Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group C (Hrvatska, Italija, Å panjolska, Irska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 217
  • Pregledi 14,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='drogba 11' timestamp='1339224632' post='57844']
[-X
espanja neće proći skupinu, živi bili pa vidjeli..
[/quote]

HAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.
Jarane, Španiija osvaja ovo prvenstvo, ako ništa finale im je minimum. A grupu će proći i oni i Italijani.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339317343' post='58066']
stari otputovao za Poznan na tekmu, nemogu dočekat!
[/quote]A ti ostao kući :huh:

Sto se tiče utakmica Špancima neće biti lako kao sto mislite i vjerovatno ce pokusati kao u uvjek da umrtve igru i da daju neki jadni gol,a onda samo dodavanje na svojoj polovini.

Što se tiče Hrvatske oni ako hoće da prođu grupu danas moraju da pobjede.
[quote name='Kalouda' timestamp='1339310990' post='58050']
HAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.
Jarane, Španiija osvaja ovo prvenstvo, ako ništa finale im je minimum. A grupu će proći i oni i Italijani.
[/quote]

aha hoće, al sutra...ma samo da si malo bliže matori, točno bi se okladili u avatar..
ćao ćao mjau mjau bambola
Spanija - Italija, Cigani vs. masni Zabari, gluma vs. foliranje, podmuklost vs. bahatost - kratka najava ove utakmice. Dvije reprezentacije koje nikada nisu poznavale sta je obraz i ponos. A rijec "dostojanstvo" ne postoji u njihovom jeziku. Gadljivost samo takva. Osim svega ovoga navedenog, zajednicko im je i to da su im drzave na ivici bankrota. Ako Bog da, bice i toga. Bratski po svemu.
Sve najbolje za komsije,samo mi nije jasno sto se talijani otpisuju prepreprerano......mogu oni one fuserske fazone kao 2006-te godine i imaju pojedince sposobne odigrati dobre utakmice,sreca pa prvu igraju sa spancima jer je prva utakmica lutrija,tako da imaju vece sanse....nadam se dobrih rezultata spanaca u sta ne sumjam,neko gore rece neko zasicenje,pa to zasicenje koliko god da je jako on i grupu glat mogu proci.....i daa meni stvarno nije jasna izjava Bilica kad kaze utakmica protiv Irske nebitna?!!?! :-/ .... =D>
ako Hrvatska pobijedi Irsku sto ja mislim da ce i pobijedit imaju velike sanse za prolazak ja sam i prije rekao da ce Spanija biti prva a druga Hrvatska mislim da talijani imaju velika imena u timu ali ovo ih potresa oko skandala u vezi namijestanja i mislim da hrvati ako svi igraci daju svoj maksimum mogu dobiti italijane,hrvati imaju velike igrace u timu i netrebaju se bojati,protiv Spanije hrvatima predlazem bunker jer tesko da mogu drugcije sta napravit
Ocekujem danas pobjedu Spanije 2-1 ili eventualno nerjeseno 2-2, a drugu utakmicu nezz ocu li gledati, mislim da ce biti tvrda i ne toliko zanimljiva, pobjeda Hrvata 1-0 ili 0-0.
[quote name='Elao' timestamp='1339327464' post='58112']
Ocekujem danas pobjedu Spanije 2-1 ili eventualno nerjeseno 2-2, a [b]drugu utakmicu nezz ocu li gledati, mislim da ce biti tvrda i ne toliko zanimljiva, pobjeda Hrvata 1-0 ili 0-0.[/b]
[/quote]
previse bratski od tebe elao
hehe pa vidio sam Irce protiv nas, prava otocka igra tako da ne ocekujem nesto dosta golova i bas neku lijepu igru (osim ako McGeady bude igrao od prve, onda je show :D)...
[quote name='Elao' timestamp='1339328788' post='58121']
hehe pa vidio sam Irce protiv nas, prava otocka igra tako da ne ocekujem nesto dosta golova i bas neku lijepu igru (osim ako McGeady bude igrao od prve, onda je show :D)...
[/quote]jel dobar taj mcgeady
[quote name='drogba 11' timestamp='1339224632' post='57844']
[-X
espanja neće proći skupinu, živi bili pa vidjeli..
[/quote]

Kume to ja cijelo vrijeme tvrdim ;)

danas pobijede nas i Italije, eventalno Talijani X, bit će tvrda utakmia protiv Irske al mislim da smo individualno bolji i da nekim potezom Kranjčara ili Rakitića možemo doć do pobijede (mislim da će neki od ova 2 odlučit tekmu, tj. prognoziram), situacija je jasna ko dan ovo se mora dobit ako želimo dalje. Što se druge tekme tiče samo ću reć da italija ovo dobiva eventualno x neću filozofirat samo da kažem prognozu :)
@DROGBA750 vijerojatno je to izjavio da skine pritisak sa igrača, makar i oni su toga svjesni pa da ih ipak malo pokuša rasteretit ;)
Crve McGeady je jako dobar igrač, žao mi je što je otišo u Spartak a ne na otok :/ kvalitetno krilo a ne razvikano gotovo se i nezna za njega... to bi bila pametna kupnja....
Mislim da će Duff biti ispred McGeadya, a na drugoj strani McClean. Još u vrhu vrlo pokretljivi i uvjek opasni po gol Doyle i Kean, opasno će biti komšijama.

Nadam se da će Modrić imati svoj dan, jer čini mi se na njemu će sve biti. Ako on zakaže, hm..

Vidjet čemo.

A što se tiče druge tekme, bit ću uz Špance, zaradi našeg dvojca (Torres i Mata). Očekuijem pobjedu, ne veliku gol razliku, ali pobejdu, da.
Jebem ti Spance ovaj Del Bosque kao da na PESu sastavlja ekipu, samo po rejtingu kao da je sastavljao a to sto krila igraju inace AMC igraci (ajd to i nekako) ali u napadu Fabregas mislim stvarno da im ga oce zabit Italijani pa da onda mora ubacit pravog spica.
sjajna utakmica Å panjolska - Italija

Italija je još i bolja nego što sam očekivao
Vicente del Bosque se malo igra boga s tom tika takom, stvarno je malo pretjerao da počne bez jednog jedinog napadača
smiješno je što ovi Španjolci misle dobit tekmu tako da će ući loptom u gol

Talijani imali prilike, mogli su bar 1 zabit

navijam za Italiju, ali ipak bolje je za Hrvatsku da završi X
Ovaj remi Spanjolske i Italije nam je dosao samo tako. Sada sve snage treba upregnut i pobijedit te Irce.

Zao mi je zbog Torresa, al jbga, iskreno volim da ga nije zabio, boli me neka stvar za Spanjolce, zelim da Hrvatska prođe. Tako im i treba kad zele igrat bez napadaca, kao, usetat ce se u gol. Da ne bi, nisu ni Talijani vesla sisali.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.