Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

Ma nece oni uzeti,uzece Dortmund,tek ce onda da puknu od muke :D

Ako uzme Dortmund to ce bidi festa :D.

Kako samo hoce da ni vrate za prosla sezona kad smo gi sjebali na nihov teren joooj majkemi!

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kako nas opisaše ccc. Kompleksi. Ali srest ćemo se vrlo moguće u Češkoj ovog ljeta.

260341_508330522566423_1352546495_n.jpg

Jos se nisu obrisali od Drogbine tecnosti koja je prskala po cijelom Minhenu. Toliko ga jos izjeda kompleks i toliko je potresen da je napisao "kradza". I jadan i nepismen. Mukica.

960145_384958064946088_141974600_n.jpg
Na današnji dan 2008., Manchester United je pobijedio Chelsea nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u finalu te uzeo treći naslov Lige Prvaka!

• 2 sedmice kasnije...

Službeno Arsenal ima 27 velikih trofeja, Chelsea 22 (One community shielde ne računam, to se u Engleskoj ne računa kao trofej, znate i sami).

Još nam pet trofeja treba da stignemo njihov konto od 27. A to ćemo u sljedeće tri godine uz Mourinha.

I onda nek plače mami kako su veći haha. I kad se izjednačimo s 27 - 27, onda će Chelsea biti bolji jer je osvojio LP. A teško oni mogu osvojiti LP u sljedećem desetljeću, a kamo li nešto drugo.

Ma nac ce njihovi navijaci nesto drugo samo da se pokazu da su oni bolji od nas, a zapravo nisu dostojni da nasim rezervama kopacke ciste

Sent from my calculator using Tapatalk

Bit ce uveliko zanimljiva liga. Najveci konkurent bit ce nam ja mislim City sljedece sezone. Odlicne igrace imaju. Plus dobivaju boljeg trenera sada.

Vjerujem Mou da ce nesto iskombinovati pa da na kraju slavimo.

United mi nema bog zna nesto "jaku" ekipu. Iz svih ovih igraca Fergie je izvlacio maximum. Tesko da ce to Moyes moci i priblizno uciniti. Ocekujem ih na trecem ili cetvrtom mjestu. :D

btw.  Dizu nas rivali za sljedecu sezonu i to ogromno.

Navijaci bayerna na ss.ba

Mislim da LP-a minimalno polufinale osim ako se ne sastanemo baš sa nekim gigantem ranije. 4 ekipe mogu Bayern izbaciti a to su Real, Barca, Chelsea, United, te eventualno Juventus kao tajna 5 ekipa.

Onda nesto blablalblablalbal

Chelsea sa Mourinhom može svakog izbaciti u dvije utakmice, 10x dokazano.

misljenja sam da ce barca biti jedini pravi konkurent bayernu u novoj sezoni ,sledi real celsi zbog murinja ,to je ta cetvorka

Valjda cemo i potvrditi sljedecu sezonu da spadamo u top4 gdje smo mnogo godina do sad bili.

• 2 sedmice kasnije...

Vjekoslav Taritaš:

942050_498438453562118_1431178818_n.jpg

Čuli ste za njega, veliki hrvatski talent. Arsenal ga pokupio, sad je u Londonu u njihovoj akademiji. A najveći mu je san zaigrati za Chelsea, jer je mali veliki Plavac. E sad možete misliti kako mu je.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.