Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group C (Hrvatska, Italija, Å panjolska, Irska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 217
  • Pregledi 14,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kakav bi ja to bio navijač kad nebi rekao da Hrvatska prolazi dalje :D u ovoj skupini prolaze Italija i Hrvatska, Irce nemoram ni objašnjavat, Španjolci su zapravo Real i barca te dvojac iz Chelsija, govori se dosta o svađi u reprezentaciji ali ono što želim reć je da su oni pročitana knjiga i tu je igra na temelju Xavija i Inieste, oni su već prostudirani i RDM i Mourinho su u par navrata pokazali kako se njih riješava i od njih ne očekujem puno, ako prođu skupini što mislim da neće, ispadaju odma u idućem krugu
Volio bi da komsije prodju i sto dalje da idu mada tesko.
Spanija prva bez dileme a za drugo mjesto ce biti borba izmedju Hrvatske i Italije mada ni Irska nije naivna ekipa.
Grupa A je totalni haos. Tu ce biti najvise antifudbala. Zato su ostale grupe ekstra, a grupa B je perverzija. I ja sam misljenja da Hrvati nece proci grupu...
Sto se ove grupe tice Spanci su sigurni putnici u drugu fazu takmicenja.
Sto se Hrvata tice njima ce 80% plasmana zavisiti od prve utakmice u grupi. Ne znam raspored, ali su i Spanci i Italijani kavlitetnije i iskusnije reprezentacije.
Balkanski mentalitet je opste poznata stvar u svetu sporta. Kad nesto krene kako treba obicno se tako i zavrsi, ali kad kola krenu nizbrdo ni sam BOg ih vise ne moze zaustaviti.
Zato kazem da ce za Hrvate biti veoma vazno kako otvore ovo prvenstvo.
Nama sve ovisi kako cemo odigrat sa Ircima... ako dobimo tu tekmu uvjeren sam 100% da prolazimo skupinu...

jer ipak Talijani kako god bili dobri oni su naše stare musterije... a sa spanjolcima... to ce biti revijalna utakmica od strane nas jer mislim da ce se oni protiv nas cupat za prolaz dalje...
Protiv Španjolske pušing, Irsku cemo dobit, s Italijom remizirat..
Nitko od te 3 reprezentacije nije neki veliki bauk, al sto je najkriticnije i mi smo daleko od svojih najboljih dana. Da igra ona reprezentacija iz 2008. godine bio bi uvjeren da osvajamo prvo mjesto, bez obzira na Španjolsku. Ovako će to bit puno teže, samo nam se ostaje nadati.
[quote name='Brane' timestamp='1338931580' post='56602']
Nitko od te 3 reprezentacije nije neki veliki bauk, al sto je najkriticnije i mi smo daleko od svojih najboljih dana. Da igra ona reprezentacija iz 2008. godine bio bi uvjeren da osvajamo prvo mjesto, bez obzira na Španjolsku. Ovako će to bit puno teže, [b]samo nam se ostaje nadati[/b].
[/quote]

necu... Nada je kurva...
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1338931580' post='56602']
Nitko od te 3 reprezentacije nije neki veliki bauk, al sto je najkriticnije i mi smo daleko od svojih najboljih dana. Da igra ona reprezentacija iz 2008. godine bio bi uvjeren da osvajamo prvo mjesto, bez obzira na Španjolsku. Ovako će to bit puno teže, samo nam se ostaje nadati.
[/quote]

Slažem se. A bit će nam teško i protiv Irske, objektivno.
Lijepo je vidjeti tu silnu vasu pozitivu ali na zalost u realnosti ce biti neka druga sila, sa Spancima moliti Boga da ne prime preko 3-4 komada, Italijani tu x bi bio velika stvar, Irce bi trebali dobiti bez nekih vecih problema, ja bih volio da prodjete ali cisto sumnjam.
Lakse cemo dobit Talijane nego Irce... jer nama Hrvatima odlicno pasu velike utakmice i teski protivnici...

Protiv Iraca cemo se itekako namucit... i mislim da ce ovdje bit neki X, ili teska pobjeda Hrvatske... znaci ili ce bit 0:0 ili 1:0 za nase... bit ce tekma nesto slicno kao 2008 protiv Austrije... nista atraktivno, nista lagano...

protiv Talijana... e protiv njih bi sada digao 1000 kuna i stavio na nas... 100% sam siguran da cemo ih dobit...

kao sto sam rekao... sve ovisi sa Ircima... ako ih dobijemo prolazimo sigurno... ako odigramo x onda cemo visit o ostalim tekmama... a ako izgubimo mozemo se pakirat kuci...

i da se nadodam... nije ovo nikakvo pozitiva nego realnost... nekad nisu imena i kvaliteta vaznija... protiv italije ce zvijezde pisat ishod tekme ne igraci... ;)
Moramo pobijediti prvu utakmicu Irce,i iskoristit ovaj kaos u italiji..sve ostalo je nebitno a sa Španjolskom odigrati kako treba,ako treba pasti,neka se i to dogodi ali časno nije sramota izgubiti od Europskih i Svjetskih prvaka :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.