Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

Arsenal have banned the mother of young player Ainsley Maitland-Niles after she was involved in a training-ground dispute and threatened to withdraw the winger from an under-21 match.
Police were called and arrested Jule Niles after she confronted executive Dick Law and her son's agent.
No charges ensued but she has been subsequently issued with a warning.
Maitland-Niles, 17, has been at the club since he was nine and made his senior debut this season.
The teenager, who still lives at home, is highly rated by Arsenal officials and BBC Sport understands their biggest concern surrounds his focus following incidents of this nature.
Maitland-Niles made his first-team debut in a Champions League victory over Galatasaray in December, becoming the club's second-youngest player to feature in the competition.
He has also played as a substitute in Premier League and FA Cup games this season.
Niles arranged to meet Law, Arsenal's main contract and transfer negotiator, and her son's agent last month to ask about her son's progress at the club. It is understood a confrontation ensued, with Law and the agent suffering minor injuries.
Niles was banned from the training ground but managed to attend last week's under-21 game against Aston Villa, at which she is alleged to have shouted at coaching staff and threatened to withdraw her son.
Police were called again and, although no arrest was made, Niles was issued with a warning.
A police spokesperson said: "Police were called at 4.11pm on March 20 to the location to reports two people had allegedly been assaulted by a woman. They suffered superficial injuries.
"Officers attended and a 36-year-old woman from Watford was arrested on suspicion of assault. She has since been released with no further action to be taken against her.
"Police were called to the location on 24 April at 2.40pm to reports a woman was refusing to leave the premises.
"Officers attended and the woman was issued with a warning."
Arsenal declined to comment on the story.

rsenal have banned the mother of young player Ainsley Maitland-Niles after she was involved in a training-ground dispute and threatened to withdraw the winger from an under-21 match.
Police were called and arrested Jule Niles after she confronted executive Dick Law and her son's agent.
No charges ensued but she has been subsequently issued with a warning.
Maitland-Niles, 17, has been at the club since he was nine and made his senior debut this season.
The teenager, who still lives at home, is highly rated by Arsenal officials and BBC Sport understands their biggest concern surrounds his focus following incidents of this nature.
Maitland-Niles made his first-team debut in a Champions League victory over Galatasaray in December, becoming the club's second-youngest player to feature in the competition.
He has also played as a substitute in Premier League and FA Cup games this season.
Niles arranged to meet Law, Arsenal's main contract and transfer negotiator, and her son's agent last month to ask about her son's progress at the club. It is understood a confrontation ensued, with Law and the agent suffering minor injuries.
Niles was banned from the training ground but managed to attend last week's under-21 game against Aston Villa, at which she is alleged to have shouted at coaching staff and threatened to withdraw her son.
Police were called again and, although no arrest was made, Niles was issued with a warning.
A police spokesperson said: "Police were called at 4.11pm on March 20 to the location to reports two people had allegedly been assaulted by a woman. They suffered superficial injuries.
"Officers attended and a 36-year-old woman from Watford was arrested on suspicion of assault. She has since been released with no further action to be taken against her.
"Police were called to the location on 24 April at 2.40pm to reports a woman was refusing to leave the premises.
"Officers attended and the woman was issued with a warning."
Arsenal declined to comment on the story.

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Debilne Bosnje. Jebo ih City zbig Dzeke. Kako to zivcira

Ma posebno je to izraženo kod ovih naroda na Balkanu, a najposebnije kod Bošnjaka. Kad se sjetim samo svršavanja na Wolsburg. Ne znam ja za te daleke narode, govorim za ove ovdje narode gdje ja živim. Ali upravu si ti to su ti sve plastikanjeri teški.

Vidite ovo

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premiership-chelsea-preokretom-pobijedio-leicester-i-ucvrstio-lidersku-poziciju/150429137

Komentar ispod:

cAeMJEA.jpg

Ima i odgovora na komentar, otvorite link pa pogledajte hahaha.

Prvo tebe boli k za koga navijaju "debilne bosnje" imas stranice poput mi hrvati,mi srbi (ili odakle si vec) pa tamo ispoljavaj svoju mrznju prema Bosnjacima,druga stvar ja volim dzeku zbog toga sto je donio puna toga dobrog za nasu domovinu i svi ostali,a svi ti koji navijaju za siti manje vise ne prate puno nogomet nego eto onako samo kazu da navijaju za siti,navijam za chelsea da se odmah razumijemo da ne bi bilo ti navijas za siti,dosao ovdje da mene zivciras i tako to,stoga bih te molio da svoju "kulturu" malo preispitas,hvala.

Prvo tebe boli k za koga navijaju "debilne bosnje" imas stranice poput mi hrvati,mi srbi (ili odakle si vec) pa tamo ispoljavaj svoju mrznju prema Bosnjacima,druga stvar ja volim dzeku zbog toga sto je donio puna toga dobrog za nasu domovinu i svi ostali,a svi ti koji navijaju za siti manje vise ne prate puno nogomet nego eto onako samo kazu da navijaju za siti,navijam za chelsea da se odmah razumijemo da ne bi bilo ti navijas za siti,dosao ovdje da mene zivciras i tako to,stoga bih te molio da svoju "kulturu" malo preispitas,hvala.

Pa čovjek je iz BiH hahah

Sve sto si rekao potpisujem, kralju. Jedina ti je mana sto ne navijas za Siti.

Koliko ja znam u Bosni ne zive samo Bosnjaci.

kako e ljudino ? šta ima ?

veljika je razlika voljit džeku i mislit da je on bolji za klasu od c. ronalda, messia, ronalda, zidana, kislinga, ola aine, mikela i ostalih legendi fudbala

Ma posebno je to izraženo kod ovih naroda na Balkanu, a najposebnije kod Bošnjaka. Kad se sjetim samo svršavanja na Wolsburg. Ne znam ja za te daleke narode, govorim za ove ovdje narode gdje ja živim. Ali upravu si ti to su ti sve plastikanjeri teški.

Vidite ovo

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premiership-chelsea-preokretom-pobijedio-leicester-i-ucvrstio-lidersku-poziciju/150429137

Komentar ispod:

cAeMJEA.jpg

Ima i odgovora na komentar, otvorite link pa pogledajte hahaha.

To fakat Hrvat optužuje Bošnjake za svršavanje?
Pa hljeb te jebo vi ste izmislili pojam jebene predasistencije za svog Lukicu. Kad Lukica ne asistira, onda predasistira. Na Mandžukića i Olića ste svojedobno svršavali, Ronaldo i Messi su za njih dvojicu bili kurčine.

Hajd da nas proziva neko drugi, al' Hrvati da nas povodom ovog prozivaju hahahah pa nemoj me nasmijavat svega ti.

Pa hljeb te jebo vi ste izmislili pojam jebene predasistencije za svog Lukicu. Kad Lukica ne asistira, onda predasistira. Na Mandžukića i Olića ste svojedobno svršavali, Ronaldo i Messi su za njih dvojicu bili kurčine.

Hajd da nas proziva neko drugi, al' Hrvati da nas povodom ovog prozivaju hahahah pa nemoj me nasmijavat svega ti.

Ko god kaze nesto lose za "Mandzu", Lukicu ili Ivicu odma stangla u glavu :D 

• Autor

To je živa istina.

Čak bih se usudio reći da Bošnje više pljuju svoje nego bilo ko.

kako e ljudino ? šta ima ?

veljika je razlika voljit džeku i mislit da je on bolji za klasu od c. ronalda, messia, ronalda, zidana, kislinga, ola aine, mikela i ostalih legendi fudbala

Sve to stoji znam da ga preuvelicavaju kao igraca,ali vidi ne govori svaki "debilni bosnjo" da je Dzeko najbolji napadac,ne navija svaki bosnjo za siti,nije svaki srbin,hrvat nacionalista,nije svaki musliman terorista stoga ne mora odmah cijeli narod vrijedjati.

[quote name="Wisey" post="215746" timestamp="1430503053"] To je živa istina.   Čak bih se usudio reći da Bošnje više pljuju svoje nego bilo ko.[/quote] Zaboravio si Srbe.. Bogovi pljuvanja, ubjedljivo.

I mi(srbi) bi isto kao i ostali svrsavali na svoje igrace ali nemamo na koga :D (ne racunam Baneta i Nemanju koji su plavci pa se podrazumeva da su dobri)

Al ipak nam pljuvanje najbolje ide

I mi(srbi) bi isto kao i ostali svrsavali na svoje igrace ali nemamo na koga :D (ne racunam Baneta i Nemanju koji su plavci pa se podrazumeva da su dobri)

Al ipak nam pljuvanje najbolje ide

Lol, video sam da mnogi od vas tvrde da je Srbija po kvalitetu "odmah iza Njemačke i Argentine" i tripuju da reprezentacija može lagano da stigne do polufinala. :D

OT: Naši rivali su maloumni.

Ono kad navijač WEST HAMA priča da je naša istorija počela 2003. :))

Ono kad navijač WEST HAMA priča da je naša istorija počela 2003. :))

Vrhunski.

Odma' znaš koliko znaju, samo nastaviš da roluješ. Ma moggao bih do sutra s takvim, znači odmorim mozak života mi.

• 2 sedmice kasnije...

Hajde malo pred prelazni rok da dam svoje skormno mišljenje.

Manchester City - Vjerovatno dobijaju novog trenera, nadam se Guardioli ili Benitezu, nikako Ancelottiju.

Međutim šta radi taj klub? Vidim istresaju se na svakog igrača od De Bruynea, Pogbe preko Balea i sličnih. Bukvalno ne razumijem po kojoj logici ta ekipa kupuje igrače? Šuplji su na pet pozicija, a oni kupuju vezne igrače i napadače kojih imaju na izvoz. Plus, nisu ni došli u kontakt sa novim trenerom, a i dok on dođe oni će njemu sami nakupovati igrača tako da bi on to najradije vratio uz reklamaciju. Finansijski FP kod njih ne važi, sponzorske pare, ugovori sa firmama sestricama, Arapi i slična bagra im to omogućavaju, ali samo u nekoj mjeri na svu sreću. Nama ide u prilog, oni sebi stvaraju manjak harmonije, izgledaju kao kupus, na klupi će imati dva veznjaka koje su platitli po 50 miliona, dva napadača od po 30 miliona, dok će im u prvoj igrati omorike kao što su De Michelis, Mangala ili Clichy. Stvarno ne razumijem, jednostavno da nemaju tih indvidualnih kvaliteta, pogotovo Aguera sumnjam da bi ikako dobijali utakmice.

Arsenal - Platili smo stadion pa sad možemo da trošimo, jelte? Oni u globalu imaju bolju "tu" politiku od Citya, ali takođe glupi kao noć. Vidim interesuju se za Dybalu, što je hajde i razumnjivo, jer oni žele lijep fudbal, a ne da osvajaju tamo neke nebitne bodove, koji služe da bi se osvojili jelte neki trofeji koji njima takođe nisu bitni, što se vidi i iz priloženog. Desni bek im je šupalj kao švajcarski sir. Lože se da im je mali Jenkinson (Chambers je više štoper) neka igračina (Debuchy je već na marketu, po njima) i tu im hvala bogu ne treba pojačanje, takođe imaju jednog štopera, dok su ostali, hajmo reći, klaunovi.

Zadnjeg veznog imaju samo jednog (onog Monreala ne računam, ni oni ga ne shvataju ozbiljno), kojeg smatraju Bogom nakon 10 dobro odigranih kola. Hajde da vidimo i to. Na pola pozicija imaju samo jednog igrača, ako im se neko povrijedi čitav tim im ide u hendek. Po meni samo neka daju pare za krila i ofanzivne vezne, meni odgovara. I što se mene tiče neka im ti snovi o tituli ostanu samo snovi, biće njima jaka borba za četvrtom mjesto sa takvom politikom.

Manchester United - Ovima bog ne može definisati šta to pokušavaju uraditi. Rooney im igra zadnjeg veznog, Persie polušpica, a Mata štopera (dobro sad ga pretjera). Depay je došao što je po meni odličan transfer, ali oni opet rade istu stvar kao i prošle godine, onaj je izgleda došao da pravi holandsku koloniju i da ujedno trenira i pola reprezentacije. Šteta pa Holandija nema bog zna kakkve štopere, a oni mu baš trebaju u ovo teško doba, ali dobro, daj šta daš tu je Ron Vlaar.

Uglavnom i oni ne gledaju baš šta rade, očekujem da će puknuti neku transfer bombu, vjerovatno još jednog napadača ili krilo. Pa ja, od viška glava ne boli. Pojam napadački fudbal Van Gaal je vjerovatno pogrešno shvatio, pa misli da mora imati 11 napadača u prvih 11.

Kakogod, biće i oni opasni sledeće sezone, jer će sigurno dovesti par zvučnih imena, ne znam koliko će se ta imena uklopiti u tim, ali kakogod to su sve odlični individualci i baš kroz te kvalitete imaće dobar put. Najčešće se utakmice i rješavaju tako, pogotovo one protiv manjih klubova.

Liverpool, Tot'ham - pisao bih dosta toga, ali generalizovaćemo. Slična su ova dva tima to je zasigurno. Jedni prodaju Suareza i "fantastično" utroše novac, nešto prije ovi drugi prodali Balea i to isto uradili. Ovi su malo drugačiji od prethodna dva kluba, odnosno braće iz Manchestera. Ako se od ovih očekuje da kupe superstare, od ovih ćete očekivati da kupe mlade i manje poznate talente. Plate ih 30 milona i drže ih na klupi (braća Dejan i Lazar), kupuju oni po pozicijama na kojima su šuplji, ali kupuju na taj način kao da im je par pozicija u mozgu šuplje. Ove godine i nemaju baš para jer od silnih igrača koje su kupili jer nijedan nije napravio ništa, tako da će ovaj put stegnutog kaiša ići u pohode na mlade talente.

Njima u najboljem slučaju dajem borbu za 4. mjesto i to u slučaju da Arsenal napravi neki neočekivan akat. 

Uopšteno:

Nama ne treba puno pojačanja, konkurentima da.

Zašto?

Nisu samo bitna imena, u timu je bitna i harmonija koje kod nas itekako ima, svako zna svoje mjesto i svoja zaduženja, te upravo je to razlika. Razlika koju ti neće nadomjestiti ni Bale ni Pogba ni brdo superstarova ma koliko invididualno jaki bili.

Uređeno , autor izmjene: mrtavker

Za United i Arsenal dosta gluposti napricano. Kakav Jenkinson, kakav Monreal(zadnji vezni?). Jenkinson na posudbi, mislio si bellerin, i zadnjeg veznog, mislio si Coquelin ? 

Bit ce oba tima opasna pogotovo united, jer sam siguran da ce kupiti prave igrace, na pravom su putu. Arsenalu treba 3-4 igraca, i drama ce biti.

Za United i Arsenal dosta gluposti napricano. Kakav Jenkinson, kakav Monreal(zadnji vezni?). Jenkinson na posudbi, mislio si bellerin, i zadnjeg veznog, mislio si Coquelin ? 

Bit ce oba tima opasna pogotovo united, jer sam siguran da ce kupiti prave igrace, na pravom su putu. Arsenalu treba 3-4 igraca, i drama ce biti.

Ne čitaš šta pišem i onda se pitaš zašto nema smisla i govoriš da su to gluposti. Pročitaj malo koje vijesti o Arsenalu i vidjećeš da malog Jenkinsona guraju u prvi plan za sledeću sezonu, Bellerina sam zaboravio, vjerovatno bi se njih dvojica tu nadmetali za poziciju.

Što se tiče zadnjeg veznog, samo da si malo bolje čitao shvatio bi.

"Zadnjeg veznog imaju samo jednog (onog Monreala ne računam, ni oni ga ne shvataju ozbiljno), kojeg smatraju Bogom nakon 10 dobro odigranih kola."

Zadnjeg veznog imaju samo jednog = Coquelin.

Monreala ne računam.

Odigrao dobro 10 zadnjih kola, ko? Pa Coquelin.

Što se tiče Unitedovih sjajnih igrača to sam i napisao, ali oni nemaju igru, igraju nepovezano i oslanjaju se na individualni kvalitet. Prave igrače kupuju tako da im i dalje štoperi izgledaju kao iz cirkusa. Sa novim krilima će dobiti sigurno mnogo toga, dok im u odbrani bekove igraju Valencia i Young svaku drugu utakmicu.

Arsenalu svake godine treba tako 3-4 igrača. Pa kad bi mi doveli 4 igrača (što je i mnogo veća mogućnost, nego da to oni urade), pregazili bi ligu kao plitak potok.

I dalje, monreal je lijevi bek.

Jenkinson je solidno odigrao u West Hamu, tako da imaju solidnu desnu liniju, i da Debuchy ode, iako ne vjerujem, samo da ga oporave kako treba, predobar je Debuchy.

Treba im stoper jos jedan, doveli su vec gabriela. Treba im 1-2 kao centralni i zadnji vezni igraca, i napadac klasni, ali to nece dovesti. Ostalo sve imaju.

Sto se tice Uniteda, pomalo, ne moze odmah tranzicija se napraviti, ide se polahko, osigurali su 4tu poziciju, sada ce dovesti jos nekog napadaca kako spada, centralnog odbranbenog, i mozda zadnjeg veznog, jer ne moze carrick citavu sezonu igrati, i odmah su konkurentni. Nije Van Gaal tako bezveze kako se cinilo na prvi mah.

Ja mislim da će iduca sezona biti jebenija od Lige sampiona za osvojiti.City ukoliko bi doveo novog trenera sa jos 3-4 nova igraca ce biti po meni najveci nas konkurent za osvajanje lige.Ukoliko bi ostao PelegrinO,ocekujem da zavrse 4.

Sto se tice Uniteda,dobri su ali nedovoljno dobri da osvoje.Jednostavno su ove sezone imali xy pobjeda na "guzove" i mali je broj utakmica gdje su bukvalno razbili prptivnika.Bice zajeban protivnik,ali nedovoljno zajeban da nama i City-u pomrsi racune.

Arsenal je standardna prica,vazda igraju na oko lijep nogomet ali im protiv iole fizicki jace ekipe nastaju problemi.Zatim povrede i sterilnost Voajerova kao i nedostatak "plana B" kada krene po zlu su glavni razlog zasto ce opet pokleknuti i zavrsiti vjerovatno na 4. mjestu.

Liverpul,Totenhem i ostala kompanija su tu gdje jesu i pripadaju,5,6 mjesto i ne vidim ih kako mogu sa ovim igrackim kadrom ugroziti prvu cetvorku.

ma balerina je zacementirala svoje mesto u prvih 11,nema greške,i manje/više i mene je sam igrač oduševio,baš prijatno iznenadjenje

ne bih da uzalzim trenutno u sve gore navedeno al činjenica je da Venger mnogo,mnogo kiksa

pre 10 godina,generacija "nepobedivih" je bila zasnovana na jakom veznom redu koju su činili 

ljunberg-vijera-žilberto-pires 

dakle dve strvine na sredini terena a sad mu u sredini igraju,kazorla,remzi,smešno i žalosno,plus Ozil ispred njih,

a vidite i sami koliko mu je vremena samo trebalo da ubaci Kokelina u jednačinu i automatski podigne ekipu na viši nivo

Ozil ko Ozil će uvek morati nekog da ima da mu čuva ledja,što nije neko zlo,al eto,više sam fan Vijere koji je bio više igrač po mom ukusu,dinamičniji i jbg nakon njega,kontam nešto je moralo da se promeni ali da baš ovolko Venger prska to niko nije mogo da predvidi

arsenalovih 4-4-2 bez klasične desetke je bilo milina gledati i taj tim je iako ga mnogi ne pamte po tome bio poznat i kao izuzetno jak tim u odbrani počevši od Anrja,Berkampa koji se vraćao u sredini,te krila koja su vršila pritisak u aut liniju 

arsenalovci prvo treba da nauče svoju istoriju a tek onda da se vrate i kritikuju nas 

tolko

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.