19. decembar 2015.10 god. comment_244598 Mazohizam ili ti hipnoza opasna stvar po kriticnu masu uvek bila,ovo su isprani mozogvi koji bi da su u mogucnosti bili oterali sve igrace a zadrzali Murinja dobro je sto je ovo Roman presekao za nedelju/dve ide u totalni zaborav Murinjo i to sve ludilo oko njega. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244599 Igi, haman si i dalje pod sjenom Murinja?! Pusti brate vise i Murinja i navijace i advokate i sve sto je bilo.... Idemo dalje bez Murinja, gledajmo u buducnost i nadajmo se da cemo biti sve bolji. Jos da dodam da je covjek upravu sve sto je rekao.Svidja mi se cak i dio za Oscara. Reci to navijačima koji su pevali njegove pesmice i zviždali igračima danas. Naleteo sam na njega slučajno i pomislio da je pravo osveženje videti nekog ko ne slini za njim. :D Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244788 U redu je skandirati Murinjovo ime, i ja bih isto radio da sam bio tamo. 90 minuta ako treba. Pogotovo i ono "WHERE WERE YOU WHEN WE WERE SHIT? ". Ono za pacove necu da komentarisem. Ono nisu ni advokati, ne zelim u isti kos sa tim likovima. Ne treba zvizdati igracima. Jednostavno zato sto su nasi. Kao sto ni Toresu nije trebalo zvizdati, zato sto je nas. Kraj price. Razumem ja zvizdanje, ali ne treba nam. Vidio sam transparent "Costa Fabregas Hazard - tri štakora". Ta tri igrača su najzaslužnija zbog čega smo mi aktualni prvaci Engleske. Costa i Fabregas golovima i asistencijama u prvom dijelu sezone, a Hazard svojim igrama kroz čitavu sezonu (zbog čega je i proglašen najboljim igračem lige). Odakle navijačima pravo da nazivaju njih trojicu štakorima samo zato što su u Daily Failu ili nekom engleskom žutilu pročitali "insajderske informacije" kako su se tobože oni okrenuli od Mourinha i ponijeli se neprofesionalno zbog bojkota? Stvarno smješno! I Murinjo je zasluzan pa je odleteo. U pravu si potpuno, ali su ti argumenti katastrofa pa ce ispasti da se ne slazem sa tvojim misljenjem. Daily Fail je redovno citiran od rela, sa sve insajderskim informacijama. Daily Fail i ostala zuta stampa su pomogali Murinju da dobije otkaz. jaki su dosta, njihov uticaj je ogroman, razumljivo je da se ljudi ponekad pozivaju na njih. ponekad i samo zato sto im odgovara nesto, u stilu "sto je babi milo to joj se i snilo" Dovoljno je reci da nije trebalo zvizdati igracima jer nose plavi dres CFCa. Nista vise. Ulazis u nepotrebnu polemiku sa losim argumentima pa treba na kraju da ispadne da je u redu zvizdati nasim igracima. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244803 E cuj ti Trollesu se nije trebalo zvizdati, pa i nije mu niko zvizdao od ovih retardosa na tribinama, lik je najveci parazit sto je ikad klub imao! Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244813 https://www.youtube.com/watch?v=ZRY5MlVTgMA Vidi lokalnog plastičara Naci decka i registrovati ga na forum. Dobro ste napravili paralelu, ti isti sto su pevali Joseu su isti oni koji su pevali Torresu i molili se njemu.. Izgleda da ih je ista sudbina pratila, povredili se i od Top postali prosecni.. Torresa povredio igrac, Mourinha Tottenham. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244843 E cuj ti Trollesu se nije trebalo zvizdati, pa i nije mu niko zvizdao od ovih retardosa na tribinama, lik je najveci parazit sto je ikad klub imao! To je najjače, ovi idioti sa tribina zvižde Hazardu, Fabregasu, Costi i ostalima, a Torresu niko nije nikad zviždao hahahh. I onda kažu šravi navijači su ti što idu na domaće utakmice, mi ostali smo plastika. Idioti mrtvi, treba ih sve kastrirat i genetskim inžinjeringom napravit normalne navijače. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244864 E cuj ti Trollesu se nije trebalo zvizdati, pa i nije mu niko zvizdao od ovih retardosa na tribinama, lik je najveci parazit sto je ikad klub imao! Potpuno je idiotski zvizdati bilo kome u nasem dresu. Secam se da su neki sa foruma zvizdali onda kada je Celsi igrao prijateljsku, sa Mariborom cini mi se... Glupo je u svakom slucaju. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244867 Slažem se, čaki i kad je Torres u pitanju zviždanje je seljački i ne priliči. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244868 Nismo mi zviždali, mi smo uglas govorili FUCK OF TORRES hehe. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244876 Fantasticna poruka navijaca igracima. Jasnije od onoga ne moze. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244966 Potpuno je idiotski zvizdati bilo kome u nasem dresu. Secam se da su neki sa foruma zvizdali onda kada je Celsi igrao prijateljsku, sa Mariborom cini mi se... Glupo je u svakom slucaju. Poserem se na trollesa, ako nosi nas dres, moram ga podupirati konstantno ? Nije bilo dovoljno 2.5 sezone sto sam ga gotivio, kad sam skont'o da je parazit nesposobni, onda se mora nekako otjerati iz kluba. Sto bi sam sebe mucio, pa govorio neka njega, a njega zaboli kita. Srecom je ubrzo poslije te utakmice protiv olimpije, i otisao, nekad se zamislim, pa pomislim da imam nekog udjela :D Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244978 tores najveci kreten u istoriji CFC, ali to ne bih smeo da iznesem na utakmici. koliko god da je los. drugo je forum i internet, na utakmici ne smes protiv svojih igraca. ali ono kad sam cuo "Where were you when we were shit?" najezio sam se. culo se da je bas ceo stadion skandirao, sto se desi jednom u 10 godina na SB. videlo se nezadovoljstvo i bes ljudi. trazi se krivac za celokupnu situaciju. neko ce morati da leti iz kluba, nece ostati na ovome.. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249833 Početkom osamdesetih, novinska foto-reportaža ispred kapija Čelzijevog Stamford Bridža: bobiji, pankeri, skinsi, klinci koji od najranijih dana kapiraju pravi fazon i sve to po ceni karte od 2 £. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268725 https://twitter.com/danlevene/status/835954133375021056 Ne vidim poentu i ne razumem zašto su neki navijači ovako toksični i ne mogu da prihvate kritiku na račun igrača? Nedotibog da kritikuješ igrača, možda odigra dobro pa ćeš ispati smešan. Još gore je kad vređaju fanove iz stranih zemalja, kao da ti navijači razumeju fudbal bolje od njih, samo zato što žive na pravom mestu. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268727 To je bas glupo i lose jer ako nema kritike nema ni razvoja. I onda u takvim uslovima bezgresnih igraca i trenera nastaju likovi kao sto je onaj Ty i mnogi Arsenalovi navijaci ili advokati kod nas. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268730 Ima i takvih ljudi, ali isto toliko ima i ljudi koji pisu sranja svako malo na neciji racun. To nisu kritike nego jednostavno takvi ljudi samo znaju pljuvati, ne znaju nikad podrzati nekog kada pogrijesi. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268731 Sada kad nas ide svi su nepogrešivi i ne smeš ni da pomisliš da bismo mogli da dovedemo nekog boljeg, ali ako dođe do loših rezultata, isti ti likovi će biti prvi koji će svu krivicu svaliti isključivo na igrače, iskustvo. Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268738 mnogo zavisi od toga kako sklopiš rečenicu, kako predstaviš problem kritika bi trebala u teoriji da nosi više od proste rečenice tipa "Dzeko je kloc" ovo pozivanje na zdrav razum nema smisla ako pišeš na takav način, prosto druga strana nema za šta da se uhvati i onda ti posle kriv djavo što te etiketiraju ko "vešticu" tek nema smisla podvesti to pod "opravdavanje svega i svačega" ono jbt pa nije to baš u rangu pisanja uz guz Murinja, mnogo likova kojima to smeta i samo pišu redovno i negatvne stvari o pojedinim igračima ali razliku čini upravo koja rečenica više u tom pravcu dal je isto "Alonso ne može da probije po levoj strani" i " Alonsa treba proterati" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.