11. juni 2012.14 god. comment_58392 hvala onima koji su Äestitali na pobjedi protiv irske, a isto tako hvala i ovim zavidnim lapanima i majstorima prognostiÄarima... Å¡panija, italija, favoriti ovo favoriti ono...aha, a mrzili su cjeli svijet prije mjesec dana kada je chelsea bio u pitanju, kojeg su svi odreda poÄevÅ¡i od kladionica podcjenjivali... znaÄi kad je ekipa koju vi simpatizirate u pitanju onda je jedno, a kada se radi o nekom drugom timu onda radite to isto Å¡to niste htjeli da rade "vaÅ¡em" timu...znaÄi licemjerje na kvadrat... samo dajte, umanjujte vrijednost ove pobjede, podcjenjujte..time joÅ¡ povećavate moje nade i ljubav prema reprezentaciji hrvatske, kao Å¡to su to nedavno radili hejteri ali je tada u pitanju bio chelsea... Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58393 Cestitke Hrvatima na forumu. Juce je odlicno odigrala vasa reprezentacija. Dosta konkretan fudbal i nekako je sve islo po planu. Cinjenica je da su to Irci, ali ne treba umanjivati ovu pobjedu. Vidjeli smo sta su dozivjeli Holandjani protiv autsajdera, tako da se ova pobjeda ne smije umanjivati. Bezobrazno je to. Nadam se da ce Hrvati otkinuti bod ciganima/zabarima. Motiv vise im je sto niko nista od njih ne ocekuje u tim utakmicama, a ove dvije reprezentacije moraju pobijediti. Hrvati se mogu boriti za bod, a on im mnogo znaci. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58395 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1339413877' post='58393'] Cestitke Hrvatima na forumu. Juce je odlicno odigrala vasa reprezentacija. Dosta konkretan fudbal i nekako je sve islo po planu. Cinjenica je da su to Irci, ali ne treba umanjivati ovu pobjedu. Vidjeli smo sta su dozivjeli Holandjani protiv autsajdera, tako da se ova pobjeda ne smije umanjivati. Bezobrazno je to. Nadam se da ce Hrvati otkinuti bod ciganima/zabarima. Motiv vise im je sto niko nista od njih ne ocekuje u tim utakmicama, a ove dvije reprezentacije moraju pobijediti. Hrvati se mogu boriti za bod, a on im mnogo znaci. [/quote] Samo bod da mozemo otkinut? bez uvrede mislim da je to malo podcjenjivanje Hrvatske repke... kao prvo nije Hrvatska repka bezveze vec zadnjih 5 godina u top 10 repki svijeta... kao drugo... kao sto sam kako ja to volim rec vjerovao u zvijezde prije finala lige prvaka... mnoge stvari koje su isle u korist chelsea da bi na kraju chelsea odnio taj naslov tako sada ponovo vjerujem u zvijezde sto se tice repke... Morate svi uzet u obzir jednu vrlo vaznu cinjenicu, a to je da Talijanima Hrvati nikad nisu pasali i da smo mi trn u oku talijanima kao Bayern Realu i slicne price... di kolko god pojedina ekipa bila jaka ne moze napakostit ovoj drugoj... zato u povijesti Hrvatske repke Talijani nas NIKAD ali NIKAD nisu pobjedili... niti u sluzbenim niti u prijateljskim utakmicama... a susretali smo se i na europskim i na svjetskim natjecanjima... Hrvatska ima potencijala da ponovo napakosti Italiji i nadam se da cemo imi ponovo iscupat sva 3 boda i osigurat prolaz dalje... Zivi bili pa vidjeli... :) i da ponovim... Hrvati su prije ovog Europskog previse podcjenili nase momke i nisu imali nikakva ocekivanja... nije bilo nit euforije nit nicega... i zbog toga vjerujem da nasi momci mogu iznenadit... btw.. hvala na cestitkama... [i][b]AJMO HRVATSKA!!![/b][/i] Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58400 nemojmo se zaletit, netreba to i dalje je to ona ista ekipa koja nije mogla s GrÄkom na kraj izaći, i dalje je to ista ekipa koju je Gruzija pobijedila, sad jedna pobjeda i dobra partija protiv Irske i odma smo prvaci, stanite na loptu odradili, jesu odliÄan posao i velika su ovo 3 boda ali sad slijede ove 2 krvave utakmice i tu će se vidjet jesmo il nismo, nije Irska mjerilo..... Italija je jako jaka repka, od dolaska Prandellia igraju jako dobro jer je Äovjek jako dobar taktiÄar a u Italiji bar ima kvalitetnih igraÄa s kojimato može provest, daleko od toga da nemožemo mi niÅ¡ta Italiji možemo to smo kroz povjest i pokazali ali netreba se zaljetat, Italija je na papiru dosta jaÄa. Treba odigrat kako znamo i možemo, i ostavit srce na terenu, al opet kažem loptu na zemlju nije to Estonija ipak je to jedna velika Italija. @Villas Boas pojest ne znaÄi niÅ¡ta, ljepo je pogledat tu statistiku te uspjehe, ali Å¡ta će nm oni znaÄit u Äetvrtak ? niÅ¡ta to je danas, toje nova utakmica. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58404 Hrvatska ), bravo decki najs job tonight :) ostao sam bez glasa jucer :) Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58408 Bravo komsije. Modric za mene uz Mandzukica MOTM. Imal' jos neko da misli da nam Modric ne treba.Momak je sam razvalio Irsku.Svaki put kad ima loptu napravi visak. Jos jednom Luka Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58411 dabogda Hrvati ispali igrom i kvalitetom igrackog kadra mogu dogurat daleko al narod i mediji su toliko bahati i licimjerni da je to za nepovjerovat ne mogu ih slusat niti gledat ni sekunde..... Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58423 [quote name='drogba 11' timestamp='1339413443' post='58392'] hvala onima koji su Äestitali na pobjedi protiv irske, a isto tako hvala i ovim zavidnim lapanima i majstorima prognostiÄarima... Å¡panija, italija, favoriti ovo favoriti ono...aha, a mrzili su cjeli svijet prije mjesec dana kada je chelsea bio u pitanju, kojeg su svi odreda poÄevÅ¡i od kladionica podcjenjivali... znaÄi kad je ekipa koju vi simpatizirate u pitanju onda je jedno, a kada se radi o nekom drugom timu onda radite to isto Å¡to niste htjeli da rade "vaÅ¡em" timu...znaÄi licemjerje na kvadrat... samo dajte, umanjujte vrijednost ove pobjede, podcjenjujte..time joÅ¡ povećavate moje nade i ljubav prema reprezentaciji hrvatske, kao Å¡to su to nedavno radili hejteri ali je tada u pitanju bio chelsea... [/quote] istog sam miÅ¡ljenja, ali Å¡ta ćeÅ¡ Å¡to se tiÄe suÄ‘enja, oÄajno jedina situacija na Å¡tetu Irske je bio taj penal, ali Irci nisu poÅ¡tovali fair play pa im se vratilo kako su već neki rekli o zaleÄ‘u Jelavića nema govora, Irski igraÄ je sam njemu dodao bilo je dosta situacija na Å¡tetu Hrvatske, Mandžu su viÅ¡e manje u svakom skok duelu udarali ono je smijeÅ¡no Å¡to je sudio kao faul Ćorluke, a ÄŒarli je Äisto uklizao na loptu s tim da mu je ovaj Irac joÅ¡ i Ä‘onom preÅ¡ao po potkoljenici... a tek onaj lakat Pletikosi u facu... no nvm, pobjeda je tu i nadam se da ovaj sudac ide ća Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58441 KomÅ¡ije svaka Äast. Irci meda nisu mogli. Hrvati prikazali sjajnu igru. Stalno su napadali, kreirali Å¡anse i na kraju zasluženo pobijedili. Modrić i Mandža strojevi. Sa Talama disciplinovano i ako prikažu onakvu napadaÄku igru, naredna faza je vrlo blizu Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58460 zasto nema spojlera? [url="http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421535_322605091151164_1559625226_n.jpg"]http://a7.sphotos.ak...559625226_n.jpg[/url] da nije ovo Caereulus? Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58482 A vidi ovu Spaha hahahhahahahaha [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/542381_429369680418064_959700944_n.jpg[/img] Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58494 [quote name='Vinko' timestamp='1339415887' post='58400'] @Villas Boas pojest ne znaÄi niÅ¡ta, ljepo je pogledat tu statistiku te uspjehe, ali Å¡ta će nm oni znaÄit u Äetvrtak ? niÅ¡ta to je danas, toje nova utakmica. [/quote] Stari tako sam i ja razmisljao... ali kako sam sve stariji sve vise vjerujem u te gluposti... jer iz situacije u situaciju potvrduju da ima nesto vise, nesto sto je iznad nas... ne znam kako da to opisem... ali znam da vjerujem i znam cemo dobit Talijane... minimum X... jer stojim iza svog misljenja prije europskog.. a to je da cemo lakse dobit irce (dobili smo ih) nego talijane... Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58614 Nemoral na tribini Vatrenih [url="http://sportsport.ba/blabla/gole-jelena-i-viktorija-uzburkale-strasti-u-hrvatskoj/82161"]Gole Jelena i Viktorija uzburkale strasti u Hrvatskoj[/url] Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58640 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1339512335' post='58614'] Nemoral na tribini Vatrenih [url="http://sportsport.ba/blabla/gole-jelena-i-viktorija-uzburkale-strasti-u-hrvatskoj/82161"]Gole Jelena i Viktorija uzburkale strasti u Hrvatskoj[/url] [/quote] iz ministarstva kulture i HDZ-a hahahahha Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58774 [quote name='Wisey' timestamp='1338921447' post='56524'] Hrvatska će zavrÅ¡iti zadnja u ovoj grupi. Mark my words. [/quote] Ajde jos neke grupe prognoziraj da se smijem pls ..[quote name='Caeruleus' timestamp='1339362371' post='58265'] [color=#ff0000][b]Kako lijepa veÄer ljudi moji kako lijepa veÄer![/b][/color] [b][color=#d3d3d3]Kako lijepa veÄer ljudi moji kako lijepa veÄer![/color][/b] [color=#000080][b]Kako lijepa veÄer ljudi moji kako lijepa veÄer![/b][/color] [img]http://www.derwesten.de/img/incoming/crop6753178/7748502404-cImg0273_543-w656-h240/Kroatien-Mandzukic.jpg[/img] [/quote] Evo je za naslovne na facebooku ! Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58779 [quote name='Chester' timestamp='1339578004' post='58774'] Ajde jos neke grupe prognoziraj da se smijem pls .. [/quote] Ne moraš mi vjerovati ali ja bih najviše volio da pobijedite po 5:0 i Španiju i Italiju, al nažalost teško da će od toga išta biti. Kako god, sretno. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58837 stari danas otputovao na zadnje 2 naše tekme :) bit će veselo Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_58942 Evo da se i ja dotaknem nekih stvari. U nedjelju smo bili prave žrtve antinogometa od strane Å panjolaca, onako besramno nagruvati vezni red Å¡estoricom igraÄa, igrati se bogova i misliti da se tako može pobijediti je suludo. Barca to radi ali oni bar imaju Messija. Jadan Torres InaÄe, za Hrvatsku sam svim svojim srcem, karlovaÄko korner je najjaÄe mjesto za gledat tekme :DD I snažno vjerujem da mogu pasti i Talijani i da se grupa može proći. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_58962 [quote name='Tinmar' timestamp='1339633078' post='58942'] InaÄe, za Hrvatsku sam svim svojim srcem, [b]karlovaÄko korner je najjaÄe mjesto za gledat tekme :DD[/b] I snažno vjerujem da mogu pasti i Talijani i da se grupa može proći. [/quote] slazem se sa tobom... prije 4 godine sam im pokupio sve kape, lopte i majice s ekipom... ali stvarno poslije su mi trebali nudit lavur... xD Danas je dan D... imam filing da je Italija na samom vrhuncu... Nadam se da mozemo stepsti Talijane i iscupat im sva 3 boda. Al ja bi bio zadovoljan i sa jednim bodom... Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_58975 Italija joÅ¡ nikad nije pobijedila Hrvatsku u natjecateljskim utakmicama. Koliko god oni dobri bili, uvijek smo im bili nezgodni i znali smo protiv njih. Ni danas im neće biti lako. Objektivno su kvalitetniji od nas ali ne vjerujem da će pobijediti. OÄekujem remi. Iako, nadam se pobjedi naravno. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59000 Novi derbi Grupe C [b][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/vatreni-na-ispitu-zrelosti/82275"]Vatreni na ispitu zrelosti[/url][/b] Talijanski struÄnjak najavio [b][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/trapattoni-protiv-spanije-idemo-na-pobjedu/82273"]Trapattoni: Protiv Å panije idemo na pobjedu[/url][/b] Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59007 tko pobjedi danas osvaja EURO (Italija-Hrvatska) A i vjerujem da Irci mogu zapaprit Å¡panjolcima, iz Äistog razloga Å¡to nevolim Å¡panjolce a i vidjeli smo da otoÄani mogu sjebat Å¡panjolce, dobrim bunkerom i možda nekim prekidom... Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59027 [url="http://www.kurir-info.rs/venericne-kroasanke-clanak-274224"]http://www.kurir-info.rs/venericne-kroasanke-clanak-274224[/url] ÄŒlanak za proÄitati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.