Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

Ovo je cist primjer kako ljudi ne vide dalje od nosa odnosno ne zele sami sebi da priznaju da smo daleko bolji od njih.Pa bokte mazo ljudi ne mogu da nas pobjede godinama,u zadnje dvije utakmice nam opucaju samo jednom u okvir gola,prosle godine smo ih upisali u historiju sa onih 6:0,Wenger je vec odavno upisan u historiju kada je Chelsea u pitanju,Drogba im se u snu i dan danas prikazuje...i onda dodje jedan ovakav  klaun da nesto prica.Jebo mu hljeb majku kao da ima 60 i kusur godina pa navija za Arsenal jos od 1950.-ih pa spominje historiju.Pa jado jadni pokrij se tim usima po glavi,sakrij se u kakvu rupu i cekaj dan kad ce sunce ponovo izaci tj. kad ce te nas pobjediti pa onda izadji i reci nesto.Joj sto ne mogu Arsenal i sve sto je uz njih vezano.Puuuuuuu stoko jedna.

I da dodam jos ovo:Ovom njihovom debelom voditelju bih volio opaliti takvu čvoku po sred te debele glave,da mu je otkinem.

Uređeno , autor izmjene: hamco

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Autor

:D

Moj hamco, zamisli kako je njemu da svoju mladost i najljepše trenutke života provodi gledajući tim kako tavori oko 4. mjesta, s jednim trofejom u 10 godina. A generacije prije njega s pravom nazivale taj klub velikanom.

Jedino čime se može dičiti su bankovni računi i finansije.

Hej čovječe, još mora i malom Chelseaju u leđa gledati. Kako je to bolno, kakve su to frustracije i kompleksi. :D

ovaj garant ima balkansko porjeklo, odušativno bi reko srpsko jer je izabro fiat 500 od svih drugih vozila kao primjer

Blagoslovljen bio svako ko govori ovako kao uzorak iz videa. Mnogo zdravlja i dugovječan život im želim jer kada odu na tekmu u nadi da će zaobići kolotečinu svakodnevice, tamo ih čeka poniženje, hipertenzija i mnogo kompleksa koji se nekako mora razblažiti. A to je najbolje činiti selektivnom amnezijom kad se zaboravi veliki dio istorije vlastitog kluba (95% ih uopšte ne poznaje istorijate) pa onda se sve frustracije i nemoć prebacuju na drugog - na klub koji uprkos neviđenoj propagandi gura srednjak svima u oko i planski razbuktava kompleks. 

Arsenal je odavno prestao biti rival CFC-u. Tekme s njima spadaju pod domen razbibrige i rekreacije. Najveći kompliment koji ovaj klub može dobiti, stiže od onakvih i njima sličnih. Volim taj osjećaj spokoja i nadmoći.

Dvanaesti, dobrodošao nazad. Forum je izgubio dušu bez tebe otkako te onaj teokratski tiranin likvidirao :) A ti mu je sad preko novog profila vraćaš. Hvala ti od <3 dobri moj nevjerniče :*

Al ne mogu se složit da nam Arsenal nije rival. Jašta je nego. Jedan od najljućih u današnje doba. Važno je da mi njih deremo ;-)

ovo vrijedi pogledati definitivno :D

https://www.youtube.com/watch?t=380&v=DtAO-XgpV1c

Koja bolest majko moja hahahaha. 

Mrži ste mi od Barcelone, sve vam jebem što žensku obuću nosa. Mrš đubrad,

Ne mogu nas pobjedit pa to ti je, ja sam ima neko razmišljanje da će nas ipak juče pobjediti, kontam u formi su, igraju na Emiratesu, mi sa druge strane već titulu imamo u rukama igrali na bod, bez napadača, i opet nas nisu pobjedili na kraju smo mi imali i bolje šanse. Na kraju utakmice se vidjela frustracija na licima igrača Arsenala jer nas jednostavno ne mogu pobjediti..

al nisu svi navijači arsenala takvi,nego ajd a zna se medju njima da im je taj fan tv sprdnja i zajebancija

u svakom slučaju stvarno smaraju više sa tim i takvim prepucavanjima,kako kod nas ima bolida tako ima i kod njih i ruku na srce,usred sve veče globalizacija i privlačenja navijača svi top klubovi su danas u neku ruku plastični 

ja bi jedno mudo dao ovog trenutka da su ovakvi bolidi najveći problem navijača u srbji,kod nas bi mlatili pištoljima i kajlama

Ian Wright: As a former Arsenal player, listening to fans taunt Jose with chants of ‘boring, boring Chelsea’ made me cringe with embarrassment.

Ian Wright on Arsenal fans boring chant: Mourinho gave the perfect response by saying ‘ten years without a title is the really boring issue’

"It will actually be 11 years & you can’t argue with that.The fact is Chelsea did a job on the Gunners"

"Having a dig at the opposition for that is just a sign of frustration with your own team."

"I’m just praying Chelsea players don’t have T-shirts made...saying something like: ‘Boring, boring Chelsea — Champions again"

"I was at Highbury in the days when we used to get all the boring complaints & famous '1-0 to the Arsenal' chant."

"They [Chelsea] were far more fluid & dangerous as an attacking force in the first half of the season."

http://www.theguardian.com/football/2015/apr/22/premier-league-clubs-most-followed-twitter-world ne znam jel neko ovo vec kacio

Na Balkanu smo najpraceniji u : Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Bugarskoj,Rumuniji, dok smo u Bosni na drugom mjestu ispod Sitija.

U Velikoj Britaniji Liverpul i Arsenal su ispred svih. Uopsteno u Evropi, mi i Arsenal bijemo bitku.

U Aziji smo mi i Junajted ispred svih, Sjeverna i Juzna Amerika su nase. Afrika se dijeli na nas, Junajtedov i Arsenalov dio. Siti samo u Bosni dominira :D 

Liverpul ima najvise fanova na Antarktiku.

• Autor

Debilne Bosnje. Jebo ih City zbig Dzeke. Kako to zivcira

To nema nikakve veze s nacionalnošću. Debilni su onda i Korejci što počeše navijati za United kad je Park prešao tamo, i Meksikanci radi Chicharita, Afrikanci što su krenuli navijati za Chelsea radi Drogbe i Mikela itd.. Imaš primjera na desetine.

Nisu to ni navijači Citya, većina će ih ohladiti kad Džeko prestane igrati za njih. 

Nisam imao pojma da su Čmarselnalovci ovoliki smarači... Izgleda da ih je udarila u glavu mogućnost da završe kao VICEšampioni da ne znaju šta pričaju.

Kmekme, mi smo petu titulu osvojili pre 77 godina (8 ligaških titula za 77 godina, hm, pa i nije neki bombastičan učinak), NEKVAMTO DOPRE DO MOZGA, pa kad im skreneš pažnju na to da nemaju PL već 11 godina, ČELSI JE NIJE OSVOJIO 50 GODINA XAXADXA THAT'S BORING AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, pa kače slike u kojima piše koliko je najduže trajala suša nekog tima, Liverpul 25 godina, Manure 26, Siti 44, i onda se diče kako je njihova najduža suša bila svega 18 godina i to dvaput. Pa kače statistiku mrtvaka Ozila sa utakmice i kažu da je bolji od Sesa itd.

Koliko su oni zapravo opsednuti nama nije normalno.

To nema nikakve veze s nacionalnošću. Debilni su onda i Korejci što počeše navijati za United kad je Park prešao tamo, i Meksikanci radi Chicharita, Afrikanci što su krenuli navijati za Chelsea radi Drogbe i Mikela itd.. Imaš primjera na desetine.

Nisu to ni navijači Citya, većina će ih ohladiti kad Džeko prestane igrati za njih. 

Ma posebno je to izraženo kod ovih naroda na Balkanu, a najposebnije kod Bošnjaka. Kad se sjetim samo svršavanja na Wolsburg. Ne znam ja za te daleke narode, govorim za ove ovdje narode gdje ja živim. Ali upravu si ti to su ti sve plastikanjeri teški.

Vidite ovo

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premiership-chelsea-preokretom-pobijedio-leicester-i-ucvrstio-lidersku-poziciju/150429137

Komentar ispod:

cAeMJEA.jpg

Ima i odgovora na komentar, otvorite link pa pogledajte hahaha.

Ma posebno je to izraženo kod ovih naroda na Balkanu, a najposebnije kod Bošnjaka. Kad se sjetim samo svršavanja na Wolsburg. Ne znam ja za te daleke narode, govorim za ove ovdje narode gdje ja živim. Ali upravu si ti to su ti sve plastikanjeri teški.

Vidite ovo

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premiership-chelsea-preokretom-pobijedio-leicester-i-ucvrstio-lidersku-poziciju/150429137

Komentar ispod:

Postirana slika

Ima i odgovora na komentar, otvorite link pa pogledajte hahaha.

Naravno da se svrsavalo na Wolfsburg kada su Dzeko i Misimovic dominirali ligom. Lijepo je vidjeti nase kada igraju dobro i normalno da ti je drago. I City se ispocetka mnogo vise gledao nego sada i nasi ljudi su uglavnom gledali zbog Dzeke. Niko nije ni navijao za City zbog toga jer mu je drag, navijalo se i gledalo za Dzeku i zbog Dzeke.

MANCHESTER CITY JE NEBITAN.

Koliko su oni zapravo opsednuti nama nije normalno.

Prejak osjećaj, znam.

Seru nama kako smo cekali izmedju titula 50 godina. 

Znate koliko ce oni cekati? BAr jos 30. Na ovih 10, izbicemo im jedan argumet. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.