Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

I dalje, monreal je lijevi bek.

Jenkinson je solidno odigrao u West Hamu, tako da imaju solidnu desnu liniju, i da Debuchy ode, iako ne vjerujem, samo da ga oporave kako treba, predobar je Debuchy.

Treba im stoper jos jedan, doveli su vec gabriela. Treba im 1-2 kao centralni i zadnji vezni igraca, i napadac klasni, ali to nece dovesti. Ostalo sve imaju.

Sto se tice Uniteda, pomalo, ne moze odmah tranzicija se napraviti, ide se polahko, osigurali su 4tu poziciju, sada ce dovesti jos nekog napadaca kako spada, centralnog odbranbenog, i mozda zadnjeg veznog, jer ne moze carrick citavu sezonu igrati, i odmah su konkurentni. Nije Van Gaal tako bezveze kako se cinilo na prvi mah.

Tek sam sad provalio da sam svo vrijeme pisao Monreal umjesto Flamini. I ja nađem pisati čim ostanem.

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Update-ovana verzija Wisey-a :D

11050782_10153091357623931_4525405016909

• 4 sedmice kasnije...

Evo što kaže trener našeg rivala, Louis Van Gaal

"Trebamo ne samo ono što uvježbavamo na treninzima nego i kreaciju samih igrača, a potom trebamo kombinaciju jednoga i drugoga. Primjerice, Chelsea ima Hazarda, Oscara i Williana, a to je mnogo kreativnosti."

Van Gal je svjestan da treba razigranu ekipu zbog načina na koji se protivnici postavljaju protiv Uniteda.

"Trebamo kreativnost jer je to način da razbijemo organizaciju momčadi koje parkiraju autobus ispred svog gola. Sljedeće godine bi moglo biti više momčadi koje će to raditi protiv nas."

"Nemamo dobru viziju. Trebamo puno više kreativnosti. Za sada imamo Rooneya, Matu, Depaya, Younga, Januzaja, Wilsona, Herreru, ali moramo se uspoređivati i s drugim momčadima. Ashley Young je imao fantastičnu sezonu primjerice, ali on nije Neymar, a mi se moramo natjecati protiv takve razine kvalitete", upozorava van Gall. 

Pazi ti to Emirates kup.. Sudjeluju 4 ekipe, Arsenal, Lyon, Villarreal i Wolfsburg. Umjesto da igraš sa svakim, oni su igrali Lyonom i Wolfsburgom. Nisu igrali s Villarrealom. Bodovanje im je da se ubiješ. Za pobjedu dobiješ 3 boda + svaki gol koji daš ti je 1 bod. Na kraju oni na 2 utakmice skupe 13 bodova, a Villarreal 10 bodova. Ko je tu sad lud?

Mene bi blo sramota..

Trebali smo i mi organizovat Stamford Kup, tu namlatiti sirotinju, pa organizovat Bridge Kup tu pozvat samo Vittese i zabraniti im da naši igraju protiv nas, i to lagano osvojimo, i onda na Wembley po treći trofej u sezoni, ima da sve cvjeta i behara..

Mene bi blo sramota..

Trebali smo i mi organizovat Stamford Kup, tu namlatiti sirotinju, pa organizovat Bridge Kup tu pozvat samo Vittese i zabraniti im da naši igraju protiv nas, i to lagano osvojimo, i onda na Wembley po treći trofej u sezoni, ima da sve cvjeta i behara..

Ipak se nećemo spuštati na tako niske grane. Mi smo za njih čaršija

I kad bi je bilo pojavilo bi se vise ljudi nego na Chelseajevoj.

Pa normalno da bi se pojavilo kada navijači Arsenala riječ "parada" doživljavaju kao neki uspjeh i senzaciju, čim čika Wenger organizuje neku paradu navijači misle da su uspjeli, a zapravo su miljama daleko od pravog razloga za paradu.

Pa sta ce biti ako osvoje jos i ovaj "trofej" CS lol, oni to smatraju trofejom, jebem ti zeno majku.

Očekuj paradu na koju će pozvati sve navijače širom svijeta na proslavu, sa natpisima London is red, iako skoro deceniju dave se od našeg debelog kurca koji prodire u njihov grkljan, takozvani deepthroat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.