5. juni 2012.14 god. comment_56457 kakav bi ja to bio navijaÄ kad nebi rekao da Hrvatska prolazi dalje u ovoj skupini prolaze Italija i Hrvatska, Irce nemoram ni objaÅ¡njavat, Å panjolci su zapravo Real i barca te dvojac iz Chelsija, govori se dosta o svaÄ‘i u reprezentaciji ali ono Å¡to želim reć je da su oni proÄitana knjiga i tu je igra na temelju Xavija i Inieste, oni su već prostudirani i RDM i Mourinho su u par navrata pokazali kako se njih rijeÅ¡ava i od njih ne oÄekujem puno, ako proÄ‘u skupini Å¡to mislim da neće, ispadaju odma u idućem krugu Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56485 Sretno komsijama na Euro , da doguraju najmanje do polufinala Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56505 Nesto mislim da ce ici poredak na kraju: 1.Spanija 2.Italija 3.Hrvatska 4.Irska Sretno komsijama Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56511 Volio bi da komsije prodju i sto dalje da idu mada tesko. Spanija prva bez dileme a za drugo mjesto ce biti borba izmedju Hrvatske i Italije mada ni Irska nije naivna ekipa. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56512 Ovde su Spanci sigurni igrace svoju jadnu igru nakon sto daju jedan gol i to je to,po meni odostalih najvise sanse imaju Italijani ali nikad se ne zna jer Hrvatska i Irska mogu lako da iznenade Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56524 Hrvatska će završiti zadnja u ovoj grupi. Mark my words. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56530 Grupa A je totalni haos. Tu ce biti najvise antifudbala. Zato su ostale grupe ekstra, a grupa B je perverzija. I ja sam misljenja da Hrvati nece proci grupu... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56558 Sto se ove grupe tice Spanci su sigurni putnici u drugu fazu takmicenja. Sto se Hrvata tice njima ce 80% plasmana zavisiti od prve utakmice u grupi. Ne znam raspored, ali su i Spanci i Italijani kavlitetnije i iskusnije reprezentacije. Balkanski mentalitet je opste poznata stvar u svetu sporta. Kad nesto krene kako treba obicno se tako i zavrsi, ali kad kola krenu nizbrdo ni sam BOg ih vise ne moze zaustaviti. Zato kazem da ce za Hrvate biti veoma vazno kako otvore ovo prvenstvo. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56563 Nama sve ovisi kako cemo odigrat sa Ircima... ako dobimo tu tekmu uvjeren sam 100% da prolazimo skupinu... jer ipak Talijani kako god bili dobri oni su naše stare musterije... a sa spanjolcima... to ce biti revijalna utakmica od strane nas jer mislim da ce se oni protiv nas cupat za prolaz dalje... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56602 Protiv Španjolske pušing, Irsku cemo dobit, s Italijom remizirat.. Nitko od te 3 reprezentacije nije neki veliki bauk, al sto je najkriticnije i mi smo daleko od svojih najboljih dana. Da igra ona reprezentacija iz 2008. godine bio bi uvjeren da osvajamo prvo mjesto, bez obzira na Španjolsku. Ovako će to bit puno teže, samo nam se ostaje nadati. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56617 [quote name='Brane' timestamp='1338931580' post='56602'] Protiv Španjolske pušing, Irsku cemo dobit, s Italijom remizirat.. Nitko od te 3 reprezentacije nije neki veliki bauk, al sto je najkriticnije i mi smo daleko od svojih najboljih dana. Da igra ona reprezentacija iz 2008. godine bio bi uvjeren da osvajamo prvo mjesto, bez obzira na Španjolsku. Ovako će to bit puno teže, [b]samo nam se ostaje nadati[/b]. [/quote] necu... Nada je kurva... Prijavi
5. juni 2012.14 god. Autor comment_56623 [quote name='Brane' timestamp='1338931580' post='56602'] Protiv Španjolske pušing, Irsku cemo dobit, s Italijom remizirat.. Nitko od te 3 reprezentacije nije neki veliki bauk, al sto je najkriticnije i mi smo daleko od svojih najboljih dana. Da igra ona reprezentacija iz 2008. godine bio bi uvjeren da osvajamo prvo mjesto, bez obzira na Španjolsku. Ovako će to bit puno teže, samo nam se ostaje nadati. [/quote] Slažem se. A bit će nam teško i protiv Irske, objektivno. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56643 za Irsku ćemo krv prolit, ali ipak ćemo nekako uspjet dobit Italiju bez većih problema, i onda revijalna tekma protiv Španjolaca, igrat ćemo Chelsejev bunker i razbit ih :) dominacija Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56651 SVE NEKA GORI KAD KROZ VENE CRVEN BIJELI PLAVI KRENEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56667 Lijepo je vidjeti tu silnu vasu pozitivu ali na zalost u realnosti ce biti neka druga sila, sa Spancima moliti Boga da ne prime preko 3-4 komada, Italijani tu x bi bio velika stvar, Irce bi trebali dobiti bez nekih vecih problema, ja bih volio da prodjete ali cisto sumnjam. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56693 Lakse cemo dobit Talijane nego Irce... jer nama Hrvatima odlicno pasu velike utakmice i teski protivnici... Protiv Iraca cemo se itekako namucit... i mislim da ce ovdje bit neki X, ili teska pobjeda Hrvatske... znaci ili ce bit 0:0 ili 1:0 za nase... bit ce tekma nesto slicno kao 2008 protiv Austrije... nista atraktivno, nista lagano... protiv Talijana... e protiv njih bi sada digao 1000 kuna i stavio na nas... 100% sam siguran da cemo ih dobit... kao sto sam rekao... sve ovisi sa Ircima... ako ih dobijemo prolazimo sigurno... ako odigramo x onda cemo visit o ostalim tekmama... a ako izgubimo mozemo se pakirat kuci...i da se nadodam... nije ovo nikakvo pozitiva nego realnost... nekad nisu imena i kvaliteta vaznija... protiv italije ce zvijezde pisat ishod tekme ne igraci... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56731 Moramo pobijediti prvu utakmicu Irce,i iskoristit ovaj kaos u italiji..sve ostalo je nebitno a sa Å panjolskom odigrati kako treba,ako treba pasti,neka se i to dogodi ali Äasno nije sramota izgubiti od Europskih i Svjetskih prvaka :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.