Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group C (Hrvatska, Italija, Å panjolska, Irska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 217
  • Pregledi 14,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bravo komsije,za sada ste dobri osim odbrane,prvenstveno mislim na Corluku i Schildenfelda.
Fali Lovren opasno.
Jelavic majstor svog zanata,Modric razvalio Irsku,necu da ga ureknem al' stvarno je odlican. B-)
Hrvatska vlada terenom i svaka čast idemo braćo Hrvati ! Luka je na visokom nivou odigrao prvo poluvrijeme, Manđukić i Jelavić odlični, Rakitić i Perišić drže krila na nivou dok se sa strana ubaciva Srna.... Odličan pregled igre, dodavanja... Ajde joooš golova... ;)
jebali smo im kevu, dajte tu italiju da se igramooo, igramooo.... i osiguramo prolaz...

[color=#ff0000][b][size=6]H R V A T S K A[/size][/b][/color]
  • Autor
[color=#ff0000][b]Kako lijepa večer ljudi moji kako lijepa večer![/b][/color]
[b][color=#d3d3d3]Kako lijepa večer ljudi moji kako lijepa večer![/color][/b]
[color=#000080][b]Kako lijepa večer ljudi moji kako lijepa večer![/b][/color]

[img]http://www.derwesten.de/img/incoming/crop6753178/7748502404-cImg0273_543-w656-h240/Kroatien-Mandzukic.jpg[/img]
Mandžo odličan, nevjerojatna borba
Lukica također odličan, jedina zamjerka je što se nije usudio češće poslati zračne lopte da promijeni stranu iako je dosta puta vidio slobodne suigrače, trebao je malo više rizika preuzeti

njih bi izdvojio, a i ostali su više manje odlično odigrali

slijedi jako teška tekma protiv Italije, ali opet očekujem 3 boda
Spanci i Zabari odigrali nereseno, a Hrvati dobili... Realan ishod prvog kola.
Velikani su medjusobni susret pregrmeli prihvatljivo, za obe strane. Imaju jos po dva meca da osiguraju prolaz dalje. I ne sumnjam da ce to i uraditi.
Spanci ce posteno da nakantaju Irce, jer im je to najbolja sansa za gol-razliku.
Hrvati su protiv Iraca dobro odigrali, ali ni blizu dovoljno dobro za jace rivale. Golove koje su postigli su pola-pola odnos srece, fudbalskog umeca i loseg postavljanja protivnika(kako koji).
Postovanje komsijama, ali smatram da u naredna dva meca nemaju sta da traze.
Odlična utakmica za gledat, istina dali smo možda srećom neke golove, al koga briga. 3 boda su tu i to je najvažnije. Sad iz ove dvije utakmice izvuć maksimum, Talijani su nam stare mušterije i moramo tu dati sve od sebe, još samo 1 bod nam nije dovoljan za prolaz..

Mandzo igrac utakmice, Modric odmah iza njega. Vezni red dobar, od Jelavica ocekivao vise, obrana pušta, opasno pušta, nismo 5 zračnih duela cijelu utakmicu dobili i na tom treba raditi dosta još.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1339365420' post='58303']
bas ste optimisticni jbt ovo je euro ovdi moze spanjolska ispast u grupnoj fazi sve je moguce
[/quote]

neka, i Chelsea su svi otpisivali :)
neka se samo nastavi ovo podcjenjivanje :D/ :D/
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1339365460' post='58304']
Odlična utakmica za gledat, istina dali smo možda srećom neke golove, al koga briga. 3 boda su tu i to je najvažnije. Sad iz ove dvije utakmice izvuć maksimum, Talijani su nam stare mušterije i moramo tu dati sve od sebe, još samo 1 bod nam nije dovoljan za prolaz..

Mandzo igrac utakmice, Modric odmah iza njega. Vezni red dobar, od Jelavica ocekivao vise, obrana pušta, opasno pušta, nismo 5 zračnih duela cijelu utakmicu dobili i na tom treba raditi dosta još.
[/quote]

Šta fali Jelaviću, momak solida odigrao. Čak je i na krilu često bio, a to mu nije pozicija. Još sad ovi remizirali, šanse da ćemo proći su nam 60%...
drukcije ce talijani morati igrati protiv nas nego sto su igrali protiv spanjolaca. Nas ce morat napast, vidit cemo kakvi su u tom segmentu. Ja mislim da mi nismo u nimalo podređenoj poziciji naspram talijana...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1339365828' post='58309']
Šta fali Jelaviću, momak solida odigrao. Čak je i na krilu često bio, a to mu nije pozicija. Još sad ovi remizirali, šanse da ćemo proći su nam 60%...
[/quote]

Ma daleko od toga da nisam zadovoljan njime, samo sam ocekivao jos bolju partiju, jbga razmazio me onim igrama u Premiershipu. U ranoj fazi utakmice imao sam dojam da je malo izgubljen na neki nacin pa zbog tog ova moja izjava, kao da mu nije polazilo za rukom ono sto je zelio, imao je i par gresaka, al kasnije se to ispravilo i ispalo je dosta dobro na kraju.
ajmo od početka, prva tekma kao što sam i rekao španjolska nije imala šanse još da je Balotelli onog ućero il da ga je netko pratio u toj akciji.... sve u svemu odlično, Pirlo tata moram opet reć al jednostavno nemogu opisat kolko mi je žao što mi njega nismo doveli, frajer je izmislio nogomet za 99% veznjaka na planeti, moram pohvalit i Balotelijevo štopanje kakav skill boli glava, ako mi izgubimo navijam za talijane :D

Druga tema što reći, POJELI SMO IH moram priznat da sam više od irske očekivao, ali Bilić boysi fenomenalni, samo tako nastavit.
I Hrvatska i Irska su ovu tekmu girale s kočnicom moralnom, ovo je i jednima i drugima bila "biti ili ne biti" tekma, znamo svi da igramo najbolje rpotiv najjačih tada smo mi na svome, i uopće ne sumnjam u prolaz u grupi, možda i bez poraza jedino me italija brine Španjolske se uopće ne bojim....

ZOVI SAMO ZOVI SVI ĆE SOKOLOVI ZA TE ŽIVOT DATIIIIII!!!!!!!!!! AJMO VATRENIIIIIII!!!!!!!!
Istina, bili ste bolji, ali sto je sudac los, to da ne pricam, prvo jelavicev gol se nije mogao priznati, ja ne znam kakav moras biti retard i da ne sviras offside, ali ono je bilo smijesno. Onda onaj penal za irce isto tako je trebao biti. Svejedno i da je sudjeno kako treba, mislim da bi pobjedili, ali ipak sudac je retardiran, i po mom misljenju ono nije bilo razaranje irske, vec sretna pobjeda uz pomoc sudaca.
kod jelavicevog gola su igraci irske dvaput igrali loptom prije nego ju je od spremio u gol, a za penal im se vratilo sto u toj akciji ranije nisu ispostovali fair-play :)
Svaka cast za komsije na pobedi i prikazamoj igri.Rani gol na pocetku drugog poluvremena je presudio Ircima i ne sviranje penala u 63.minutu.Prijatno sam iznenadjen presingom koji su Hrvati igrali u pojedinim trenucima meca i tako lako dolazili do lopte.Mandzukic odlican,Jelavic u formi,Modric pokazao klasu.Kod Iraca je falilo vise konkretnosti u zavrsnici.Sudija ocajan,ocigledan penal nije svirao za Irce,a pre toga nije prekinuo igru zbog ukazivanja pomoci Mandzukicu,Dan je odnosio Mandzukica u vazdusnim duelima,a on nista nije svirao,previse je seckao igru i ja se nadam da mu je ovo poslednja utakmica.Sve u svemu,zasluzena pobeda Hrvata.
Kako su stvari odlicno krenule... Odlican start Hrvatske na ovom Europskom prvenstvu... Nakon 4 godina lose igre konacno da smo odigrali jednu dobru utakmicu (izuzevsi Tursku u Instanbulu)...

Hrvatska je od samog pocetka krenula agresivno i pokazala tko je vladar na terenu... Igrali smo odlicno... ali imam jednu zamjerku na nase momke... zasto svaki put kad povedemo koda da se uplase i povuku se natrag i prepuste inicijativu suparniku... to mi nije jasno... toliko smo bili nadmocniji u veznom dijelu da su to strahote... i nakon prvog golda nasi se povuku i ubrzo prime gol... nakon toga opet pocnu igrat i ajde zabili 2 i 3 zgoditak i onda su se ponovo povukli i stedili... srecom Irci to nisu kaznili... ali kako bilo da bilo sve je zavrsilo odlicno... Manđukic je odigrao perfektno. Podsjetio me je na Olica sa svojom borbenoscu i rastrscanoscu i uz to sve dao još 2 zgoditka... definitivno igrac utakmice... Jelavic jos jednom pokazao da mozda nema tu tehiku, kreativnost, ljepotu ali da ima prokleto dobar njuh za gol... kako je ostao sam iza svih u pravom trenutku i pospremio tu loptu u mrezu... neprocjenjivo (Da nebi bilo polemike da je bilo zaledje... igrac se je nalazio u nedopustenoj poziciji, ali posto su irci "kontrolirali" loptu ovdje nema zaledje... blok jednog igraca i stopanje i traljavo "ispucavanje" drugog igraca... tako da nema govora o zaledju)... A sada Modric... pa nakon onog jucer da mi neko veli da on ne vrijedi 30-35 milijuna eura onda stvarno u k... svaki put kad je primio loptu nasi su napravili akciju... kako li je samo dirigirao sredinom terena... vrtio strane... slao brze passeve... ma jednostavno briljirao je... (kako bi nam odlicno legao u Chelsea... bili bi nepobjedivi... jer bi imali odlicnog igraca za posluzivanje Hazarda, Mate i nadam se Hulka... Kupuj to Romane... :) )

a sada da se osvrnem na suce... od samog pocetka navlacili su za Irce... koliko situacija nisu sudili to su strahote... jadnog manđukića dobro da nisu svukli s tolkim navlacenjem, laktarenje iraca u skok igri da ne govorim, uzimanje ciste lopte... nedosudjeni penal... ali ajde vratilo se to Ircima za nepostivanje fer playa... (kako je komentar Drago Ćosić rekao: "Toliko o cuvenom otockom fer playu")

Irci nisu pruzili nista... ja sam se nadao puno opasnijoj Irskoj... jedino sto su prijetili je u skok igri, ali i to im je potezalo za rukom samo zato jer su prvo izlaktarili pola nase obrane da bi dosli do lopte ... xD
nije dosudjen cisti penal na njima ali kao sto sam rekao to im se vratilo za to sto nisu pokazali far play u tom istom napadu...

i da jos dodam... Strinic je u defanzivi odigrao super... ali Schifo me jako brine... vidjet cemo kako ce to bit protiv talijana... Ali posto smo Talijane uvijek tukli nadam se da cemo to uspjet i ovaj puta... pa nek se tradicija nastavi i dalje... :D
sad su se malo strasti smirile :D uhh kakva dobra pobjeda, jako teška vjerojatno najteža utakmica u skupini, mi smo bili ti koji smo morali vodit igru dominirat i jednostavno bit bolji, i začudo uspijeli smo u tome, e sad dolaze 2 velike utakmice u kojima je protivnik taj koji treba preuzet inicijativu, sad ne više zbog samog imena već zbog stanja na tablici, e a u toj igri smo mi najbolji, najbolje se snalazimo, tu će puno falit Olić ali pokazao je andžo da je i on lav, sve u svemu treba nam najmanje 1 bod, još ništa ni blizu nije gotovo u dobroj smo poziciji ali treba i dalje grist sada na krilima ove pobjede i samopouzdanja, možemo mi to :) AJMO VATRENI!!!!!!

još bi napomenuo Irce, nemojte ni njih otpisat,oni jesu izgubili i vjerojatno neće proć ali to su otočani, ne pre jaka imena ali jednom dobrom organiziranom igrom i kako bi mi rekli bunkerom mogu sjebat nekoga, neki prekid, ako Given bude na razini na kojoj smo ga gledali u Newcastleu može Irska nekom otkinut bodove, naravno nemora se tome nadat i na to računat i oslonit ali kažem nebi me previše začudilo da Talijani ili Španjolci izvise baš protiv Irske.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.