Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group C (Hrvatska, Italija, Å panjolska, Irska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 217
  • Pregledi 14,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
http://www.youtube.com/watch?v=9zNUpnoNJvc

[color=#000080][b]Glas u noći tvoje ime tužno doziva,
ja si lice krijem, pokrivam ga rukama,
ti si pala onog puta, nisi uspjela,
al diži glavu, ne daj se,
tvoja djeca bodre te. [/b][/color]

[color=#000080][b]Kad hladne kiše padaju il' oganj žari zemlju tu,
ljepota tvoja ostaje, jer sam tu i čuvam te,
ja te volim dobro znam, kad ti pjevam osjećam,
da smo kao jedno mi, u porazu i pobjedi.

Opet tvoje ime je na onim usnama,
a sad rukom držim čvrsto grb na grudima,
pobjedom si onu nadu ti probudila,
da smo kao jedno mi,
slušaj kada kažem ti. [/b][/color]

[color=#000080][b]Sa vrha velebita,
zaori jeka hrvatska,
neka tvoji valovi,
nose priču o tebi,
da me čuju pjevat ću,
onu pjesmu najljepšu,
gubila il' dobila,
zauvijek si moja voljena. [/b][/color]

Sretno susjedima.
Na kraju mislim da mozete biti zadovoljni ovim bodom.Mada se moglo puno vise.
Prvo poluvrijeme lose a drugo onako kako se ocekuje od Hrvata.
Sad treba i malo srece da prodjete.
Sretno i da dogurate barem do finala. ;)
Modric danas potpuno podbacio... tek na pocetku drugog poluvremena nesto malo pokazao i onda opet tisina... Prvo poluvrijeme... ahhh... sta da velim.. katastrofa... Perisic takodjer podbacio, nije nista ucinio... U drugom poluvremenu nesto bolja igra ali nista konkretno... Mozemo bit presretni s ovim jednim bodom... Uzeli smo bod i sad mozemo s nestrpljenjem cekat zadnje kolo... ;)

Spanjolci danas dobivaju... U zadnjem kolu mi gubimo od spanjolaca ali dajem ruku u vatru da ce irci stepsti talijane ili izvuc X... ;) Hrvatska prolazi... :)

i jos da se nadodam... Zao mi je sto nismo igrali cijelu tekmu ko zadnjih 20 minuta... Pranjic unio puno zivosti... Da smo tako igrali u prvom poluvremenu uzeli bi sva 3 boda... ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339699355' post='59087']
Italija bila bliže pobjedi tako da s bodom trebamo biti sretni

igrom u prvom poluvremenu nikako nisam zadovoljan...šta je tu je, idemo dalje

[b]još uvijek vjerujem u prolaz[/b]
[/quote]

Pa kako ne bi vjerovo, sve je moguće, SVE
Baš mi zgadiše tekmu Španjolci...
[quote name='Tinmar' timestamp='1339702867' post='59096']
Pa kako ne bi vjerovo, sve je moguće, SVE
[b]Baš mi zgadiše tekmu Španjolci...[/b]
[/quote]
Vjeruj i meni su . Pa oni su mogli 6:0 pobjediti , niko nema muda da osuta , hoce da udju u go sa loptom . Tika-Taka mi je postala toliko dosadna da je to neopisivo .
Samo mi je Torres malo popravio dojam .
Svaka cast Hrvatima na jos jednom dobrom rezultatu.
Priznajem, ocekivao sam da Italijani zbog vaznosti utakmice i iskustva koje imaju istu i dobiju, ali oni su, po obicaju, podbacili. Utakmicu nisam gledao, tako da ne znam sta bih dalje komentarisao, ali to nijerazlog da ne izrazim cestitke.

Sto se druge utakmice tice, Spanci su ocekivano dobili, Irska stvarno nema sta da trazi na ovom prvenstvu. Razocaran sam sto Mata nije dobio sansu, ali sam srecan zbog golova Torresa. Ipak je to najbolji nacin da mu se vrati samopouzdanje.

Poslednje kolo ce doneti zanimljiv fudbal. Italijani moraju svim silama protiv Iraca, bez obzira na rezultat druge utakmice. Spanci su prakticno osigurali prolaz u drugu rundu. Nece sebi dozvoliti poraz protiv Hrvata, a prolaze i u slucaju remija.
Sve sto Hrvati mogu je da ostave srce na terenu, prirede nam dobru predstavu i nadaju se da Irci nece poloziti oruzje pred Azurima.
Srecno komsije Hrvati !
jebiga, šteta, poklopilos e tako da unatoč dobroj igri možemo ispast na kraju, dok s druge strane recimo Nizozmci koji su podbacili totalno u zadnjem kolu ako pobjede Portugal s 3 boda idu dalje, al eto što ti je nogomet, Hrvatskoj je u ovoj tekmi falilo konkretnosti, nismo stvorili pravu priliku, bilo je par kontri ja se sječam dvije i tu seu podbacili Jelavić i Eduardo, zamjeram i Biliću jer se trebalo prije mjnjat i osvježit ekipu, smatram da je Kranjčar trebao uć jer on ima udarac a Talijani su na prostoru 18+ metara ostavljali prilike za udarac. Na kraju kad se sve zbroji i oduzme, vidi što su Talijani zapucali možemo bit sretni, treba sad ić na Španjolce i treba ić na pobjedu, falit će puno Olić u tom susretu, kako bilo da bilo vjerujem u naše! AJMO HRVATSKA!!!!!

ai da ne zaboravim, Webb cigan ćelavi sve što je mogao dosudio je u korist Talijana.
[quote name='Vinko' timestamp='1339709189' post='59118']
ai da ne zaboravim, Webb cigan ćelavi sve što je mogao dosudio je u korist Talijana.
[/quote]
Iz neutralnog, dobro ipak kockastog ugla gledanja (moj ugao :P ) sudio je jako dobro. A i soko okolovo je to potvrdio poslije.
Koja večer, ja tek ušao u kuću, ovdje u Grudama se još fešta kao da smo pobijedili. Iako, tako je to uvijek.

Što reći o utakmici, prvo poluvrijeme nije bilo dobro, ruku na srce ni drugo nije bilo Bog zna kakvo, ali eto dali smo taj gol. Nije da smo bili bez šansi, ali nismo dolazili u konkretne prilike, sve naše šanse su bile one nastale iz nabacivanja sa strane, koliko se sjećam nijedan naš igrač nije izbio u čistu situaciju di su mogli matirat golmana. Previše smo se oslanjali na te pogodke glavom ( kojih na kraju i nije bilo ), stalno smo dizali loptu u protivničkih 16 metara gdje su je većinom njihovi stoperi lakoćom kupili. Eto, jedna je prošla i zabili smo gol. Imali smo sreće, istina, ali daleko od toga da nismo zaslužili ovaj bod. Da smo igrali malo pametnije u posljednjoj trećini terena, moglo je se dosta toga okrenuti na naš mlin. Ulaskom Pranjića smo živnuli dosta, pravo je osvježenje bio, možda ga čak Slaven stavi i protiv Španjolske u prvih 11 jer može poslužiti i u defenzivi jako puno.
I još nešto, Strinić me jako ugodno iznenadio, odigrao je mislim utakmicu života. Svaka čast. Mandžo standardno odličan na Euru ovome.

O onom nedosuđenom penalu neću sada, nisam još pogledao snimku tako da se ne bih želio zalijetati.

Opet je sve na nama, koliko sam dobro pohvatao naslove novina: ako sa Španjolcima odigramo 2:2 ispadaju Talijani, a s rezultatom 0:0 ispadaju Španjolci, dakako uz uvjet pobjede Italije nad Irskom ( ne znam je li ovo točno, moram još provjerit, al to sam pročitao prije par minuta ).. NIsmo bez šansi u svakom slučaju, protiv ŠPA trepa odigrat pametno, jako čvrsto i još discipliniranije u obrani, ne smije im se ostaviti niti malo slobodnog prostora jer će oni to znati kazniti puno bolje nego Talijani.

Druga utakmica je završila približno očekivanim rezultatom, znali smo da Irska neće stvoriti neke probleme, a pogotovo mi je drago radi Torresa, iako je to i dvostruki mač što se Hrvatske tiče jer sigurno će bit nabijen samopouzdanjem u utakmici s nama što nije nimalo dobro.
uglavnom obrana katastrofa, onaj Schildenfeld je srednja žalost, a ni kompletna obrana ne ulijeva neko samopouzdanje i sigurnost
mene se Strinić nije baš nešto dojmio, imao je nekoliko prodora po boku i ubačaja, ali s druge strane dosta je i griješio, tako da ništa posebno

ono što mi je najgore od svega je to što je Italija bila otprilike na svom maksimumu, a mi smo bili dosta ispod svojih mogućnosti (ovo osobito vrijedi za prvo poluvrijeme)

mislim da protiv Španjolaca mora početi Dudu jer on ipak ima brzinu i dribling što bi moglo biti od velike važnosti
također Schildenfeld mora van, neka Slaven to nekako posloži, ali Schifo mora van, koštat će nas...

ako ponovimo igru iz prvog poluvremena, ne gine nam 4 komada...sretno nam bilo!
[quote name='Elao' timestamp='1339763754' post='59187']
fuuuu [url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/navijaci-hrvatske-reprezentacije-pokazali-polne-organe/120614102"]http://www.klix.ba/s...rgane/120614102[/url]
[/quote]

Sramota, sramota, sramota. Sramota za njihove obitelji, a i za cijeli narod. Tužno je kako skupina od nekoliko kretena stvara lošu sliku cijele nacije svojim debilnim ponašanjem.
[quote name='Brane' timestamp='1339765846' post='59193']
Sramota, sramota, sramota. Sramota za njihove obitelji, a i za cijeli narod. Tužno je kako skupina od nekoliko kretena stvara lošu sliku cijele nacije svojim debilnim ponašanjem.
[/quote]

potpis... a bi ja s takvim na goli otok... a one debile s bakljama bi usred glavnog trga razapeo...
[quote name='Brane' timestamp='1339765846' post='59193']
[/quote]
Ma ovo ajde nije tak ni strašno, nasmiješ, prođeš preko toga i ode u zaborav ubrzo.
Ali one bakljade nakon našeg gola. Taman smo bili u napadu opet, talijani još izgubljeni i šansa da se zaprijeti opasnije vratima.
Također, i bacanje banane Balloteliju
Tome nije mjesto na terenu, pogotovo na Euru.
Kazne će bit velike vjerojatno
Samo da Hrvati prodju, a da zabari ispadnu. Samo to.
[quote name='stifmeister' timestamp='1339789121' post='59251']
Ma ovo ajde nije tak ni strašno, nasmiješ, prođeš preko toga i ode u zaborav ubrzo.
Ali one bakljade nakon našeg gola. Taman smo bili u napadu opet, talijani još izgubljeni i šansa da se zaprijeti opasnije vratima.
Također, i bacanje banane Balloteliju
Tome nije mjesto na terenu, pogotovo na Euru.
Kazne će bit velike vjerojatno
[/quote]

HNS-u je vec dostavljena kazna od 25 000 € za bakljadu protiv Italije, ali to je nista sta tek slijedi. Ako se dokaze rasisticko vrijeđanje ( banana i hukanje Baloteliju ) 99 % dobivamo mozda i 10 puta vecu novcanu kaznu od ove i oduzimanje bodova u narednom kvalifikacijskom ciklusu.
Uzmimo za primjer Ruse kojima je određena kazna od 120 000 € i oduzimanjem 6 bodova u kvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu zbog nedopustenih transparenata.
[quote name='Brane' timestamp='1339830698' post='59277']
Uzmimo za primjer Ruse kojima je određena kazna od 120 000 € i [b]oduzimanjem 6 bodova u kvalifikacijama za SP 2014.[/b] u Brazilu zbog nedopustenih transparenata.
[/quote]

ja sam procitao da su dobili uvjetno oduzimanje... pa me sada zanima... dal ce im odma oduzet bodove ili posto je uvjetna kazna, pa u slucaju da se ne ponove incidenti da im oproste i ne oduzmu niti jedan bod...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.