Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group C (Hrvatska, Italija, Å panjolska, Irska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 217
  • Pregledi 14,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='soxx' timestamp='1340109311' post='59827']
Jbg. Drugacije nije mogao odnijeti loptu.
[/quote]
znam sve je to do sudaca al problem je sta neki sude do apsurda a neki se muce i dosudit nesto
[size=3][color=#000000][font=Tahoma]Sjetite samo smo brutalnog Ramosovog starta na Mandžukiću u prvom dijelu, za njega to nije bio čak ni prekršaj. Znam dobro Starkov stil, njegovu bahatost i znam da mu je specijalnost gurnuti male u ponor, a umiliti se većima i moćnima. On je jedna arogantna neznalica koja nas je besramno pokrala! Nemojmo zatvarati oči i opet se posipati, biti veći pape od pape. Svi smo vidjeli da je Stark bio 12. igrač španjolske reprezentacije! I nemojte se zanositi, neće mu se ništa dogoditi, naprotiv, bit će i nagrađen. Nisam razumio izbornika Bilića koji se žalio na Webbovo suđenje u utakmici s Italijom, jer to je bio magistarski rad iz poznavanja i provođenja pravila igre. A Stark je uradio sve suprotno, protiv nogometa i sportskog poštenja. Oteo nam je radost. Moramo se pomiriti da uzdignuta čela odlazimo s prvenstva i da se pripremimo da budemo maksimalno spremni i još bolji u rujnu kad kreću kvalifikacije za SP u Brazilu 2014. godine.[/font][/color]
[color=#000000][font=Tahoma]dio mamiceva komentara koji car[/font][/color][/size]
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340113137' post='59837']
[size=3][color=#000000][font=Tahoma]Sjetite samo smo brutalnog Ramosovog starta na Mandžukiću u prvom dijelu, za njega to nije bio čak ni prekršaj. Znam dobro Starkov stil, njegovu bahatost i znam da mu je specijalnost gurnuti male u ponor, a umiliti se većima i moćnima. On je jedna arogantna neznalica koja nas je besramno pokrala! Nemojmo zatvarati oči i opet se posipati, biti veći pape od pape. Svi smo vidjeli da je Stark bio 12. igrač španjolske reprezentacije! I nemojte se zanositi, neće mu se ništa dogoditi, naprotiv, bit će i nagrađen. Nisam razumio izbornika Bilića koji se žalio na Webbovo suđenje u utakmici s Italijom, jer to je bio magistarski rad iz poznavanja i provođenja pravila igre. A Stark je uradio sve suprotno, protiv nogometa i sportskog poštenja. Oteo nam je radost. Moramo se pomiriti da uzdignuta čela odlazimo s prvenstva i da se pripremimo da budemo maksimalno spremni i još bolji u rujnu kad kreću kvalifikacije za SP u Brazilu 2014. godine.[/font][/color]
[color=#000000][font=Tahoma]dio mamiceva komentara koji car[/font][/color][/size]
[/quote]Nije ono penal, barem kad se mene pita koji sam neutralan ovdje.

Inace ako ste vi pokradeni sta je nama bilo protiv francuske sviran penal iako je faul bio van 16-erca.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340113137' post='59837']
[/quote]
Sta ce drugo nego osuti paljbu po sudcima . ;) .
Hrvatska da je bila u nekoj drugoj grupi prosla bi . Igraci mogu biti zadovoljni prikazanom igrom , jednostavno su Spanci bili bolja momcak do njih .

EDIT : [url="http://euro2012.jutarnji.hr/uefa-nam-progledala-kroz-prste--za-rasizam-i-baklje-kazna-samo-80-000-eura-/1036091/"]http://euro2012.jutarnji.hr/uefa-nam-progledala-kroz-prste--za-rasizam-i-baklje-kazna-samo-80-000-eura-/1036091/[/url]
onaj start Ramosa na Mandži je prekršaj kako god okreneš, pitanje je samo jel unutra ili vani
start đonom na nogu je čist faul da ne može bit čišći, potvrđeno i od domaćih i od stranih stručnjaka (između ostalog i španjolskih)

najviše boli to što smo bili potpuno ravnopravni, u napadu čak i konkretniji, a taj gol Španjolaca se ne bi nikad dogodio da nismo morali ganjati gol zbog tih pravila o krugovima momčadi s istim bodovima
koliko smo bili dobri svjedoči činjenica da smo imali šansu za poslati Španjolce kući

više sreće na SP2014 aBd
Beusan je objasnio što se toga tiče. Obje ekipe su oštećene za po jedan penal + komšije još onaj faul na Mandžukiću koji nije bio unutar 16 metara. Gol je regularan, ofsajda i ruke nije bilo.
  • Autor
Šta je tu je, tuga, ali ide se dalje. A gol je čist ko suza, glupe su mi priče o zaleđu. Inače bili neredi u Mostari, kreteni su dobili dobar degenek od strane policije.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340108923' post='59821']
tako je i drogba protiv qpr isto napravia pa dobia izravni crveni i jos na po igralista
[/quote]
Drogba je uletio sa obje noge, to je automatski faul za zutog, a moze se dati i crveni ;) Iako je drogbi trebao dati zuti, ali hajde. Takva je politika, ako prvo loptu dotaknes mozes slomiti i nogu igracu, nije faul. To samo u spaniji je za faula, jer su takvi suci :S
evo stari se večeras vratio iz Poljske

u Gdansku su bili smješteni u apartmanu koji je bio spojen s hotelom u kojem je odsjedala španjolska repka

inače, Poljska je uglavnom puno bolja i ljepša zemlja nego što su očekivali
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340143482' post='59981']

u Gdansku su bili smješteni u apartmanu koji je bio spojen s hotelom u kojem je odsjedala španjolska repka
[/quote]
I jel donio šta od Torresa?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.