Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group C (Hrvatska, Italija, Å panjolska, Irska)

Istaknuti odgovori

Spanci i Hrvati idu dalje siguran sam da ce Hrvatska pobijedit Irsku a i Italija nije nesto nosice se s njima Hrvatska realno s Spanijom nek probaju bunker nema im druge
  • Odgovori 217
  • Pregledi 14,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Iako nismo medu favoritima :P
Imam osjecaj da ce hrvati pamtit ovo Europsko prvenstvo dugo dugo..pitanje je samo dali po dobrome ili lošem
Vrlo jaka grupa. Španci i Italijani su jednostavno sile, dok Hrvatska i Irska pa i nisu baš.

Španija daleko najjača u ovoj grupi, najbolje igraju, ubjedljivo najviše kvalittenih igrača... Po meni su 99% u finalu. Ne vidim da ih iko može izbaciti ranije osim Švaba, ali nadam se da se to neće desiti, jer želim da te dvije repke igraju veliko finale.

Italija ne igra više predefanzivno. Odkako je Prandelli selektor, teže ka jednostavno, igranju lopte, kako ja to volim reći.
Također veliki broj kvalitetnih igrača, koji su dosta iskusni, neki dugi niz godina igraju zajedno, tako da... Mada problem bi im mogao biti, ovo što malo, malo pa hapse nekoga od igrača... Potreslo ih je to sigurno, ali opet kažem iskustvo je tu i vjerujem da će zanti to prpbroditi te samo se usredotočit na Ep.

Komšije Hrvati, simpatisat ću vas, želim vam da što bolje odigrate, ali opet to nie realno. Nemojte se ljutit, ali meni je vaša igra katastrofalna.
Ne vjerujem da možete išta napraviti na ovom prvenstvu.

Irci su borbeni, fizički prejaka ekipa. Ali kako god, neće moći dalje od trećeg mjesta (za koje će se borit s Hrvatima).

1. Španija
2. Italija
3. Hrvatska
4. Irska
__________________Pletikosa___________________

__Srna________Ćorluka____Buljat__________Vida___

__________Rakitić___Vukojević___Modrić__________

__Mandžukić__________________________Perišić___

___________________Jelavić____________________

Ekipa s kojom Hrvatska može najviše na Euru, po meni.
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1339001248' post='56937']

[/quote]sto Corluku na stopera
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1339001248' post='56937']

[/quote]

mislim da bi se negdje moglo čak naći mjesta i za Dudua u prvih 11
Kao što znamo Hrvatska ce igrati 4-4-2 kao što igra od kad je došo Bilic... i gadi mi se ta formacija... pa bi ja htio da naši igraju:

---------------------------------Pletikosa---------------------------------

Srna-----------Corluka-------------Schidenfeld-------------Simunic

Rakitic-----------Vukojevic----------------Modrić-------------Perišić

-----------------------Jelavic----------Eduardo------------------------

Umjesto Schidenfelda bi stavio mozda vidu i umjesto simunica pranjica... ostalo u obrani nebi dirao... sto se veze tice modric i vukojevic ce biti glavni dvojac u sredini koji ce trebat nosit cijelu repku... desna strana nam je suplja u 3PM pa bi tamo stavio Raketu mada mu to nije prirodna pozicija a lijevo bi stavio mladog Perisica... u napadu Jelavic se dokazao u evertonu a eduardo se ponovo budi...

kako god bilo... nadam se da cemo uspjet proc skupinu i da cemo odlaskom Bilica prestat igrat taj sugavi 4-4-2 nogomet jer s ovim igracima 4-2-3-1 formacija bi sjela ko budali šamar...

--------------------------Pletikosa-------------------------

Srna---------Corluka-------------Lovren-------Simunic

-------------------Vukojevic----Modric-------------------

Manđukić--------------Kranjcar------------------Rakitic

--------------------------Jelavic----------------------------

e da... Lovren ce nam itekako falit na ovom euru... :/ to nam je veliki gubitak... :S
HYN prijatelju što bi se ljutili, vijeruj mi nisi jedini kojem je igra Hrv repke katastrofa, nažalost :/

Dudo slažem se s tvojom postavom, baš mi se dopada, čak i klupa izgleda dobro -Kranjčar, Iličević, Eduardo...
Schifo je odigrao jako dobro protiv Turske, istina da ga nisam puno više ni gledao ali tu je moram mu priznat dobro oigrao, isto vrijedi i za Dujmovića, koji je imao uz to i odličnu polusezonu u Zaragozi. Ja vjerujem u naš prolaz, samo neznam toko će otpast Talijani ili Španjolci, al ipak mislim da će Španjolci pošto sam Talijanima već tron rezervirao B-)

[quote name='Caeruleus' timestamp='1339015029' post='57060']
Previše je ovih retardiranih Hajdukovaca u ekipi, toga se najviše bojim.
[/quote]

hahaha ni Španjolaca ni Talijana se ne bojim kolko Strinića i Kalinića u prvoj
ma ajde sve u tri pičke materine, i jebna sreća i ozljede, prvo Lovren i Olić, koji su ipak klasa naspram ostalih koji igraju u repci i koji bi siguran sam puno pomogli na EURU, a sad i Ivo koji bi bio odličan klupa igrač, ma ajde sve u... nemogu vijerovat kolko nesreće se može okomit na nas
  • Autor
[quote name='Vinko' timestamp='1339074437' post='57329']
ma ajde sve u tri pičke materine, i jebna sreća i ozljede, prvo Lovren i Olić, koji su ipak klasa naspram ostalih koji igraju u repci i koji bi siguran sam puno pomogli na EURU, a sad i Ivo koji bi bio odličan klupa igrač, ma ajde sve u... nemogu vijerovat kolko nesreće se može okomit na nas
[/quote]

Jebote koliko ozljeda ko da smo Arsenal :)
ako se nevaram, EURO 2008 Hrvatska- Turska, Turska je igrala sa kompletnom 2 postavom, mislim da im čak ni prvi golman nije branio (kolko se sjećam, prvi golman im je bio Volkan, a branio je onaj neki sa dugom kosom) :)

ovo je još sića :D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339082636' post='57394']
ako se nevaram, EURO 2008 Hrvatska- Turska, Turska je igrala sa kompletnom 2 postavom, mislim da im čak ni prvi golman nije branio (kolko se sjećam, prvi golman im je bio Volkan, a branio je onaj neki sa dugom kosom) :)

[/quote]

Rustu branio. Volkan dobio crveni utakmicu pre. Sećam se tog ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339082636' post='57394']

[/quote]

veli ti Kalouda, branio je Rustu Recber, sjecam se og golmana ocno , tad je igrao u Besiktasu i mnogi su ga podcijenili.
Ali gle što se mene tiče mogu se ozljedit Modrić,Eduardo,Jelavić..... i nek Strinić vodi napad, ako će bit dobri kao što je Rustu bio, jebote od 5 penala on je 3-4 obranio... i praktički im je karton Demirela sjeo ko kec na desetku
Čarli danas zbog ozljede zadnje lože napustio trening. Nije nesto ozbiljno, sutra ce jos ic na pretrage al bi trebao biti spreman za Irsku.
Ovdje bratski navijam za hrvate,volio bi da oni prodju,al naravno spanci zagarantovano idu,al borba je izmedju italije i hrvatske,iako su male šanse al uz CRO smo ! ;)
[quote name='drogba 11' timestamp='1339224632' post='57844']
[-X
espanja neće proći skupinu, živi bili pa vidjeli..
[/quote]

I ja bi to volio, al proć će. Nećemo im zapet ni mi ni Irci ko da gledam.

Pletikosa - Srna, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Rakitić, Vukojević, Modrić, Perišić - Jelavić, Mandžukić.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.