Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nasrijeva izjava, pročitajte ovaj izliv gluposti, ne samo da ne izgleda bistro, Čibin hrčak je pametniji od njega, preneo Guardian, prevedoh, objavi Relo slobodno...

Ne mislim da je Čelsi toliko fantastičan - samo su jaki i imaju dobrog napadača. Igrali smo protiv njih dvaput, jednom sa desetoricom. Bili smo bolji. Onda smo igrali na Bridžu, bili smo bolji. Čelsi je u poslednjem minutu pobedio Everton, možda če sledeći put remizirati. Sezona je i dalje duga, Čelsi igra u Ligi Šampiona i finale CO kupa, tako da imaju mnogo utakmica. Ako osvojimo 90 bodova bićemo prvaci. Ako dobijemo sve utakmice, Čelsi će biti pod pritiskom.

Neko treba da mu javi da njegov klub takođe igra LŠ, ili su unapred skinuli gaće.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Tek sad vidim koliko je ovaj trofej važan za samog Moua pa onda i za ostatak ekipe jer još jedna sezona bez trofeja bi značila odlazak Josea a potom i svakodnevno seljakanje Hazarda koji bi već bio na granici odlaska.

A tu je i šamaranje rivala, ono najmilije.

• 3 sedmice kasnije...
Per Mertesacker has admitted that Arsenal remain far away from being genuine Champions League contenders, as he reflected on the club’s latest agonising exit from the competition. Arsenal produced a fine performance at Monaco on Tuesday night, winning 2-0 in the last-16 second leg but, after the dismal 3-1 first-leg defeat, it was not enough to avoid going out on the away goals rule.

Čitam malo po drugim forumima ,tek sad se javljaju ljudi medju "ganerima" koji kritikuju Mertezakera,ne kažem da ih nije bilo i ranije ali bilo ih je mnogo,mnogo više koji su svršavali na tandem per-kos

lično,nikad nisam gotivio Mertea,jedino što mi je vredelo kod njega to je sposobnost da u nekoj meri nosi ulogu lidera ali kao igrač mi je oduvek bio nikakav,spor,trapav,ograničen

dobio je spletom okolnosti priliku da u Arsenalu zaigra na top nivou čak dodje i do kapitenske trake za šta je kriv senilni Venger koji je sa Toni Adamsa,Kembela spao na takve mediokritete kao što su Mert i Kos

Ne kažem da top klub mora imati klasu na cb(recimo naš Kejhil nije top igrač ali uklapa u naš sistem,il se bar uklapao savršeno donedavno :D ),ali ovo srozavanje Arsenala zadnjih 10 godina pod Vengerom je smejurija.

Još je Venger ušo u sezonu samo sa dva štopera te su mu Monreal i Čembers dobar deo sezone igrali na štoperu

Kun Aguero pokidao ligamente na nocasnjem  treningu, van terena 6-9 mjeseci.

jest da nisam još naučio da premeštam postove iz jedne u drugu temu al znam da banujem  :D

Zasto ? Meni je Jovetic danas rekao na ulici da se nada da ce dobiti vise sanse za igru, jer je kako kaze cuo da se Kun povrijedio na treningu reprezentacije. Nisam ja kriv ako to nije tacno :P 

• 3 sedmice kasnije...

Nadimci koje navijači naših rivala u Engleskoj daju svojim trenerima (na sportsport.ba upratio):

Manchester United, Loius Van Gaal = TULIPAN

Liverpool, Brendan Rodgers = BIBLIOTEKAR

Arsenal, Arsene Wenger = VOAJER

Nadimak kojeg navijači naših rivala u Engleskoj daju našem treneru Mourinhu (na sportsport.ba upratio):

Chelsea, Jose Mourinho = KMEČAVI

Nadimak kojeg navijači naših rivala u Engleskoj daju našem klubu (na sportsport.ba upratio):

TEREK, CHELSHIT, RUSI

“Arsenal recorded one shot on target in their two league fixtures combined against Chelsea this season.”
BBC Sport

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.