25. decembar 2014.11 god. comment_196125 Zašto bi mu se zahvalili kad je stajao na stolicama, mogao je da ih polomi? :D Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199729 https://twitter.com/officialbantams/status/559032336940302336 U Srbiji bi bilo "UPRAVA NAPOLJE" a onda bi navijaci kamenovali klupski autobus i ubacili 2-3 baklje unutra. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201174 Aj nije bilo odavno neke nove teme, evo ja da otvorim jednu.. Znaci ovako..Ovde cemo pisati igrace koji su nas nervirali i koji nas trenutno znaju iznervirati.. i neko kratko obrazlozenje Ne morate mrzit tog igraca, nego jednostavno koji vam je izvuko dosta živaca Evo da ja nabrojim par ovako iz glave.. Kalou.. drag igraÄ, ali najviÅ¡e sam se znao nervirati kad on bude starter.. Anelka - ljenÄina..isto mi gotivan lik ali znao je izvlaÄiti živce Malouda..jedno vrijeme nas najbolji igrac i odjednom nagli pad forme, svaki potez mu je bio uzasan..AVB ga je forsiro a mi smo se muÄili gledajući ga..znao biti dosta sebiÄan Wilian me nervira jer nema muda Torres Luiz kad ode u napad pa se ne vraća Bosingwa mozda i najvise zivaca poslije torresa Benayoun itd Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201179 Sad me najviÅ¡e nervira Ramires jer je glup, i u zadnje vrijeme Cahill jer Äesto kiksa. Naravno, tu je neizostavni Mikel, za njega ne moram ni pisati zaÅ¡to me nervira. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201182 Čupo jer igra krilo a ima muda manja od crvovih kad treba prići trebi Mikel isto zna iznervirati u nekim utakmicama nenormalno Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201195 Mene je ove sezone od svih igraca najvise pizdio Svabo sa onih njegovih 30 udaraca prema golu i ukupno 2 dodavanja saigracima po utakmici. Nije se nesto ni naigrao, ali kada je igrao to je moje neko vidjenje njegovog ucinka. Willian me zna nekad iznervirati sa onim vracanjem lopte iz protivnickog kaznenog u nas kazneni do Kurte. Kahill takodjer kada napravi kiks neki, kojih je ove sezone bio nezanemarljiv broj. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201197 Najvise me nervira Wilian jer ne smije krenut u dribling, Oskar sa svojim glupim dodavanjima i losim sutem i Azar kad zeli po svaku cijenu asistirat Oskaru , umjesto da opali po lopti ( mada to radi manje u zadnje vrijeme ) Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201199 Oscar i ona njegova blentava faca posle greske, a tu facu slozi 10 puta za 90 minuta u proseku Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201204 Mene najviÅ¡e nervira ko god natrÄi na odbijenu loptu i onda je udari tako da lopti trebaju dvije autobuske stanice da bi doÅ¡la do gola.. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201214 Mene iskreno najvise nervira nepotreno vracanje lopte golmanu.Iako imamo vrhunsku odbranu,mislim da su tehnicki malo slabiji nego sto bih ja volio. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203768 http://www.theguardian.com/football/video/2015/feb/17/chelsea-fans-prevent-black-man-boarding-paris-metro-video?utm_source SpreÄili navijaÄi crncu da uÄ‘e u metro i pevali 'We're racist, we're racist and that's the way we like it'. Sramno ponaÅ¡anje. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203776 STOKA UMOBOLNA I oni sebe nazivaju navijacima? Sramota za ljudski rod Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203778 Idioti. I zbog par kretena će sad pljuvati po nama. Ja bih osobno, da sam bio u tom vlaku, izaÅ¡ao van, pružio ruku tom Äovjeku i saÄekao s njim sljedeći vlak. Bio sam na 15-ak utakmica na Stamford Bridgeu dosad i ovo joÅ¡ nikad nisam vidio. U Londonu bi ovo bilo nepojmljivo. Na Bridgeu na svakoj utakmici bude ljudi svih boja kože i svih mogućih nacija i nikad nisam doživio da je bilo tko od njih imao neugodnosti, bio on domaći ili gostujući navijaÄ. Na predzadnjoj su utakmici do mene sjedili neki ÄŒileanci, na zadnjoj Meksikanci, a red iza su bili cura i deÄko iz Srbije... Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203781 Zgrozio sam se. Jebiga, poÄinje hajka na nas od sutra, to je neminovno. Jebem ti hljeb. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203814 Al' koja bi scena bila da je nigger izvadio utoku i sve ih popuco... Jebote hljeb, to bi im bila odgovarajuća kazna. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203815 piÅ¡e se sad neÅ¡to da su navodno navijaÄi bili isprovocirani nekim pesmam za drugi svetski rat.... e sad na vama je da sudite da li je to istina ili ne Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203816 piÅ¡e se sad neÅ¡to da su navodno navijaÄi bili isprovocirani nekim pesmam za drugi svetski rat.... e sad na vama je da sudite da li je to istina ili ne Ko ih je provocirao? Ovaj nigger? I kakva crna provokacija od strane francuza, kad su britanci i francuzi bili najveći mogući saveznici. Mogao bi Äovjek povjerovat da su isprovocirani u njemaÄkom metrou, al' ovdje nema Å¡anse. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203825 OÄekivana reakcija kluba... ;) http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/02/club-statement-.html Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203828 Vole Drogbu, vole.. Zamisli da je Didier naišao ovuda.. Baš me zanima kako bi licjemeri reagovali Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203830 Sramotno ponasanje... Klub je lepo reagovao, mada sumnjam da ce budale to pogoditi. Nikada mi nece biti jasna prepucavanja, rasna, verska, nacionalna.. Svoje voli, tudje postuj. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.