8. maj 2014.12 god. comment_174435 Ma to je jasno svakom ko ima promil mozga. Sto se tice Cityja velika razlika u njihovoj igri sad i pod Mancinijem.. Mnogo tecnije to izgleda a kad ti Yaya odigra sezonu zivota i da 20 golova onda jebiga. Prijavi
8. maj 2014.12 god. comment_174441 Haj sto City ima u napadu igrace koji trpaju. Dosta im bekovi sudjeluju u igri. Pa Kolarov ima 7 asistencija a Zabaleta 6. Znaci 13 golova bekovi samo asistirali. Dok u nas jedino Hazard ima finu statistiku. Oscar i Willian ukupno 8 asistencija. Pa jbt zar je moguce da Kolarov ima skoro kao oni zajedno. Njih sam naveo jer su igrali maltene citavu sezonu haz-osc-will zajedno. O bekovima nasim ne treba ni pricati kad je napad u pitanju. Ja ne znam kako smo stigli do 3 pozicije kad pogledam ovu statistiku Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174693 Stize nas City sto se tice trofeja u engleskoj. 4-4 lige 7-5 fa kup 4-3 liga kup 4-4 Comunitty shield. Mora se uzeti liga sljedece sezone! :D Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174705 [media]https://www.youtube.com/watch?v=XoFdUriPyUk[/media] Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175166 Sa jedne strane ih razumijem ipak oni nisu 9 godina vidili trofeja,ali sa druge strane mi je ovo smiješno jer mislim da klub koji se vodi kao veliki klub nema smisla da pravi paradu za osvojen kup.Ne znam dal je Wigan prošle sezone pravio paradu :D Pa šta bi uradili da osvoje Premiership ili Čampions Ligu(što bi Konjić rekao) X_X Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175167 Pa ljudi u Engleskoj cijene Fa kup ,zato ne vidim sto ne bi pravili paradu . NEgo kad cemo mi pravit paradu za pobjedu nad Malazijom 7-0 ? :D Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175181 Pa ljudi u Engleskoj cijene Fa kup ,zato ne vidim sto ne bi pravili paradu . NEgo kad cemo mi pravit paradu za pobjedu nad Malazijom 7-0 ? :D Upravu si,red bi bio da se to proslavi... Vjerovatno ce biti neka parada posle ovih poplava :D Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175182 Šta se smijete Arsenalu. Pa i mi smo pravili slavljeničku paradu kada smo osvojili FA kup 2000-te godine. Prijavi
18. maj 2014.12 god. Autor comment_175183 Šta se smijete Arsenalu. Pa i mi smo pravili slavljeničku paradu kada smo osvojili FA kup 2000-te godine. Zato što su oni veliki klub, a mi mali. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175188 Zato što su oni veliki klub, a mi mali. Ja mislim da nije do veličine kluba, a Arsenal jeste veći u Engleskoj klub od nas (ali ne i u Europi). Mislim da je najviše do činjenice da bio jedan sušan period od 10 godina kad se nije imalo šta slaviti. A ovo im je bila prava prilika. isto bi bilo da su osvojili i liga kup. Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175248 Nije smiješno što su ljudi napravili paradu kad su osvojili FA Cup, to je takmičenje koje zaista svi cijene i koje ima ogromnu istoriju i plus kad skontate da nisu osvojili ništa 9 godina onda je logično da su navijači zaslužili nešto ovakvo... A sa tim pričama da su nabolji klub u Londonu, da provociraju nas i ti fazoni... Mogu samo da nas vuku za kurac i govore mašalaa mašalaa Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175266 Louis van Gaal appointed Man United manager, with Ryan Giggs named as his assistant Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175279 Thibaut Courtois je prvi golman koji nije primio gol od Lionela Messija u sedam uzastopnih utakmica. Do sada je ovaj "rekord" držao Petr Čech, sa 6 vezanih utakmica. Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175280 Ebat ga kad nije u formi Messi kao nekad a ove sezone su igrali 5-6 puta sa barcom :D Cech nikad nije primio od Messia gol :P Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175291 Pa nije ga primio ni Kurtoa a niti ce . Trazi messi free kick vs Atletico. Prijavi
20. maj 2014.12 god. comment_175353 Mančester Siti je kupio 20 odsto akcija japanskog fudbalskog kluba Jokohama Marinos. Ovo je nova velika kupovina vlasnika Sitija šeika Mensura koji je ranije otkupio veći deo akcija australijskog Melburna i američkog Njujorka. "Želimo da učestvujemo u razvoju Marinosa", rekao je izvršni direktor Sitija Ferari Sorijano. Siti je saopštio da će Jokohama moći da koristi njegove trenažne metoda, kao i kompletnu medicinsku negu, sportsku nauku i uopšte, prednosti koje donosi tehnološki razvoj kluba. Sve je ok,ali naslov je pobedio na Mozzartovoj FB stranici. "POCELI I KLUBOVE DA KUPUJU, A NE SAMO IGRACE" hahahahhahahahahhaha pao sam sa stolice :D Prijavi
21. maj 2014.12 god. comment_175395 Od kad nam je Manchester Shitty rival? Zar njih itko doživljava. Ubuduće te informacije stavljajte na temu Premiership. Prijavi
22. maj 2014.12 god. comment_175444 Biče zanimljivo sa njim u PL. http://sportal.rs/news.php?news=125981 Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175485 Ja sam se fakat valjao od smijeha kada mi se cimer koji navija za Arsenal hvalio da će praviti paradu za FA Kup. Parada za FA Kup, meni je to smiješno... Ja nikad nisam te kupove smatrao nekim velikim trofejima jer su ih u Engleskoj osvajale i mnogo manje ekipe tako da faktički veliki klubovi koji se bore u Ligi prvaka i za titulu, odustanu od kupova da bi se maksimalno posvetili važnijim utakmicama... Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175488 Jucer mene prijatelj koji navija za Assenal ismijava jer je na njihovoj paradi bilo 250 000 ljudi a na nasoj povodom Lige prvaka puno manje. Samo sam mu rekao da to pokazuje koliko su zapravo napaceni i zavrsio sve rasprave. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.