9. juni 2012.14 god. comment_58033 oÄekujem pobjedu Italije (ili najmanje X) i naravno pobjedu Hrvatske Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58050 [quote name='drogba 11' timestamp='1339224632' post='57844'] espanja neće proći skupinu, živi bili pa vidjeli.. [/quote] HAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. Jarane, Španiija osvaja ovo prvenstvo, ako ništa finale im je minimum. A grupu će proći i oni i Italijani. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58051 Danas igrat na spance siguran sam 99 % a ovamo treba imati srece kod hrvata i iraca.. Moze svasta biti Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58072 [quote name='chelseathebest' timestamp='1339317343' post='58066'] stari otputovao za Poznan na tekmu, nemogu doÄekat! [/quote]A ti ostao kući Sto se tiÄe utakmica Å pancima neće biti lako kao sto mislite i vjerovatno ce pokusati kao u uvjek da umrtve igru i da daju neki jadni gol,a onda samo dodavanje na svojoj polovini. Å to se tiÄe Hrvatske oni ako hoće da proÄ‘u grupu danas moraju da pobjede. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58079 [quote name='Kalouda' timestamp='1339310990' post='58050'] HAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. Jarane, Å paniija osvaja ovo prvenstvo, ako niÅ¡ta finale im je minimum. A grupu će proći i oni i Italijani. [/quote] aha hoće, al sutra...ma samo da si malo bliže matori, toÄno bi se okladili u avatar.. ćao ćao mjau mjau bambola Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58101 Spanija - Italija, Cigani vs. masni Zabari, gluma vs. foliranje, podmuklost vs. bahatost - kratka najava ove utakmice. Dvije reprezentacije koje nikada nisu poznavale sta je obraz i ponos. A rijec "dostojanstvo" ne postoji u njihovom jeziku. Gadljivost samo takva. Osim svega ovoga navedenog, zajednicko im je i to da su im drzave na ivici bankrota. Ako Bog da, bice i toga. Bratski po svemu. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58104 Sve najbolje za komsije,samo mi nije jasno sto se talijani otpisuju prepreprerano......mogu oni one fuserske fazone kao 2006-te godine i imaju pojedince sposobne odigrati dobre utakmice,sreca pa prvu igraju sa spancima jer je prva utakmica lutrija,tako da imaju vece sanse....nadam se dobrih rezultata spanaca u sta ne sumjam,neko gore rece neko zasicenje,pa to zasicenje koliko god da je jako on i grupu glat mogu proci.....i daa meni stvarno nije jasna izjava Bilica kad kaze utakmica protiv Irske nebitna?!!?! .... Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58110 ako Hrvatska pobijedi Irsku sto ja mislim da ce i pobijedit imaju velike sanse za prolazak ja sam i prije rekao da ce Spanija biti prva a druga Hrvatska mislim da talijani imaju velika imena u timu ali ovo ih potresa oko skandala u vezi namijestanja i mislim da hrvati ako svi igraci daju svoj maksimum mogu dobiti italijane,hrvati imaju velike igrace u timu i netrebaju se bojati,protiv Spanije hrvatima predlazem bunker jer tesko da mogu drugcije sta napravit Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58112 Ocekujem danas pobjedu Spanije 2-1 ili eventualno nerjeseno 2-2, a drugu utakmicu nezz ocu li gledati, mislim da ce biti tvrda i ne toliko zanimljiva, pobjeda Hrvata 1-0 ili 0-0. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58116 [quote name='Elao' timestamp='1339327464' post='58112'] Ocekujem danas pobjedu Spanije 2-1 ili eventualno nerjeseno 2-2, a [b]drugu utakmicu nezz ocu li gledati, mislim da ce biti tvrda i ne toliko zanimljiva, pobjeda Hrvata 1-0 ili 0-0.[/b] [/quote] previse bratski od tebe elao Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58121 hehe pa vidio sam Irce protiv nas, prava otocka igra tako da ne ocekujem nesto dosta golova i bas neku lijepu igru (osim ako McGeady bude igrao od prve, onda je show )... Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58122 [quote name='Elao' timestamp='1339328788' post='58121'] hehe pa vidio sam Irce protiv nas, prava otocka igra tako da ne ocekujem nesto dosta golova i bas neku lijepu igru (osim ako McGeady bude igrao od prve, onda je show )... [/quote]jel dobar taj mcgeady Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58125 [quote name='drogba 11' timestamp='1339224632' post='57844'] espanja neće proći skupinu, živi bili pa vidjeli.. [/quote] Kume to ja cijelo vrijeme tvrdim danas pobijede nas i Italije, eventalno Talijani X, bit će tvrda utakmia protiv Irske al mislim da smo individualno bolji i da nekim potezom KranjÄara ili Rakitića možemo doć do pobijede (mislim da će neki od ova 2 odluÄit tekmu, tj. prognoziram), situacija je jasna ko dan ovo se mora dobit ako želimo dalje. Å to se druge tekme tiÄe samo ću reć da italija ovo dobiva eventualno x neću filozofirat samo da kažem prognozu :) @DROGBA750 vijerojatno je to izjavio da skine pritisak sa igraÄa, makar i oni su toga svjesni pa da ih ipak malo pokuÅ¡a rasteretit Crve McGeady je jako dobar igraÄ, žao mi je Å¡to je otiÅ¡o u Spartak a ne na otok :/ kvalitetno krilo a ne razvikano gotovo se i nezna za njega... to bi bila pametna kupnja.... Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58127 Mislim da će Duff biti ispred McGeadya, a na drugoj strani McClean. JoÅ¡ u vrhu vrlo pokretljivi i uvjek opasni po gol Doyle i Kean, opasno će biti komÅ¡ijama. Nadam se da će Modrić imati svoj dan, jer Äini mi se na njemu će sve biti. Ako on zakaže, hm.. Vidjet Äemo. A Å¡to se tiÄe druge tekme, bit ću uz Å pance, zaradi naÅ¡eg dvojca (Torres i Mata). OÄekuijem pobjedu, ne veliku gol razliku, ali pobejdu, da. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58202 http://www.youtube.com/watch?v=TU97rsVj8bs&feature=player_embedded AJMOOOOOOOOOOOOOO [img]http://www.index.hr/images2/hrvatskinavijaci_poznanj_zastava_afp.jpg[/img] Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58203 Jebem ti Spance ovaj Del Bosque kao da na PESu sastavlja ekipu, samo po rejtingu kao da je sastavljao a to sto krila igraju inace AMC igraci (ajd to i nekako) ali u napadu Fabregas mislim stvarno da im ga oce zabit Italijani pa da onda mora ubacit pravog spica. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58204 sjajna utakmica Å panjolska - Italija Italija je joÅ¡ i bolja nego Å¡to sam oÄekivao Vicente del Bosque se malo igra boga s tom tika takom, stvarno je malo pretjerao da poÄne bez jednog jedinog napadaÄa smijeÅ¡no je Å¡to ovi Å panjolci misle dobit tekmu tako da će ući loptom u gol Talijani imali prilike, mogli su bar 1 zabit navijam za Italiju, ali ipak bolje je za Hrvatsku da zavrÅ¡i X Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58213 hrvatska ako pobijedi ovaj remi im savrseno odg,mada nisu ni irci tako losi Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58216 hrvatska ce prva zavrsiti u svojoj grupi relo ne zajebaji sa ovih 50 karaktera Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58218 ah ponosno prosa dva para jos dva i pare italija odlicna spanjolska treba past vise nije ona koja je bila amo hrvatska Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58220 Ovaj remi Spanjolske i Italije nam je dosao samo tako. Sada sve snage treba upregnut i pobijedit te Irce. Zao mi je zbog Torresa, al jbga, iskreno volim da ga nije zabio, boli me neka stvar za Spanjolce, zelim da Hrvatska prođe. Tako im i treba kad zele igrat bez napadaca, kao, usetat ce se u gol. Da ne bi, nisu ni Talijani vesla sisali. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58235 dobro su hrvati poceli,kad mi vec ne igramo navijam za susjede Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.