Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

Meni nije jasno čemu toliko podcjenjivanje tog trofeja. Budimo malo realni. Da smo ga mi osvojili skakali bi do plafona od sreće i hvalili se okolo na sva usta. Uostalom, ljudi su u zadnja 3 mjeseca osvojili 2 trofeja, dok smo ih mi osvojili 0. To nitko ne može osporiti.

Nije problem da se i superkup računa kao trofej, ali u tom slučaju u sezoni 2009-2010 mi smo osvojili treble a ne double ;) ako ćemo tako gledati.

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Meni nije jasno čemu toliko podcjenjivanje tog trofeja. Budimo malo realni. Da smo ga mi osvojili skakali bi do plafona od sreće i hvalili se okolo na sva usta. Uostalom, ljudi su u zadnja 3 mjeseca osvojili 2 trofeja, dok smo ih mi osvojili 0. To nitko ne može osporiti.

Eto, rekao ti je čovjek. 

A CS jeste trofej, ali takav trofej koji se pamti samo u avgustu. U septembru ga se niko ne sjeća. Ali u Arsenalovom slučaju potpuno razumijem ovoliki hajp za tanjiraču. Treba razumjeti i 8 godina.

Meni nije jasno čemu toliko podcjenjivanje tog trofeja. Budimo malo realni. Da smo ga mi osvojili skakali bi do plafona od sreće i hvalili se okolo na sva usta.

Ne bismo, ako ga osvojimo u narednim godinama, napisaću post poput JEEE NOVA ALUMINIJUMSKA FOLIJA <3

Nacionalni super kupovi ništa ne znače. Osvojila ga je Barselona prošle godine, pa su na kraju govorili da su imali sezonu bez trofeja i dali otkaz Martinu. Osvojio je Murinjo u poslednjoj sezoni u Madridu, pa se to smatra sezonom bez trofeja. Osvojio je super kup i Mojes sa Junajtedom prošle godine.

Osvojio je super kup i Mojes sa Junajtedom prošle godine.

A Arsenal ove godine, ako me razumiješ. 

edit

BuwTgHWIMAAVQrn.png

cc

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Tako ce biti i naredne 3

Naravno da ima osnove..

Na prelazni rok Uniteda sam se osvrnuo u temi Premiership i već sam naveo da bi im vrhunski centralni vezni poput Vidala bio i više nego potreban kao i vrhunski štoper..

• 4 sedmice kasnije...

Navijaci Arsenala posle danasnje utakmice i razmisljanja za sledecu :D

10675564_647913135330287_381584913667847

hahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahaahahahahahha 

Ako izvise u borbi za Ligu Šampiona ove godine, a mogli bi, biće svašta, tek će onda nastati katastrofalne posljedice.

Bilo bi pravično.

Profa otac! Uvijek isti igrači u kanalu, iste povrede, ista priča, isti izgovori. Obožavam tog čovjeka. Još 10 godina da ponosito vodi neustrašive Topove!

IN ARSENE WE TRUST!

Navečer prije spavanja na sportsport.ba forumu uvijek jednim laganim troll-postom zapalim roštilj, najčešće na temi Arsenala, ali i Liverpoola, Manchestera, Barce, Bayerna.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.