19. juni 2012.14 god. comment_59828 [quote name='soxx' timestamp='1340109311' post='59827'] Jbg. Drugacije nije mogao odnijeti loptu. [/quote] znam sve je to do sudaca al problem je sta neki sude do apsurda a neki se muce i dosudit nesto Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59837 [size=3][color=#000000][font=Tahoma]Sjetite samo smo brutalnog Ramosovog starta na Mandžukiću u prvom dijelu, za njega to nije bio Äak ni prekrÅ¡aj. Znam dobro Starkov stil, njegovu bahatost i znam da mu je specijalnost gurnuti male u ponor, a umiliti se većima i moćnima. On je jedna arogantna neznalica koja nas je besramno pokrala! Nemojmo zatvarati oÄi i opet se posipati, biti veći pape od pape. Svi smo vidjeli da je Stark bio 12. igraÄ Å¡panjolske reprezentacije! I nemojte se zanositi, neće mu se niÅ¡ta dogoditi, naprotiv, bit će i nagraÄ‘en. Nisam razumio izbornika Bilića koji se žalio na Webbovo suÄ‘enje u utakmici s Italijom, jer to je bio magistarski rad iz poznavanja i provoÄ‘enja pravila igre. A Stark je uradio sve suprotno, protiv nogometa i sportskog poÅ¡tenja. Oteo nam je radost. Moramo se pomiriti da uzdignuta Äela odlazimo s prvenstva i da se pripremimo da budemo maksimalno spremni i joÅ¡ bolji u rujnu kad kreću kvalifikacije za SP u Brazilu 2014. godine.[/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma]dio mamiceva komentara koji car[/font][/color][/size] Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59841 [quote name='Kalouda' timestamp='1339052159' post='57182'] 1. Å panija 2. Italija 3. Hrvatska 4. Irska [/quote] nisam dobar Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59842 [quote name='Kalouda' timestamp='1340113387' post='59841'] nisam dobar [/quote] tesko je to bilo prognozirat kralju Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59845 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340113137' post='59837'] [size=3][color=#000000][font=Tahoma]Sjetite samo smo brutalnog Ramosovog starta na Mandžukiću u prvom dijelu, za njega to nije bio Äak ni prekrÅ¡aj. Znam dobro Starkov stil, njegovu bahatost i znam da mu je specijalnost gurnuti male u ponor, a umiliti se većima i moćnima. On je jedna arogantna neznalica koja nas je besramno pokrala! Nemojmo zatvarati oÄi i opet se posipati, biti veći pape od pape. Svi smo vidjeli da je Stark bio 12. igraÄ Å¡panjolske reprezentacije! I nemojte se zanositi, neće mu se niÅ¡ta dogoditi, naprotiv, bit će i nagraÄ‘en. Nisam razumio izbornika Bilića koji se žalio na Webbovo suÄ‘enje u utakmici s Italijom, jer to je bio magistarski rad iz poznavanja i provoÄ‘enja pravila igre. A Stark je uradio sve suprotno, protiv nogometa i sportskog poÅ¡tenja. Oteo nam je radost. Moramo se pomiriti da uzdignuta Äela odlazimo s prvenstva i da se pripremimo da budemo maksimalno spremni i joÅ¡ bolji u rujnu kad kreću kvalifikacije za SP u Brazilu 2014. godine.[/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma]dio mamiceva komentara koji car[/font][/color][/size] [/quote]Nije ono penal, barem kad se mene pita koji sam neutralan ovdje. Inace ako ste vi pokradeni sta je nama bilo protiv francuske sviran penal iako je faul bio van 16-erca. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59862 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340113137' post='59837'] [size=3][color=#000000][font=Tahoma]Sjetite samo smo brutalnog Ramosovog starta na Mandžukiću u prvom dijelu, za njega to nije bio Äak ni prekrÅ¡aj. Znam dobro Starkov stil, njegovu bahatost i znam da mu je specijalnost gurnuti male u ponor, a umiliti se većima i moćnima. On je jedna arogantna neznalica koja nas je besramno pokrala! Nemojmo zatvarati oÄi i opet se posipati, biti veći pape od pape. Svi smo vidjeli da je Stark bio 12. igraÄ Å¡panjolske reprezentacije! I nemojte se zanositi, neće mu se niÅ¡ta dogoditi, naprotiv, bit će i nagraÄ‘en. Nisam razumio izbornika Bilića koji se žalio na Webbovo suÄ‘enje u utakmici s Italijom, jer to je bio magistarski rad iz poznavanja i provoÄ‘enja pravila igre. A Stark je uradio sve suprotno, protiv nogometa i sportskog poÅ¡tenja. Oteo nam je radost. Moramo se pomiriti da uzdignuta Äela odlazimo s prvenstva i da se pripremimo da budemo maksimalno spremni i joÅ¡ bolji u rujnu kad kreću kvalifikacije za SP u Brazilu 2014. godine.[/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma]dio mamiceva komentara koji car[/font][/color][/size] [/quote] Sta ce drugo nego osuti paljbu po sudcima . . Hrvatska da je bila u nekoj drugoj grupi prosla bi . Igraci mogu biti zadovoljni prikazanom igrom , jednostavno su Spanci bili bolja momcak do njih . EDIT : [url="http://euro2012.jutarnji.hr/uefa-nam-progledala-kroz-prste--za-rasizam-i-baklje-kazna-samo-80-000-eura-/1036091/"]http://euro2012.jutarnji.hr/uefa-nam-progledala-kroz-prste--za-rasizam-i-baklje-kazna-samo-80-000-eura-/1036091/[/url] Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59872 onaj start Ramosa na Mandži je prekrÅ¡aj kako god okreneÅ¡, pitanje je samo jel unutra ili vani start Ä‘onom na nogu je Äist faul da ne može bit Äišći, potvrÄ‘eno i od domaćih i od stranih struÄnjaka (izmeÄ‘u ostalog i Å¡panjolskih) najviÅ¡e boli to Å¡to smo bili potpuno ravnopravni, u napadu Äak i konkretniji, a taj gol Å panjolaca se ne bi nikad dogodio da nismo morali ganjati gol zbog tih pravila o krugovima momÄadi s istim bodovima koliko smo bili dobri svjedoÄi Äinjenica da smo imali Å¡ansu za poslati Å panjolce kući viÅ¡e sreće na SP2014 aBd Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59876 Beusan je objasnio Å¡to se toga tiÄe. Obje ekipe su oÅ¡tećene za po jedan penal + komÅ¡ije joÅ¡ onaj faul na Mandžukiću koji nije bio unutar 16 metara. Gol je regularan, ofsajda i ruke nije bilo. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59878 Zašto se ne sude penali na Euru? Zbog ovog: [i]UEFA is donating €3,000 for every goal.[/i] Prijavi
19. juni 2012.14 god. Autor comment_59908 Å ta je tu je, tuga, ali ide se dalje. A gol je Äist ko suza, glupe su mi priÄe o zaleÄ‘u. InaÄe bili neredi u Mostari, kreteni su dobili dobar degenek od strane policije. Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59923 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340108923' post='59821'] tako je i drogba protiv qpr isto napravia pa dobia izravni crveni i jos na po igralista [/quote] Drogba je uletio sa obje noge, to je automatski faul za zutog, a moze se dati i crveni Iako je drogbi trebao dati zuti, ali hajde. Takva je politika, ako prvo loptu dotaknes mozes slomiti i nogu igracu, nije faul. To samo u spaniji je za faula, jer su takvi suci :S Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59981 evo stari se veÄeras vratio iz Poljske u Gdansku su bili smjeÅ¡teni u apartmanu koji je bio spojen s hotelom u kojem je odsjedala Å¡panjolska repka inaÄe, Poljska je uglavnom puno bolja i ljepÅ¡a zemlja nego Å¡to su oÄekivali Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59984 [quote name='chelseathebest' timestamp='1340143482' post='59981'] u Gdansku su bili smješteni u apartmanu koji je bio spojen s hotelom u kojem je odsjedala španjolska repka [/quote] I jel donio šta od Torresa? Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59988 [quote name='stifmeister' timestamp='1340144095' post='59984'] I jel donio šta od Torresa? [/quote] kakav Torres ccc donio neke majice al nisu od Torresa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.