Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CFC fanovi & Headhuntersi

Istaknuti odgovori

Ja sam pričao s jednim likom što je bio u Pragu, rekao mi je da je puno neutralaca bilo na utakmici i da je našoj tribini bilo svakakvih 'sumnjivih' tipova. Treba napomenuti da je Prag od Minhena 3 sata vožnje.

Sjetite se kakav su lom naši napravili u samom Minhenu prije nešto više od godinu dana. ;)

To je tacno da je bilo sigurno fanova iz cijele Evrope 

• Odgovori 268
  • Pregledi 29,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...

Navijači Chelseaja u Pragu - tuga i jad. Totalno neorganizirano navijanje, ili bolje reći nenavijanje. Bayernovi navijači se čuli cijelo vrijeme. Stadion odjekivao. Naši ništa. A Mourinho pred kraj tekme čitavu minutu diže navijače. Ccc sramota. Među najlošijim navijačima od velikih klubova su Chelseajevi. Ruku na srce i biti iskren. Onaj Abramovič bi trebao svaku tekmu kupiti 1000 grla da se deru i navijaju. Ebo ovo.

Objašnjavao sam ti situaciju već nekoliko puta kako to funkcionira.

I to se neće promjenit barem ne tako skoro.

Žitelji ovih prostora navikli ste na temperamentno navijanje.

Jedan lik se popne a ogradu i vrištanje ajmo pičke ruke ajmo svi ko jedan.

U Engleskoj to tako ne funkcionira.

Kao što sam ti i prošli puta pisao u toj tekmi uopće se nije navijalo kontra Bayerna jer nas je doslovno bolila ona stvar za Bayern navijalo se kontra Tottenhama pjevale su se pjesmice kako Wise zabija na San siru.Ono piva i zajebancija.
komentira se tekma itd.

Kad odeš par puta na tekmu shvatit ćeš kako to ide

A upravo Mourinho je ispao pička u Pragu jer se uzdao u to da ga publika odnese do pobjede i okreće se lik prema publici i vodi navijanje pa vodi utakmicu a ne navijanje.

Pep ga je dobio u taktičkom dijelu pogotovo  u dijelu od 70 minute nadalje jer se ovaj bavio publikom a ne momčadi koju vodi.

C imaš malo krivu percepciju cijele priče.

Ako misliš da su recimo Huntersi pjevali 90 minuta varaš se njima je glavna šema bila šora a tek onda ostalo.

Zašto bi Mou ispao pička ako traži podršku navijača, to ti je nešto normalno u svijetu, da navijači ne trebaju dati poršku ne bi bilo navijaća

Zašto bi Mou ispao pička ako traži podršku navijača, to ti je nešto normalno u svijetu, da navijači ne trebaju dati poršku ne bi bilo navijaća

Zato što se lik zabavlja navijačima a utakmica mu izmiče iz nadzora.

Ok samo vi navijajte sve će bit u redu bit će moj k. u redu pa budimo iskreni Bayern nije pobjedio samo zahvaljujući Cechu u regularnom dijelu o produžetku neću niti govorit.

Jedna od ključnih grešaka mu je uvođenje Mikela u momčad umjesto Mate u tom trenu panično se branimo i ispucavamo lopte.umjesto da uvede igrača koji može zadržat loptu i proigrat kontru jer otvarale su se velike rupe kod Bayerna on uvodi Mikela.

Ako se razumiješ u nogomet valjda ćeš shvatiti poantu mog posta

On se ne zabavlja s njima, nije on stao ispred njih i glumio dirigenta, pričaÅ¡ gluposti 

Pune tri minute je bio okrenut prema nama i gestikulirao Bio sam u Pragu na utakmici

Malo je reći da si nabacao hrpu gluposti u ta dva posta.

Nogomet je puno više od taktike i football managera. Igrači su bili na izmaku snaga, trebalo je odraditi toliko minuta sa igračem manje protiv evropskog prvaka, trener se okreće ka navijačima, traži od njih dodatnu motivaciju, snagu i žar, jer zna da to može pomoći igračima da odrade svoj posao do kraja. Šta misliš da su navijači navijali kako treba, da li bi on to uradio ?

Ne znam jesi li ikad Å¡utnuo loptu ispred viÅ¡e od 50 ljudi, ne bi se baÅ¡ reklo sudeći prema ovim postovima. Psihologija je puno važnija nego Å¡to ti piÅ¡eÅ¡, nije to samo daj balun, ajmo se postaviti na teren, taktika ta i ta, formacija ta i ta i evo hajmo sad igrati. 

JoÅ¡ pričati da je ispao pička - fuj, idiotski. Jedine pičke su naÅ¡i 'korporativni' navijači, malo je reći da bi bilo koji forumaÅ¡ ovdje poderao grlo da ima priliku otići na takvu jednu utakmicu. Da ne pričam o brojnim utakmicama na Stamford Bridgeu kad je trebalo napraviti grotlo na stadionu, a oni samo blijedo posmatrali i vadili kojekakve gadgete i slične tehnoloÅ¡ke pizdarije, kao da ovjekovječe trenutak. 

I naravno da će gestikulirati, i treba tako kad ne znaju.

Malo je reći da si nabacao hrpu gluposti u ta dva posta.

Nogomet je puno više od taktike i football managera. Igrači su bili na izmaku snaga, trebalo je odraditi toliko minuta sa igračem manje protiv evropskog prvaka, trener se okreće ka navijačima, traži od njih dodatnu motivaciju, snagu i žar, jer zna da to može pomoći igračima da odrade svoj posao do kraja. Šta misliš da su navijači navijali kako treba, da li bi on to uradio ?

Ne znam jesi li ikad Å¡utnuo loptu ispred viÅ¡e od 50 ljudi, ne bi se baÅ¡ reklo sudeći prema ovim postovima. Psihologija je puno važnija nego Å¡to ti piÅ¡eÅ¡, nije to samo daj balun, ajmo se postaviti na teren, taktika ta i ta, formacija ta i ta i evo hajmo sad igrati. 

JoÅ¡ pričati da je ispao pička - fuj, idiotski. Jedine pičke su naÅ¡i 'korporativni' navijači, malo je reći da bi bilo koji forumaÅ¡ ovdje poderao grlo da ima priliku otići na takvu jednu utakmicu. Da ne pričam o brojnim utakmicama na Stamford Bridgeu kad je trebalo napraviti grotlo na stadionu, a oni samo blijedo posmatrali i vadili kojekakve gadgete i slične tehnoloÅ¡ke pizdarije, kao da ovjekovječe trenutak. 

I naravno da će gestikulirati, i treba tako kad ne znaju.

Bio sam reprezentativac i znam što je igrati pred punom dvoranom.(toliko o tome(ne sudi o nekome koga ne poznaješ)).

Slažem se da su igrači bili na izmaku snaga no prika ne moÅ¡ igrat ko zadnji Å¡onjo(taktički) i onda od publike tražit mahnito  pomoć jer će te publika dić a to Å¡to si 117 minuta igrao ko papak koga boli ona stvar.

Publika to vidi osjeti osim toga navijali su čitavih 120 minuta.Bavaraca je bilo gotovo tri puta više nego nas.

Ispast ću malo smješan no skoro da bi se složio s Mamićem.

Sjedi za volanom Ferarija a ponaša se kao da vozi Škodu Favorit.

Super kup se izgubio isključivo zbog Mourinhovog Ega.

• 3 sedmice kasnije...

Top 10 klubova sa najviše navijača na svijetu!

10. Juventus 20m.

9. Bayern Munich 24m.

8. Inter Milan 49m.

7. Liverpool 71m.

6. AC Milan 99m.

5. Arsenal 113m.

4. Chelsea 135m.

3. Real Madrid 174m.

2. Barcelona 270m.

1. Manchester United 354m. (E)

Kakva dominacija sinoć na Emiratesu, rekao sam da je to pozorište, ali sada se moram ispraviti i reći da je pozorište glasnije od onog. Naši su ih posramili za sva vremena. Recite da je Stamford Bridge tih, međutim Emirati su jebeno groblje.

(za Cazorlu)

http://www.youtube.com/watch?v=7m3I62VZ_s0

(za njihove navijače i Wengera :P)

http://www.youtube.com/watch?v=ZLk6GYxl8qk

(za našu dušu)

http://www.youtube.com/watch?v=CKP3XvqXWvc

http://www.youtube.com/watch?v=6wUaOXJKlvk

• 1 mjesec kasnije...

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3573281/title/three-blues-to-broadcast-live-next-week

Znaci u petak nekad gostovat ce tri spanca, azpi, trole i the only juan mata. Gdje ce im biti postavljena pitanja navijaca sa facebooka.

13e562e30cc834a75ddbd405a96e1e68.jpg

c344a3bd8ca4da2e6c78a691f0f1ef66.jpg

256251d909640d411789bf24291433f8.jpg

Eto neka pitanja.

Uglavnom 90% pitanja namjenjena Torresu.

Pored velikog mate oni manekena ispituju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.