Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Čelsi, Arsenal i Liverpul zahtevaju od nadelžnih da se kazni Mančester Siti, jer uvaj klub narušava finansijski fer plej, piše britanska štampa.

Pomenuti klubovi dovode u pitanje učešće 'Građana' u Ligi šampiona, jer njihov rival ne igra po pravilima.

Oni pozivaju nadležne, pre svih UEFA da proveri poslovanje kluba sa 'Etihada' uveravajući da 'varaju na testu' kada je u pianju finansijski fer plej.

Da li zbog gostovanja Čelsija lideru na tabeli Premijer lige u ponedeljak ili nekog drugog razloga, Žoze Murinjo se pred predstavnicima sedme sile dotakao i ove teme.

"Neki klubovi se pridržavaju pravila o finansijskom fer pleju, a neki očigledno ne. Mislim da sam dovoljno jasan, a i nije moje da imenujem.

To je posao kojim bi trebalo da se pozabave gospodin Mišel Platini i njegovi saradnici."
 rekao je 'Posebni'.

FFP je u prethodne dve sezone načelno tolerisao finansijske gubitke do 37 miliona funti po sezoni, Siti je za prošlu ' u minusu' 51.6 miliona, zajedno za pretprošlom neverovatnih 149.5 miliona funti.

Stoga Čelsi, Arsenal i Liverpul smatraju da Mančester Siti nema legitimitet da naredne sezone nastupi u Ligi šampiona.

Ako pogledamo kako trenutno izgleda tabela Premijer lige, upravo pomenuta četiri tima bi igrala u elitnom takmičenju.

To je opće mišljenje neupućenih ljudi, ja im priznajem da imaju uspješniju povijest, ali da mi nemamo povijest to ne mogu priznati nikako i to mogu izjaviti samo maloumne osobe

To je opće mišljenje neupućenih ljudi, ja im priznajem da imaju uspješniju povijest, ali da mi nemamo povijest to ne mogu priznati nikako i to mogu izjaviti samo maloumne osobe

upravo to, i ja sam neki dan na poslu ima sličnu debatu koja je zavrsila tako da sam doticnom reka da mu ne triba osobna jer mu se na glavi sve vidi ( maloumna osoba )....

Dobro je to da se s vremena na vreme neko bavi istorijom Celsija. To je jos jedan dokaz koliko klub postaje bitan i koliko pocinje da iritira njegov uspeh.

A inace, nista nije pogresno rekao. Niti se treba time opterecivati nego graditi nove staze uspeha...

Ko je pravio ovu listu? Racunaju se Lige petice samo, ili Engleska, Spanija i Italija ? Mislim, ok, necemo racunati Estoniju, ali gde je Porto, po mom skromnom misljenu apsolutno klub 21. veka kome svi kompletno mogu da pljunu pod prozor.

Ne mogu sad iz glave, ali brat bratu, imaju najmanje 15 trofeja osvojenih za to vreme, od toga Ligu Sampiona, 2 Kupa UEFA/Liga Evrope , Intekontinentalni Kupa .

Koji crni Real Madrid, ne moze u istom postu sa njima a kamoli u recenici ili nekoj listi.

Brendan Rodgers on title credentials: "We may be the chihuahuas that run in between the horses’ legs"

7773.jpg

Još da Sherwood izađe sa izjavom kako su oni pustinjski skočimiš i to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.