9. novembar 2013.12 god. comment_150374 Malo o brojnosti navijaca klubova,cak 3 iz Engleske. Službeno, najveću bazu navijača na svetu ima Mančester Junajted i ona se procenjuje na oko 354 miliona navijača. Barselona je na drugom mestu sa 270 miliona, a Real Madrid treći sa 174 miliona navijača širom sveta. Na četvrtom mestu je Čelsi sa 135, dok Arsenal ima 113. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150383 Sirimo se sirimo . Jos kad bi imali jednog igraca iz Azije u timu to bi dosta pomoglo na popularizaciji kluba . Prijavi
9. novembar 2013.12 god. Autor comment_150400 chelsea i arsenal su postojali prije mene, prije tebe i ostalih, a postojace i poslije nas :) To je važno ko i lanjski snijeg. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154661 Arsenal, Liverpool, Manchester City, Everton, Newcastle United, Tottenham Hotspur, Manchester United, Swansea City, Aston Villa, Hull City, Stoke City, Norwich City, Cardiff City, West Bromwich Albion, West Ham United, Crystal Palace, Fulham, Sunderland. Chelsijevi rivali. P.S. Samo u PL Prijavi
18. decembar 2013.12 god. Autor comment_154686 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Shg7EB8_b6M Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154735 Malo o brojnosti navijaca klubova,cak 3 iz Engleske. Službeno, najveću bazu navijača na svetu ima Mančester Junajted i ona se procenjuje na oko 354 miliona navijača. Barselona je na drugom mestu sa 270 miliona, a Real Madrid treći sa 174 miliona navijača širom sveta. Na četvrtom mestu je Čelsi sa 135, dok Arsenal ima 113. Ali zato što je nadaleko puno važnije Arsenal ima dosta više lokalnih navijača,navijača u Londonu od Chelsea,a prema nekim informacijama i u cijeloj Britaniji ima više navijača od Chelsea...a ono što je najzanimljivije ovdje mi je to da čak i United ima više navijača u Londonu od Chelsea :D Evo kako stoje stvari u postotcima što se tiče samo gradova :) Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154736 Pa logično kad pogledaš koliki je klub Chelsea a koliki jedna institucija Man Utd :) Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154781 U Londonu ima najviše navijača West Hama, pa Chelseaja, pa Arsenala, pa svih ostalih. Bio je članak prije par godina o tome, sjećam se na goal.com. Dalje odakle tebi ovi izvori Gooneru. Ovo mogu i ja napraviti u PS-u. ManCity ima više navijača u gradu Manchesteru, a ManU u okrugu Veliki Mancester. Ja stvarno ne znam šta reći na ovo haha, ovi podaci su smješni, pogoto ovo za grad Manchester, a da ne govorimo o Londonu. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154788 Bilo je ovo već podavno sjećam se na nekoj stranici od Engleza boljoj,ali ne mogu se sjetiti kojoj,,a neki dan slučajno naletio u nekim našim medijima,nisu sigurno izmislili. Ovakve stvari ovi naši samo kopiraju od stranih medija,ništa više. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154847 OK upravu si Topniče. http://www.klix.ba/sport/nogomet/rosell-volio-bih-misliti-da-je-sve-samo-slucajnost/131219135 I mi se nadamo da je slučajnost bio svaki previd Ovreba u polufinalu, pa jbg Rosell. Deal with it. Prijavi
24. decembar 2013.12 god. comment_155349 Liverpool dočekuje katolički Božić na prvom mestu, možda i zasluženo jer su dobijali male utakmice, u kojima se titula i osvaja. Iskorištavali su to što su rivali u derbijima prosipali bodove (city od chels, arsenal od cityja itd) oni su tad skupljali bodove protiv manjih ekipa... Mislim da ove sezone ne mogu do titule, KAŽEM MOJE MIŠLJENJE, iako se drže odlično. Od sledeće sezone, ako odrade dobar prelazni rok, ko zna. Ovaj ljetni su odradili vrlo dobro, ali ko zna, možda se već na zimu pojačaju. Imaju odličan tandem u napadu, a kad se Sturridge oporavi to im je novo pojačanje.. Idu u Ligu Šampiona 100%. I to zasluženo. Mislim da će biti drugi ili treći na kraju sezone. Liveproolu je olakšano što igra samo PL, dok ostali ganjaju i LŠ, svi su prošli u sledeću rundu, tako da će biti kombinovanja. Arsenal je sjajno igrao, iako je izgubio od Uniteda i Citya, dobijali su male utakmice, kao i Livepool, gdje su i United, City pa i Chelsea prosipali bodove. Sve su rutinski dobijali, predvođeni odličnim Ramseyem, ali vidilo se kroz polusezonu, a i sinoć protiv Chelsea da im fali napadač. Ko zna možad će Wenger sada početi trošiti malo više, posle dovođenja Ozila. Ali mislim da će pasti do kraja sezone, možda opet budu četvrti - ko zna. Možda treći. Možda i ne odu u LŠ, borba će trajati do zadnjeg minuta. Razlika između prvih 6 neće biti veća od 3 boda, ne bi trebala. Gledaće se puno i gol razlika, Arsenal i nije tolko trpao ove sezone, sve rutinski 2:0.. City najveći favorit za titulu, po meni. Mašinerija koja podseća na Chelsea 2005-2010. Mrve sve, po 5-6 komada svima uvaljaju, a gdje i ne bi kad u napadu imaju Aguera i Negreda. Ne zna se ko je veći ludak. Imaju sjajnog trenera. Imaju novca, ne trebaju prodavati nikog, samo mogu kupovati. Ni Uniteda ne treba zaboraviti, diće se i oni, ne verujem za titulu ali mrsiće i oni nešto međ' prva 4. Još ako RVP uđe u formu, biće tu dosta zanimljivo.. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156823 Xavi: Mourinha i Di Mattea zanima samo rezultat Xavi Hernandez, 33-godišnji as Barcelone i španske reprezentacije, kritikovao je Josea Mourinha zbog njegovog shvatanja nogometa i trenerskog posla. Xavi je portugalskog stručnjaka redovito kritikovao i prozivao dok je ovaj vodio Real Madrid. Tih se navika nije riješio ni nakon što se Mourinho vratio u londonski Chelsea. "Za mene je Pap Guardiola važna osoba. On i Johan Cruyff su primjeri trenera koji žele da im ekipe igraju nogomet na pravi način. Jose Mourinho je trener koji je fokusiran samo na rezultate. On za sebe kaže da je The Special One jer je osvojio ovo ili ono u mnogim zemljama, ali meni se ne sviđa stil igre njegovih timova. Ko još pamti onaj Inter s kojim je on osvojio naslov prvaka Evrope? On za sobom ne ostavlja ništa, za razliku od, recimo, Cruyffa u Holandiji", smatra Xavi. Iz istog razloga je bio kritičan i prema Robertu Di Matteu, koji je 2012. godine vodio Chelsea do naslova prvaka Evrope. Na tom putu je u polufinalu izbacio Xavijevu Barcelonu. "Roberto Di Matteo je isti kao i Mourinho. Osvojio je Ligu prvaka, ali, s moje tačke gledišta, ekipa mu nije ništa igrala. Ja sam sretan što sam igrač Barcelone zbog naše filozofije igre". Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156825 Kmečite cigani još vas dupe boli od analnog penetriranja Plavih trupa na čelu sa maršalom Drogbom! Prijavi
11. januar 2014.12 god. Autor comment_157117 “It’s not easy when you come to a big club,†he added. “You come from a really good club like Chelsea to a massive club like Liverpool where there is expectancy every day. “For any player to go into a big club is a huge difference in terms of mentality. Ovo je valjda Rodgers rekao a propo Mosesove posudbe. Baš je duhovit. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157118 Jad, pogan, đubre kako ga opisati poslije ovakve izjave ? Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157135 Lol, da su toliko "masivni" ne bi POZAJMILI otpadak "vrlo dobrog kluba". Taj Rodgers da ljubi Suareza u dupe, bez njega bi se sa Unitedom i Tottenhamom klali za Ligu Evrope. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.