31. maj31. maj comment_372816 Povisica za naseg admina, jako dobar prc prc. I onda neki navijac Chelsea kaze zao mu sto Arsenal nije osvojio, nevjerovatno. Prijavi
31. maj31. maj comment_372820 Pa moze samo idiotu biti zao sto Arsenal nije osvojio. Ljudi nisu zasluzili nicime, dali 70tak golova samo ove sezone, napadacki Stoke City. Tesko bi mi bilo podnijeti da su bogalji osvojili LP po prvi put, tako ih drzimo podaleko od nase ekipe. Prijavi
31. maj31. maj Autor Popularna objava comment_372829 Mora da su kreteni iz Uprave napali covjeka koji vodi drustvene mreze, vidis po ovom drugom postu da se skoro pa izvinjava. A nista lose nije uradio, bas kvalitetna i dobra fora. Rivalitet mora uvijek biti, da igraci shvataju sta znace ti mecevi i nema prijateljstva s protivnikom. Sve sportski. Kad se zavrsi karijera onda nek druguju. Epska bi nepravda bila da ovakva ekipa koja igra ovaj fudbal osvoji Premiership i LS. Da se ovo postavi kao standard modernog fudbala. Zrijeb do finala ih vodio kroz Leverkusen (6. u Bundesligi), Sporting (2. u Portugalu) i Atletico (4. u Spaniji). Istina, pobjedjivali su u grupnoj fazi sve ali kao sto se vec 2. godinu zaredom pokazuje, taj dio takmicenja je manje bitan. Sampion PSG oba puta nije medju prvih 8 bio pa je osvojio. Sinoc da su retardirane engleske sudije sudile pitanje je da li bi svirali (cist) penal za Pariz, a znam sigurno da ne bi dali zuti za zadrzavanje u prvom poluvremenu, oduzeli korner zbog odugovlacenja itd.. Svi ovi potezi Arsenalovih igraca dolaze iz Premiershipa gdje je kriterij sudjenja takav da se dopustaju ovakve stvari. Da ne pricam o hrvanju na kornerima, izgurivanju i gradjenju protivnickog golmana i masi drugih novokomponovanih "pravila". Arsenal se najbolje snasao u tome cirkusu sto su Englezi uradili od lige. Treba cestitati Arteti na uigravanju defanzivnog dijela skoro do savrsenstva, jer kad se zatvore vrlo tesko im je prici golu. Ne vidim kako mogu ovakvom igrom ostvariti dominaciju na duge staze kao City u prethodnim godinama, ali mi moramo prvo prekinuti crni niz u medjusobnim duelima pa cemo onda dalje pricati. Njihovi navijaci bi trebali uzivati u osvojenoj tituli, mnogima od njih i prvi put u zivotu da osjete pobjedu. Cini mi se da su bili uvjereni u titulu LŠ, tako da je ipak Pariz ucinio uslugu svim rivalima. Na nasima je da dobro razmisle kako ce vratiti nas klub u borbu za ozbiljne trofeje. Srecom dogodine nema smijesne Konferencije, jer bi to samo bila bezvezna distrakcija od bitnih stvari. Prijavi
31. maj31. maj comment_372833 pa dobro, prvi deo posta je malo sala na nas racun (zbog broja kartona), mada mozda bi neko ko citao izmedju redova to shvatio i kao malu provokaciju posto Arsenal nije dobio nijedan crveni, i nije protiv njih sudjen penal sto iskreno stvarno ne pamtim od kad gledam premiership a naslushao sam se svakakvih statistika... sta su njihovi navijaci umislili ne znam, jel ne pratim ko ranije sve i svasta, ali fakt jeste ovo sto kaze wisey da im je u delu sezone kada su ofanzivno pali titulu spasila igra u odbrani, i voleo ih ili ne, to treba "pohvaliti" i da me ne shvati neko pogresno, nije meni drago sto je Arsenal pokupio titulu, ali mi je stvarno neshvatljivo da se ne rascisti vise ta situacija oko tih optuzbi na racun Sitija, dok mi sami sebe prijavljujemo ps: ne mogu da ne pomenem izuzetno gorak osecaj zbog toga sto je u celoj ovoj jako turbulentnoj i neefikasnoj, trapavoj borbi za top 4 Junajted na kraju lagano osigurao top4 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.