28. januar 2015.11 god. comment_200401 "Brendan Rogers said they could finish 2nd, but nobody realised he meant every game." Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203031 Nasrijeva izjava, pročitajte ovaj izliv gluposti, ne samo da ne izgleda bistro, Čibin hrčak je pametniji od njega, preneo Guardian, prevedoh, objavi Relo slobodno... Ne mislim da je Čelsi toliko fantastičan - samo su jaki i imaju dobrog napadača. Igrali smo protiv njih dvaput, jednom sa desetoricom. Bili smo bolji. Onda smo igrali na Bridžu, bili smo bolji. Čelsi je u poslednjem minutu pobedio Everton, možda če sledeći put remizirati. Sezona je i dalje duga, Čelsi igra u Ligi Šampiona i finale CO kupa, tako da imaju mnogo utakmica. Ako osvojimo 90 bodova bićemo prvaci. Ako dobijemo sve utakmice, Čelsi će biti pod pritiskom. Neko treba da mu javi da njegov klub takođe igra LŠ, ili su unapred skinuli gaće. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205897 aaaaaaaaaaaaaaaa hejteri na aparatima... PLASTIČARU JEDAN TI KLUBOVI IMAJU ISTORIJU POŠTUJ TO Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206043 Tek sad vidim koliko je ovaj trofej važan za samog Moua pa onda i za ostatak ekipe jer još jedna sezona bez trofeja bi značila odlazak Josea a potom i svakodnevno seljakanje Hazarda koji bi već bio na granici odlaska. A tu je i šamaranje rivala, ono najmilije. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209052 Per Mertesacker has admitted that Arsenal remain far away from being genuine Champions League contenders, as he reflected on the club’s latest agonising exit from the competition. Arsenal produced a fine performance at Monaco on Tuesday night, winning 2-0 in the last-16 second leg but, after the dismal 3-1 first-leg defeat, it was not enough to avoid going out on the away goals rule. Čitam malo po drugim forumima ,tek sad se javljaju ljudi medju "ganerima" koji kritikuju Mertezakera,ne kažem da ih nije bilo i ranije ali bilo ih je mnogo,mnogo više koji su svršavali na tandem per-kos lično,nikad nisam gotivio Mertea,jedino što mi je vredelo kod njega to je sposobnost da u nekoj meri nosi ulogu lidera ali kao igrač mi je oduvek bio nikakav,spor,trapav,ograničen dobio je spletom okolnosti priliku da u Arsenalu zaigra na top nivou čak dodje i do kapitenske trake za šta je kriv senilni Venger koji je sa Toni Adamsa,Kembela spao na takve mediokritete kao što su Mert i Kos Ne kažem da top klub mora imati klasu na cb(recimo naš Kejhil nije top igrač ali uklapa u naš sistem,il se bar uklapao savršeno donedavno :D ),ali ovo srozavanje Arsenala zadnjih 10 godina pod Vengerom je smejurija. Još je Venger ušo u sezonu samo sa dva štopera te su mu Monreal i Čembers dobar deo sezone igrali na štoperu Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210828 Kun Aguero pokidao ligamente na nocasnjem treningu, van terena 6-9 mjeseci. Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210838 jest da nisam još naučio da premeštam postove iz jedne u drugu temu al znam da banujem :D Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210841 jest da nisam još naučio da premeštam postove iz jedne u drugu temu al znam da banujem :D Zasto ? Meni je Jovetic danas rekao na ulici da se nada da ce dobiti vise sanse za igru, jer je kako kaze cuo da se Kun povrijedio na treningu reprezentacije. Nisam ja kriv ako to nije tacno :P Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213463 U Liverpoolu biraju igrača godine, ali naši i navijači ostalih rivala namjerno ulaze na sajt i glasaju za Flopotellia :D Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214132 Nadimci koje navijači naših rivala u Engleskoj daju svojim trenerima (na sportsport.ba upratio): Manchester United, Loius Van Gaal = TULIPAN Liverpool, Brendan Rodgers = BIBLIOTEKAR Arsenal, Arsene Wenger = VOAJER Nadimak kojeg navijači naših rivala u Engleskoj daju našem treneru Mourinhu (na sportsport.ba upratio): Chelsea, Jose Mourinho = KMEČAVI Nadimak kojeg navijači naših rivala u Engleskoj daju našem klubu (na sportsport.ba upratio): TEREK, CHELSHIT, RUSI Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214765 Jeste li znali? Navijači Arsenala CS (Community Shield - ona siva tacna s osam ćoškova) računaju kao TROFEJ. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214767 Aha, to se nigdje ne racuna kao trofej, ali eto :D Bukvalno prijateljska tekma. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214769 Trofej je trofej, siguran sam da bi ti bilo drago da ga mi osvojimo sljedeće sezone, još ako bude protiv njih.. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214778 Trofej je trofej, siguran sam da bi ti bilo drago da ga mi osvojimo sljedeće sezone, još ako bude protiv njih.. Naravno, ali ne ukljucujem ga u trofeje i dalje :D Sad oni osvoje FA kup i mogu govoriti da su double imali ? U engleskoj mozes osvojiti triple najvise i to je to. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214800 Kad se govori o Mojesovom učinku u Junajtedu, nikome na pamet ne pada da je osvojio CS na debiju. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214930 “Arsenal recorded one shot on target in their two league fixtures combined against Chelsea this season.†BBC Sport Prijavi
26. april 2015.11 god. Autor comment_215015 ovo vrijedi pogledati definitivno :D https://www.youtube.com/watch?t=380&v=DtAO-XgpV1c Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.