Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group C (Hrvatska, Italija, Å panjolska, Irska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 217
  • Pregledi 14,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340055596' post='59729']
Da li je ono u prvom poluvremenu bio penal kad je onaj polomio Mandžukića ?
[/quote]

prekršaj je bio sigurno, ali pitanje dal vani il unutra...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340055550' post='59728']
Meni se bas svidja sudjenje. Skoro bez gresaka, dozvoljava se kontakt igra kao i u engleskoj. Svaka cast sudijama.
[/quote]

mijenjaj dilera ;)
na svakoj tekmi ima više većih grešaka
a muška igra je bila dozvoljena na sveukupno 2 tekme
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1340056026' post='59738']
Ali i za Španiju kada je, meni se čini, Mandžukić laktom udario Piquea poslije kornera.
[/quote]
ono se moze sudit al i ne mora al onaj lik je carlija prebacia priko sebe
Svaka cast Hrvatima na prikazanoj igri.Odlicno su parirali Spancima.Navijao sam za Spaniju zbog Toresa,a kad ga je Del Boske izveo navijao sam da ispadnu.A sad malo o sudjenju.Stark je bio ocajan,sve sitne faulove je svirao na stetu Hrvata,pa i ocigledan prekrsaj Ramosa nad Mandzukicem.Imao sam utisak da je Hrvatska povela,da bi Spanci odmah izjednacili.Kao da mu je receno da Spanija ne sme da ispadne.
eto o tom startu Ramosa na Marija

[url="http://euro2012.jutarnji.hr/marca-priznala--start-ramosa-na-mariju-mandzukicu-bio-je-za-jedanaesterac-/1035943/"]http://euro2012.juta...terac-/1035943/[/url]

a sucu Starku poručujem - dabog da mu Vuco prošao kroz ženine guzove
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340056761' post='59745']
eto o tom startu Ramosa na Marija

[url="http://euro2012.jutarnji.hr/marca-priznala--start-ramosa-na-mariju-mandzukicu-bio-je-za-jedanaesterac-/1035943/"]http://euro2012.juta...terac-/1035943/[/url]

a sucu Starku poručujem - dabog da mu Vuco prošao kroz ženine guzove
[/quote]Sramota i meni je bio sumnjiv ovaj start nad Mandžukićem.ali propustio sam onaj nad Ćorlukom...

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340055838' post='59734']

ja sam razocaran sudenjem ponajvise i igromspanjolaca= njihova taktika je uspavljivanje protivnika
[/quote]Kada je Kun govorio da su Å panci govna vi ste govorili da igraju prekrasno...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340057369' post='59748']
Sramota i meni je bio sumnjiv ovaj start nad Mandžukićem.ali propustio sam onaj nad Ćorlukom...
[/quote]

jebiga, koga boli kurac za jednu malu Hrvatsku
ista stvar je i u klupskom nogometu

scenarij da Španjolska ili Barcelona budu pokradene nećemo nikad doživjeti
Ponosan sam na naše momke, svaka im čast! Pokazali su da s pravom spadaju u TOP10 reprezentacija svijeta.

Šteta zbog ove utakmice, samo mi se poglavi mota Rakitić koji je mogao poslati Španjolce nazad u domovinu da je ono pogodio, sumnjam da bi se nakon toga uspjeli vratit. Stvarno šteta. Bili su bolji, to sigurno, kontrolirali su igru gotovo cijelo vrijeme i radili visoki i jaki presing na nase zadnje redove tako da smo jako tesko iznosili loptu. Iako nismo imali nekih velikih prilika, nisu ni oni s obzirom koliko su drzali loptu u svojim nogama, većinom su to bili slabi šutevi koje je Pletikosa s lakoćom kupio. Znali smo i prije utakmice da protiv Španjolske nećemo imat 5 100%-tnih prilika, imat ćemo jednu-dvije i to je to. Te prilike smo morali iskoristiti.

Ipak, momci mogu laka srca otić kući uzdignute glave, borili su se do kraja i muški pali, ja im ništa ne zamijeram. Moglo je naravno više. al Bože moj, šta je tu je, vrijeme ne možemo vratiti. U jednu ruku sam tužan, al svakako i ponosan zbog svega što su učinili.

Suđenje katastrofalno, oštećene su i Hrvatska i Španjolska za penal, zatim onaj Ramosov faul na Mandžukiću nije dosuđen i još puno sitnih faula, većinom otišlih na stranu Španjolaca. Nemam prava reći da smo zbog sudaca ispali, jer nismo i to nije opravdanje u ovom slučaju, ali definitivno smo zakinuti više od naših protivnika. Tko zna u kojem bi smjeru utakmica otišla da je Stark sudio kako treba. Al to su sve priče " šta bi bilo kad bi bilo ".

Na kraju, hvala i Biliću na svemu što je napravio s ovom repkom, ovo mu je zadnja utakmica svu mu sreću želim u daljnjem radu.

Eto žabari se provukoše dalje, od srca im želim da NE prođu u polufinale. I Španjolcima isto tako.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340057481' post='59750']
jebiga, koga boli kurac za jednu malu Hrvatsku
ista stvar je i u klupskom nogometu

scenarij da Španjolska ili Barcelona budu pokradene nećemo nikad doživjeti
[/quote]E druže znam kakav je osjećaj i meni je isto bilo prije 2 godine kada je u 90' minuti Cahill igrao rukom na utakmici Australija Srbija,a sudiju boli kurac...

reLo šta je ovo ni sliku ne mogu da postavim kaže: Nije vam dozvoljeno koristiti tu ekstenziju slike na ovom forumu
[img]http://assets.sbnation.com/assets/1192213/offsides_medium.png[/img]

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340059276' post='59759']
reLo šta je ovo ni sliku ne mogu da postavim kaže: Nije vam dozvoljeno koristiti tu ekstenziju slike na ovom forumu
[/quote]

To sigurno sa twittera?

Ovo nisam vidio na tekmi valjda sam tad gledao Italijane:

Cist jebeni penal. Ovako su Torres i Lampard dobijali crvene u Chelseau... I to van sesnaesterca, na sredini terena...

[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2mCDdiiCy2o#!"]http://www.youtube.c...v=2mCDdiiCy2o#![/url]
meni nije jasno kako to nije vidio onaj peti sudac, bio je na dva metra od faula... cini mi se da nije htio vidit...
[quote name='Chelsea4' timestamp='1340099742' post='59785']
meni nije jasno kako to nije vidio onaj peti sudac, bio je na dva metra od faula... cini mi se da nije htio vidit...
[/quote]

Ti suci uz gol-liniju ne služe ama baš ničemu. Ne znam u čemu je svrha njihova prisustvovanja na utakmicama kad će reagirat u 1/10 situacija. Ako i tad. Stvari koje se događaju ravno pred njihovim ocima oni zanemaruju i prepustaju odluku glavnom sucu ne javljajući mu ništa u većini slučajeva.

Ramosov start na Mandžukića je bez problema zaslužio žuti karton, je li penal ili nije ne mogu reći jer nisam još pogledao ponovo tu situaciju ( ne znam jel bilo unutar il van 16 ), a oni na jedvite jade nam daju korner nakon toga.
[quote name='ADiS' timestamp='1340060373' post='59762']
[img]http://assets.sbnation.com/assets/1192213/offsides_medium.png[/img]

[/quote]

Ovo ti nije offside.. a dodavanje inieste kasnije pogotovo nije :D

Inace, ne znam jel penal al kad sam gledao iz onog zadnjeg ugla.. Ramos je prvu loptu udario pa je pokupio mandzukica.. Ne znam jel za sviranja al et :D

Hrvatska je bila bolja do neke 65 do 80 minute ostalo je spanija igrala svoju igru, pasovi al malo sansi su stvorili..
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340105632' post='59811']
Ne znam sta je problem, ramos je loptu prvo udario, pa onda njega ? :S

Btw. Balotelli predobar gol dao :D
[/quote]
tako je i drogba protiv qpr isto napravia pa dobia izravni crveni i jos na po igralista
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340108923' post='59821']
tako je i drogba protiv qpr isto napravia pa dobia izravni crveni i jos na po igralista
[/quote] Pa mozda je tu sudija pogrijesio.. Nego ovo se moze svirat a i ne mora.. Ugl. vidi se da je udario prvo loptu i to sto nije svirano mislim da je pravedno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.