Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

Ma to je jasno svakom ko ima promil mozga.

Sto se tice Cityja velika razlika u njihovoj igri sad i pod Mancinijem.. Mnogo tecnije to izgleda a kad ti Yaya odigra sezonu zivota i da 20 golova onda jebiga.

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Haj sto City ima u napadu igrace koji trpaju. Dosta im bekovi sudjeluju u igri. Pa Kolarov ima 7 asistencija a Zabaleta 6. Znaci 13 golova bekovi samo asistirali.

Dok u nas jedino Hazard ima finu statistiku. Oscar i Willian ukupno 8 asistencija. Pa jbt zar je moguce da Kolarov ima skoro kao oni zajedno.

Njih sam naveo jer su igrali maltene citavu sezonu haz-osc-will zajedno.

O bekovima nasim ne treba ni pricati kad je napad u pitanju.

Ja ne znam kako smo stigli do 3 pozicije kad pogledam ovu statistiku

Stize nas City sto se tice trofeja u engleskoj.

4-4 lige

7-5 fa kup

4-3 liga kup

4-4 Comunitty shield.

Mora se uzeti liga sljedece sezone! :D

Sa jedne strane ih razumijem ipak oni nisu 9 godina vidili trofeja,ali sa druge strane mi je ovo smiješno jer mislim da klub koji se vodi kao veliki klub nema smisla da pravi paradu za osvojen kup.Ne znam dal je Wigan prošle sezone pravio paradu :D

Pa šta bi uradili da osvoje Premiership ili Čampions Ligu(što bi Konjić rekao) X_X

Pa ljudi u Engleskoj cijene Fa kup ,zato ne vidim sto ne bi pravili paradu . NEgo kad cemo mi pravit paradu za pobjedu nad Malazijom 7-0 ? :D 

Pa ljudi u Engleskoj cijene Fa kup ,zato ne vidim sto ne bi pravili paradu . NEgo kad cemo mi pravit paradu za pobjedu nad Malazijom 7-0 ? :D

Upravu si,red bi bio da se to proslavi...

Vjerovatno ce biti neka parada posle ovih poplava :D

• Autor

Šta se smijete Arsenalu. Pa i mi smo pravili slavljeničku paradu kada smo osvojili FA kup 2000-te godine.

Zato što su oni veliki klub, a mi mali.

Zato što su oni veliki klub, a mi mali.

Ja mislim da nije do veličine kluba, a Arsenal jeste veći u Engleskoj klub od nas (ali ne i u Europi). Mislim da je najviše do činjenice da bio jedan sušan period od 10 godina kad se nije imalo šta slaviti. A ovo im je bila prava prilika. isto bi bilo da su osvojili i liga kup.

Nije smiješno što su ljudi napravili paradu kad su osvojili FA Cup, to je takmičenje koje zaista svi cijene i koje ima ogromnu istoriju i plus kad skontate da nisu osvojili ništa 9 godina onda je logično da su navijači zaslužili nešto ovakvo...

A sa tim pričama da su nabolji klub u Londonu, da provociraju nas i ti fazoni...

Mogu samo da nas vuku za kurac i govore mašalaa mašalaa

Pa nije ga primio ni Kurtoa a niti ce .

Mančester Siti je kupio 20 odsto akcija japanskog fudbalskog kluba Jokohama Marinos. Ovo je nova velika kupovina vlasnika Sitija šeika Mensura koji je ranije otkupio veći deo akcija australijskog Melburna i američkog Njujorka.
"Želimo da učestvujemo u razvoju Marinosa", rekao je izvršni direktor Sitija Ferari Sorijano.
Siti je saopštio da će Jokohama moći da koristi njegove trenažne metoda, kao i kompletnu medicinsku negu, sportsku nauku i uopšte, prednosti koje donosi tehnološki razvoj kluba.

Sve je ok,ali naslov je pobedio na Mozzartovoj FB stranici. 

"POCELI I KLUBOVE DA KUPUJU, A NE SAMO IGRACE" 

hahahahhahahahahhaha pao sam sa stolice :D

Ja sam se fakat valjao od smijeha kada mi se cimer koji navija za Arsenal hvalio da će praviti paradu za FA Kup. 

Parada za FA Kup, meni je to smiješno...

Ja nikad nisam te kupove smatrao nekim velikim trofejima jer su ih u Engleskoj osvajale i mnogo manje ekipe tako da faktički veliki klubovi koji se bore u Ligi prvaka i za titulu, odustanu od kupova da bi se maksimalno posvetili važnijim utakmicama...

Jucer mene prijatelj koji navija za Assenal ismijava jer je na njihovoj paradi bilo 250 000 ljudi a na nasoj povodom Lige prvaka puno manje.
Samo sam mu rekao da to pokazuje koliko su zapravo napaceni i zavrsio sve rasprave.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.