Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CFC fanovi & Headhuntersi

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 268
  • Pregledi 29,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/officialbantams/status/559032336940302336

U Srbiji bi bilo "UPRAVA NAPOLJE" a onda bi navijaci kamenovali klupski autobus i ubacili 2-3 baklje unutra.

Aj nije bilo odavno neke nove teme, evo ja da otvorim jednu..

Znaci ovako..Ovde cemo pisati igrace koji su nas nervirali i koji nas trenutno znaju iznervirati.. i neko kratko  obrazlozenje

Ne morate mrzit tog igraca, nego jednostavno koji vam je izvuko dosta živaca

Evo da ja nabrojim par ovako iz glave..

Kalou.. drag igrač, ali najviše sam se znao nervirati kad on bude starter..

Anelka - ljenčina..isto mi gotivan lik ali znao je izvlačiti živce

Malouda..jedno vrijeme nas najbolji igrac i odjednom nagli pad forme, svaki potez mu je bio uzasan..AVB ga je forsiro a mi smo se mučili gledajući ga..znao biti dosta sebičan

Wilian me nervira jer nema muda

Torres

Luiz kad ode u napad pa se ne vraća

Bosingwa mozda i najvise zivaca poslije torresa

Benayoun

itd

Mene je ove sezone od svih igraca najvise pizdio Svabo sa onih njegovih 30 udaraca prema golu i ukupno 2 dodavanja saigracima po utakmici. Nije se nesto ni naigrao, ali kada je igrao to je moje neko vidjenje njegovog ucinka.
Willian me zna nekad iznervirati sa onim vracanjem lopte iz protivnickog kaznenog u nas kazneni do Kurte. Kahill takodjer kada napravi kiks neki, kojih je ove sezone bio nezanemarljiv broj.

Najvise me nervira Wilian jer ne smije krenut u dribling, Oskar sa svojim glupim dodavanjima i losim sutem i Azar kad zeli po svaku cijenu asistirat Oskaru , umjesto da opali po lopti ( mada to radi manje u zadnje vrijeme ) 

Mene iskreno najvise nervira nepotreno vracanje lopte golmanu.Iako imamo vrhunsku odbranu,mislim da su tehnicki malo slabiji nego sto bih ja volio.

• 3 sedmice kasnije...

Idioti. I zbog par kretena će sad pljuvati po nama. Ja bih osobno, da sam bio u tom vlaku, izašao van, pružio ruku tom čovjeku i sačekao s njim sljedeći vlak.

Bio sam na 15-ak utakmica na Stamford Bridgeu dosad i ovo još nikad nisam vidio. U Londonu bi ovo bilo nepojmljivo. Na Bridgeu na svakoj utakmici bude ljudi svih boja kože i svih mogućih nacija i nikad nisam doživio da je bilo tko od njih imao neugodnosti, bio on domaći ili gostujući navijač. Na predzadnjoj su utakmici do mene sjedili neki Čileanci, na zadnjoj Meksikanci, a red iza su bili cura i dečko iz Srbije...

piÅ¡e se sad neÅ¡to da su navodno navijači bili isprovocirani nekim pesmam za drugi svetski rat.... 

e sad na vama je da sudite da li je to istina ili ne 

Ko ih je provocirao? Ovaj nigger? I kakva crna provokacija od strane francuza, kad su britanci i francuzi bili najveći mogući saveznici. Mogao bi čovjek povjerovat da su isprovocirani u njemačkom metrou, al' ovdje nema šanse.

Å ljam.

Sramotno ponasanje... Klub je lepo reagovao, mada sumnjam da ce budale to pogoditi. 

Nikada mi nece biti jasna prepucavanja, rasna, verska, nacionalna.. Svoje voli, tudje postuj. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.