stadion zbog srednjaka i neka ostanu momci s markerima i ovi sto kose teren. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204305 Zar kod njih ne postoji sloboda govora? Ili je to selektivna sloboda govora, sto znaci da vise nije sloboda? Idu mi na kurac sa nekim stvarima. Tipa ne smes da psujes na stadionu. Pa nismo u skolici... Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204307 Nacizam je nacizam. A svi psuju svaku tekmu i masu srednjacima i niko ih ne udaljava sa stadiona, ne pretjeruj. I normalno da trebaju biti ekstremni s kaznama zbog proslosti i govana kroz koje su prosli zbog otpada koji je dolazio s nozevima na tekme a ovdje se takvi nazivaju vjerni navijaci. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204308 Postoji sloboda govora, ali ne postoji pravo da ikoga vrijeÄ‘aÅ¡ po bilo kojoj rasnoj ili vjerskoj osnovi? Ako netko misli da je taj faÅ¡istiÄki pozdrav ok, onda mu je mjesto tamo gdje i svim njegovim istomiÅ¡ljenicima. U zatvoru ili u ludari. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204325 Mislio sam na dogadjaj kada je jedan navijac nazvao Ria Ferdinanda pickom (upotrebio je izraz cunt, cini mi se da je bio Rio Ferdinand) i onda su ga debelo kaznili, mozda cak i zabrana ulaska na stadion. To je preterivanje. Kao i da pokazes srednji prst. Zasto bio to bilo kaznjivo na fudbalskoj utakmici? Zar nije fudbal igra emocija (ima raznih emocija)? Nacizam nije u redu, nigde nisam rekao da jeste. Ne verujem da je onaj lik neonacista. Onakav pozdrav ima dosta navijaca u Italiji (90% sam siguran da je Italija u pitanju), cak su i ovi iz Uzica (Sloboda) imali neki slican pozdrav... Ne mora uvek da se podignuta ruka povezuje sa nacizmom. Preveliki je strah od svega sto je povezano sa nacizmom. Iracionalan strah. Kao npr kukasti krst se povezuje sa nacizmom, a oni su ga ukrali od budista. I sada svi mrze taj znak, nepravedno. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204330 Upravo, ljudi dolaze na stadion da promovisu budizam. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204367 Upravo, ljudi dolaze na stadion da promovisu budizam. Genijalno (nisam ironican). hahahahaha evo ruke Otisao sam off-topic i popio sam samar. Zasluzeno Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204385 Evo jedan zadatak za ove naÅ¡e kloÅ¡arske rasistiÄke navijaÄe. Neka se organiziraju i neka priuÅ¡te Ashleyju Barnesu jedan lijepi kućni posjet. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204485 I onog Sulejmana nabijem na kurac. Cuj Chelsea kriv, jer su to njihovi navijaci. Neka ti nisu dali da udjes, kad si toliko glup. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206893 kakvi su ovo degeni, ovoga zena bije zastavom da prestane pjevat, hahaha kakvi navijaci, obicni kreteni. Ovoga ubi ovaj od batina, al se zastavice ne ispustaju iz ruku :D https://www.youtube.com/watch?v=gJe8ihSuUS0 Prijavi
9. septembar 2015.11 god. comment_233378 Procjene navijaca Chelseaja po kontinentima: 1. Europa: 25 milijuna 2. Azija: 80 milijuna 3. Afrika: 15 milijuna 4. Sjeverna Amerika: 10 milijuna 5. Juzna Amerika: 20 milijuna 6. Australija: 1 milijun 8: Otocke drzave: 50.000 9: Arktik i Antarktik: 17 --------------------------------- Ukupno: 151.050.017 Ovo su samo covjeciji navijaci. Znaci ljudi (homo sapiens). Na ovaj broj treba dodati zivotinja koje navijaju za Chelsea poput Antinog haskija. Ima nas jedno 155 milijuna sigurno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.