14. juni 2012.14 god. comment_59050 Ocekujem odlicnu utakmicu Hrvata i Italije, na strani sam Hrvata ali ocekujem nerjeseno :) za publiku 2-2 Prijavi
14. juni 2012.14 god. Autor comment_59063 http://www.youtube.com/watch?v=9zNUpnoNJvc [color=#000080][b]Glas u noći tvoje ime tužno doziva, ja si lice krijem, pokrivam ga rukama, ti si pala onog puta, nisi uspjela, al diži glavu, ne daj se, tvoja djeca bodre te. [/b][/color] [color=#000080][b]Kad hladne kiÅ¡e padaju il' oganj žari zemlju tu, ljepota tvoja ostaje, jer sam tu i Äuvam te, ja te volim dobro znam, kad ti pjevam osjećam, da smo kao jedno mi, u porazu i pobjedi. Opet tvoje ime je na onim usnama, a sad rukom držim Ävrsto grb na grudima, pobjedom si onu nadu ti probudila, da smo kao jedno mi, sluÅ¡aj kada kažem ti. [/b][/color] [color=#000080][b]Sa vrha velebita, zaori jeka hrvatska, neka tvoji valovi, nose priÄu o tebi, da me Äuju pjevat ću, onu pjesmu najljepÅ¡u, gubila il' dobila, zauvijek si moja voljena. [/b][/color] Sretno susjedima. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59073 Na kraju mislim da mozete biti zadovoljni ovim bodom.Mada se moglo puno vise. Prvo poluvrijeme lose a drugo onako kako se ocekuje od Hrvata. Sad treba i malo srece da prodjete. Sretno i da dogurate barem do finala. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59084 Modric danas potpuno podbacio... tek na pocetku drugog poluvremena nesto malo pokazao i onda opet tisina... Prvo poluvrijeme... ahhh... sta da velim.. katastrofa... Perisic takodjer podbacio, nije nista ucinio... U drugom poluvremenu nesto bolja igra ali nista konkretno... Mozemo bit presretni s ovim jednim bodom... Uzeli smo bod i sad mozemo s nestrpljenjem cekat zadnje kolo... Spanjolci danas dobivaju... U zadnjem kolu mi gubimo od spanjolaca ali dajem ruku u vatru da ce irci stepsti talijane ili izvuc X... Hrvatska prolazi... :) i jos da se nadodam... Zao mi je sto nismo igrali cijelu tekmu ko zadnjih 20 minuta... Pranjic unio puno zivosti... Da smo tako igrali u prvom poluvremenu uzeli bi sva 3 boda... Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59087 Italija bila bliže pobjedi tako da s bodom trebamo biti sretni igrom u prvom poluvremenu nikako nisam zadovoljan...šta je tu je, idemo dalje još uvijek vjerujem u prolaz Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59096 [quote name='chelseathebest' timestamp='1339699355' post='59087'] Italija bila bliže pobjedi tako da s bodom trebamo biti sretni igrom u prvom poluvremenu nikako nisam zadovoljan...šta je tu je, idemo dalje [b]još uvijek vjerujem u prolaz[/b] [/quote] Pa kako ne bi vjerovo, sve je moguće, SVE Baš mi zgadiše tekmu Španjolci... Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59105 [quote name='Tinmar' timestamp='1339702867' post='59096'] Pa kako ne bi vjerovo, sve je moguće, SVE [b]Baš mi zgadiše tekmu Španjolci...[/b] [/quote] Vjeruj i meni su . Pa oni su mogli 6:0 pobjediti , niko nema muda da osuta , hoce da udju u go sa loptom . Tika-Taka mi je postala toliko dosadna da je to neopisivo . Samo mi je Torres malo popravio dojam . Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59109 Spanija zabila koliko je htjela, ostalo se igrali salate na terenu, Iniesta je zlata vrijedan. Bice zanimljivo zadnje kolo. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59111 Svaka cast Hrvatima na jos jednom dobrom rezultatu. Priznajem, ocekivao sam da Italijani zbog vaznosti utakmice i iskustva koje imaju istu i dobiju, ali oni su, po obicaju, podbacili. Utakmicu nisam gledao, tako da ne znam sta bih dalje komentarisao, ali to nijerazlog da ne izrazim cestitke. Sto se druge utakmice tice, Spanci su ocekivano dobili, Irska stvarno nema sta da trazi na ovom prvenstvu. Razocaran sam sto Mata nije dobio sansu, ali sam srecan zbog golova Torresa. Ipak je to najbolji nacin da mu se vrati samopouzdanje. Poslednje kolo ce doneti zanimljiv fudbal. Italijani moraju svim silama protiv Iraca, bez obzira na rezultat druge utakmice. Spanci su prakticno osigurali prolaz u drugu rundu. Nece sebi dozvoliti poraz protiv Hrvata, a prolaze i u slucaju remija. Sve sto Hrvati mogu je da ostave srce na terenu, prirede nam dobru predstavu i nadaju se da Irci nece poloziti oruzje pred Azurima. Srecno komsije Hrvati ! Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59112 zao mi je sto mata nije ulazio izgleda da ga bosque ne forsira puno a drago mi je sto je torres dao 2 gola. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59118 jebiga, Å¡teta, poklopilos e tako da unatoÄ dobroj igri možemo ispast na kraju, dok s druge strane recimo Nizozmci koji su podbacili totalno u zadnjem kolu ako pobjede Portugal s 3 boda idu dalje, al eto Å¡to ti je nogomet, Hrvatskoj je u ovoj tekmi falilo konkretnosti, nismo stvorili pravu priliku, bilo je par kontri ja se sjeÄam dvije i tu seu podbacili Jelavić i Eduardo, zamjeram i Biliću jer se trebalo prije mjnjat i osvježit ekipu, smatram da je KranjÄar trebao uć jer on ima udarac a Talijani su na prostoru 18+ metara ostavljali prilike za udarac. Na kraju kad se sve zbroji i oduzme, vidi Å¡to su Talijani zapucali možemo bit sretni, treba sad ić na Å panjolce i treba ić na pobjedu, falit će puno Olić u tom susretu, kako bilo da bilo vjerujem u naÅ¡e! AJMO HRVATSKA!!!!! ai da ne zaboravim, Webb cigan ćelavi sve Å¡to je mogao dosudio je u korist Talijana. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59121 [quote name='Vinko' timestamp='1339709189' post='59118'] ai da ne zaboravim, Webb cigan ćelavi sve što je mogao dosudio je u korist Talijana. [/quote] Iz neutralnog, dobro ipak kockastog ugla gledanja (moj ugao ) sudio je jako dobro. A i soko okolovo je to potvrdio poslije. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59129 Koja veÄer, ja tek uÅ¡ao u kuću, ovdje u Grudama se joÅ¡ feÅ¡ta kao da smo pobijedili. Iako, tako je to uvijek. Å to reći o utakmici, prvo poluvrijeme nije bilo dobro, ruku na srce ni drugo nije bilo Bog zna kakvo, ali eto dali smo taj gol. Nije da smo bili bez Å¡ansi, ali nismo dolazili u konkretne prilike, sve naÅ¡e Å¡anse su bile one nastale iz nabacivanja sa strane, koliko se sjećam nijedan naÅ¡ igraÄ nije izbio u Äistu situaciju di su mogli matirat golmana. PreviÅ¡e smo se oslanjali na te pogodke glavom ( kojih na kraju i nije bilo ), stalno smo dizali loptu u protivniÄkih 16 metara gdje su je većinom njihovi stoperi lakoćom kupili. Eto, jedna je proÅ¡la i zabili smo gol. Imali smo sreće, istina, ali daleko od toga da nismo zaslužili ovaj bod. Da smo igrali malo pametnije u posljednjoj trećini terena, moglo je se dosta toga okrenuti na naÅ¡ mlin. Ulaskom Pranjića smo živnuli dosta, pravo je osvježenje bio, možda ga Äak Slaven stavi i protiv Å panjolske u prvih 11 jer može poslužiti i u defenzivi jako puno. I joÅ¡ neÅ¡to, Strinić me jako ugodno iznenadio, odigrao je mislim utakmicu života. Svaka Äast. Mandžo standardno odliÄan na Euru ovome. O onom nedosuÄ‘enom penalu neću sada, nisam joÅ¡ pogledao snimku tako da se ne bih želio zalijetati. Opet je sve na nama, koliko sam dobro pohvatao naslove novina: ako sa Å panjolcima odigramo 2:2 ispadaju Talijani, a s rezultatom 0:0 ispadaju Å panjolci, dakako uz uvjet pobjede Italije nad Irskom ( ne znam je li ovo toÄno, moram joÅ¡ provjerit, al to sam proÄitao prije par minuta ).. NIsmo bez Å¡ansi u svakom sluÄaju, protiv Å PA trepa odigrat pametno, jako Ävrsto i joÅ¡ discipliniranije u obrani, ne smije im se ostaviti niti malo slobodnog prostora jer će oni to znati kazniti puno bolje nego Talijani. Druga utakmica je zavrÅ¡ila približno oÄekivanim rezultatom, znali smo da Irska neće stvoriti neke probleme, a pogotovo mi je drago radi Torresa, iako je to i dvostruki maÄ Å¡to se Hrvatske tiÄe jer sigurno će bit nabijen samopouzdanjem u utakmici s nama Å¡to nije nimalo dobro. Prijavi
15. juni 2012.14 god. comment_59174 uglavnom obrana katastrofa, onaj Schildenfeld je srednja žalost, a ni kompletna obrana ne ulijeva neko samopouzdanje i sigurnost mene se Strinić nije baÅ¡ neÅ¡to dojmio, imao je nekoliko prodora po boku i ubaÄaja, ali s druge strane dosta je i grijeÅ¡io, tako da niÅ¡ta posebno ono Å¡to mi je najgore od svega je to Å¡to je Italija bila otprilike na svom maksimumu, a mi smo bili dosta ispod svojih mogućnosti (ovo osobito vrijedi za prvo poluvrijeme) mislim da protiv Å panjolaca mora poÄeti Dudu jer on ipak ima brzinu i dribling Å¡to bi moglo biti od velike važnosti takoÄ‘er Schildenfeld mora van, neka Slaven to nekako posloži, ali Schifo mora van, koÅ¡tat će nas... ako ponovimo igru iz prvog poluvremena, ne gine nam 4 komada...sretno nam bilo! Prijavi
15. juni 2012.14 god. comment_59187 fuuuu http://www.klix.ba/sport/nogomet/navijaci-hrvatske-reprezentacije-pokazali-polne-organe/120614102 Prijavi
15. juni 2012.14 god. comment_59193 [quote name='Elao' timestamp='1339763754' post='59187'] fuuuu [url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/navijaci-hrvatske-reprezentacije-pokazali-polne-organe/120614102"]http://www.klix.ba/s...rgane/120614102[/url] [/quote] Sramota, sramota, sramota. Sramota za njihove obitelji, a i za cijeli narod. Tužno je kako skupina od nekoliko kretena stvara lošu sliku cijele nacije svojim debilnim ponašanjem. Prijavi
15. juni 2012.14 god. comment_59240 [quote name='Brane' timestamp='1339765846' post='59193'] Sramota, sramota, sramota. Sramota za njihove obitelji, a i za cijeli narod. Tužno je kako skupina od nekoliko kretena stvara lošu sliku cijele nacije svojim debilnim ponašanjem. [/quote] potpis... a bi ja s takvim na goli otok... a one debile s bakljama bi usred glavnog trga razapeo... Prijavi
15. juni 2012.14 god. comment_59251 [quote name='Brane' timestamp='1339765846' post='59193'] Sramota, sramota, sramota. Sramota za njihove obitelji, a i za cijeli narod. Tužno je kako skupina od nekoliko kretena stvara lošu sliku cijele nacije svojim debilnim ponašanjem. [/quote] Ma ovo ajde nije tak ni strašno, nasmiješ, prođeš preko toga i ode u zaborav ubrzo. Ali one bakljade nakon našeg gola. Taman smo bili u napadu opet, talijani još izgubljeni i šansa da se zaprijeti opasnije vratima. Također, i bacanje banane Balloteliju Tome nije mjesto na terenu, pogotovo na Euru. Kazne će bit velike vjerojatno Prijavi
16. juni 2012.14 god. comment_59277 [quote name='stifmeister' timestamp='1339789121' post='59251'] Ma ovo ajde nije tak ni strašno, nasmiješ, prođeš preko toga i ode u zaborav ubrzo. Ali one bakljade nakon našeg gola. Taman smo bili u napadu opet, talijani još izgubljeni i šansa da se zaprijeti opasnije vratima. Također, i bacanje banane Balloteliju Tome nije mjesto na terenu, pogotovo na Euru. Kazne će bit velike vjerojatno [/quote] HNS-u je vec dostavljena kazna od 25 000 € za bakljadu protiv Italije, ali to je nista sta tek slijedi. Ako se dokaze rasisticko vrijeđanje ( banana i hukanje Baloteliju ) 99 % dobivamo mozda i 10 puta vecu novcanu kaznu od ove i oduzimanje bodova u narednom kvalifikacijskom ciklusu. Uzmimo za primjer Ruse kojima je određena kazna od 120 000 € i oduzimanjem 6 bodova u kvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu zbog nedopustenih transparenata. Prijavi
16. juni 2012.14 god. comment_59285 [quote name='Brane' timestamp='1339830698' post='59277'] Uzmimo za primjer Ruse kojima je određena kazna od 120 000 € i [b]oduzimanjem 6 bodova u kvalifikacijama za SP 2014.[/b] u Brazilu zbog nedopustenih transparenata. [/quote] ja sam procitao da su dobili uvjetno oduzimanje... pa me sada zanima... dal ce im odma oduzet bodove ili posto je uvjetna kazna, pa u slucaju da se ne ponove incidenti da im oproste i ne oduzmu niti jedan bod... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.