1. septembar 2013.13 god. comment_142407 Ja sam priÄao s jednim likom Å¡to je bio u Pragu, rekao mi je da je puno neutralaca bilo na utakmici i da je naÅ¡oj tribini bilo svakakvih 'sumnjivih' tipova. Treba napomenuti da je Prag od Minhena 3 sata vožnje. Sjetite se kakav su lom naÅ¡i napravili u samom Minhenu prije neÅ¡to viÅ¡e od godinu dana. ;) To je tacno da je bilo sigurno fanova iz cijele Evrope Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142597 ko u engleskoj ima dobre navijace osim liverpoola? niko West Ham. Kad treba naprave koreografiju preko tribine, povremeno i oni bubblesi, pjeva se cijelu utakmicu, meni osobno dosta. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145391 NavijaÄi Chelseaja u Pragu - tuga i jad. Totalno neorganizirano navijanje, ili bolje reći nenavijanje. Bayernovi navijaÄi se Äuli cijelo vrijeme. Stadion odjekivao. NaÅ¡i niÅ¡ta. A Mourinho pred kraj tekme Äitavu minutu diže navijaÄe. Ccc sramota. MeÄ‘u najloÅ¡ijim navijaÄima od velikih klubova su Chelseajevi. Ruku na srce i biti iskren. Onaj AbramoviÄ bi trebao svaku tekmu kupiti 1000 grla da se deru i navijaju. Ebo ovo. ObjaÅ¡njavao sam ti situaciju već nekoliko puta kako to funkcionira. I to se neće promjenit barem ne tako skoro. Žitelji ovih prostora navikli ste na temperamentno navijanje. Jedan lik se popne a ogradu i vriÅ¡tanje ajmo piÄke ruke ajmo svi ko jedan. U Engleskoj to tako ne funkcionira. Kao Å¡to sam ti i proÅ¡li puta pisao u toj tekmi uopće se nije navijalo kontra Bayerna jer nas je doslovno bolila ona stvar za Bayern navijalo se kontra Tottenhama pjevale su se pjesmice kako Wise zabija na San siru.Ono piva i zajebancija. komentira se tekma itd. Kad odeÅ¡ par puta na tekmu shvatit ćeÅ¡ kako to ide A upravo Mourinho je ispao piÄka u Pragu jer se uzdao u to da ga publika odnese do pobjede i okreće se lik prema publici i vodi navijanje pa vodi utakmicu a ne navijanje. Pep ga je dobio u taktiÄkom dijelu pogotovo u dijelu od 70 minute nadalje jer se ovaj bavio publikom a ne momÄadi koju vodi.C imaÅ¡ malo krivu percepciju cijele priÄe. Ako misliÅ¡ da su recimo Huntersi pjevali 90 minuta varaÅ¡ se njima je glavna Å¡ema bila Å¡ora a tek onda ostalo. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145405 ZaÅ¡to bi Mou ispao piÄka ako traži podrÅ¡ku navijaÄa, to ti je neÅ¡to normalno u svijetu, da navijaÄi ne trebaju dati porÅ¡ku ne bi bilo navijaća Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145432 ZaÅ¡to bi Mou ispao piÄka ako traži podrÅ¡ku navijaÄa, to ti je neÅ¡to normalno u svijetu, da navijaÄi ne trebaju dati porÅ¡ku ne bi bilo navijaća Zato Å¡to se lik zabavlja navijaÄima a utakmica mu izmiÄe iz nadzora. Ok samo vi navijajte sve će bit u redu bit će moj k. u redu pa budimo iskreni Bayern nije pobjedio samo zahvaljujući Cechu u regularnom dijelu o produžetku neću niti govorit. Jedna od kljuÄnih greÅ¡aka mu je uvoÄ‘enje Mikela u momÄad umjesto Mate u tom trenu paniÄno se branimo i ispucavamo lopte.umjesto da uvede igraÄa koji može zadržat loptu i proigrat kontru jer otvarale su se velike rupe kod Bayerna on uvodi Mikela. Ako se razumijeÅ¡ u nogomet valjda ćeÅ¡ shvatiti poantu mog posta Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145439 On se ne zabavlja s njima, nije on stao ispred njih i glumio dirigenta, priÄaÅ¡ gluposti Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145440 On se ne zabavlja s njima, nije on stao ispred njih i glumio dirigenta, priÄaÅ¡ gluposti Pune tri minute je bio okrenut prema nama i gestikulirao Bio sam u Pragu na utakmici Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145441 Malo je reći da si nabacao hrpu gluposti u ta dva posta. Nogomet je puno viÅ¡e od taktike i football managera. IgraÄi su bili na izmaku snaga, trebalo je odraditi toliko minuta sa igraÄem manje protiv evropskog prvaka, trener se okreće ka navijaÄima, traži od njih dodatnu motivaciju, snagu i žar, jer zna da to može pomoći igraÄima da odrade svoj posao do kraja. Å ta misliÅ¡ da su navijaÄi navijali kako treba, da li bi on to uradio ? Ne znam jesi li ikad Å¡utnuo loptu ispred viÅ¡e od 50 ljudi, ne bi se baÅ¡ reklo sudeći prema ovim postovima. Psihologija je puno važnija nego Å¡to ti piÅ¡eÅ¡, nije to samo daj balun, ajmo se postaviti na teren, taktika ta i ta, formacija ta i ta i evo hajmo sad igrati. JoÅ¡ priÄati da je ispao piÄka - fuj, idiotski. Jedine piÄke su naÅ¡i 'korporativni' navijaÄi, malo je reći da bi bilo koji forumaÅ¡ ovdje poderao grlo da ima priliku otići na takvu jednu utakmicu. Da ne priÄam o brojnim utakmicama na Stamford Bridgeu kad je trebalo napraviti grotlo na stadionu, a oni samo blijedo posmatrali i vadili kojekakve gadgete i sliÄne tehnoloÅ¡ke pizdarije, kao da ovjekovjeÄe trenutak. I naravno da će gestikulirati, i treba tako kad ne znaju. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145452 Malo je reći da si nabacao hrpu gluposti u ta dva posta. Nogomet je puno viÅ¡e od taktike i football managera. IgraÄi su bili na izmaku snaga, trebalo je odraditi toliko minuta sa igraÄem manje protiv evropskog prvaka, trener se okreće ka navijaÄima, traži od njih dodatnu motivaciju, snagu i žar, jer zna da to može pomoći igraÄima da odrade svoj posao do kraja. Å ta misliÅ¡ da su navijaÄi navijali kako treba, da li bi on to uradio ? Ne znam jesi li ikad Å¡utnuo loptu ispred viÅ¡e od 50 ljudi, ne bi se baÅ¡ reklo sudeći prema ovim postovima. Psihologija je puno važnija nego Å¡to ti piÅ¡eÅ¡, nije to samo daj balun, ajmo se postaviti na teren, taktika ta i ta, formacija ta i ta i evo hajmo sad igrati. JoÅ¡ priÄati da je ispao piÄka - fuj, idiotski. Jedine piÄke su naÅ¡i 'korporativni' navijaÄi, malo je reći da bi bilo koji forumaÅ¡ ovdje poderao grlo da ima priliku otići na takvu jednu utakmicu. Da ne priÄam o brojnim utakmicama na Stamford Bridgeu kad je trebalo napraviti grotlo na stadionu, a oni samo blijedo posmatrali i vadili kojekakve gadgete i sliÄne tehnoloÅ¡ke pizdarije, kao da ovjekovjeÄe trenutak. I naravno da će gestikulirati, i treba tako kad ne znaju. Bio sam reprezentativac i znam Å¡to je igrati pred punom dvoranom.(toliko o tome(ne sudi o nekome koga ne poznajeÅ¡)). Slažem se da su igraÄi bili na izmaku snaga no prika ne moÅ¡ igrat ko zadnji Å¡onjo(taktiÄki) i onda od publike tražit mahnito pomoć jer će te publika dić a to Å¡to si 117 minuta igrao ko papak koga boli ona stvar. Publika to vidi osjeti osim toga navijali su Äitavih 120 minuta.Bavaraca je bilo gotovo tri puta viÅ¡e nego nas. Ispast ću malo smjeÅ¡an no skoro da bi se složio s Mamićem. Sjedi za volanom Ferarija a ponaÅ¡a se kao da vozi Å kodu Favorit. Super kup se izgubio iskljuÄivo zbog Mourinhovog Ega. Prijavi
14. oktobar 2013.12 god. comment_147670 Top 10 klubova sa najviÅ¡e navijaÄa na svijetu! 10. Juventus 20m. 9. Bayern Munich 24m.8. Inter Milan 49m. 7. Liverpool 71m. 6. AC Milan 99m. 5. Arsenal 113m.4. Chelsea 135m. 3. Real Madrid 174m. 2. Barcelona 270m. 1. Manchester United 354m. (E) Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149316 "Skromnih" 9000 naÅ¡ih navijaÄa na juÄeraÅ¡njoj utakmici Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149351 Kakva dominacija sinoć na Emiratesu, rekao sam da je to pozoriÅ¡te, ali sada se moram ispraviti i reći da je pozoriÅ¡te glasnije od onog. NaÅ¡i su ih posramili za sva vremena. Recite da je Stamford Bridge tih, meÄ‘utim Emirati su jebeno groblje. (za Cazorlu) http://www.youtube.com/watch?v=7m3I62VZ_s0 (za njihove navijaÄe i Wengera :P) http://www.youtube.com/watch?v=ZLk6GYxl8qk (za naÅ¡u duÅ¡u) http://www.youtube.com/watch?v=CKP3XvqXWvc http://www.youtube.com/watch?v=6wUaOXJKlvk Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154458 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3573281/title/three-blues-to-broadcast-live-next-week Znaci u petak nekad gostovat ce tri spanca, azpi, trole i the only juan mata. Gdje ce im biti postavljena pitanja navijaca sa facebooka. Eto neka pitanja. Uglavnom 90% pitanja namjenjena Torresu. Pored velikog mate oni manekena ispituju. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154461 OÄekujem poÅ¡tovanog Führera da se javi u emisiju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.