13. juli 2013.13 god. comment_134153 Galaktikosi Tajlanda dobili scum 1:0. Pritom scum odigrao bolno za oko covjekovo. Scumovci u bedaku totalnom. Neki vec prizivaju odlazak Moyesa nakon par mjeseci. Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134159 Gledao sam 30min utakmice Uniteda i stvarno su izgledali ocajno.Igrali su u nesto izmjenjenom sastavu ali protiv ovih amatera su morali bolje.Sredina terena potpuno nadigrana i bez ideje.Welbeck se propisno obrukao u nekoliko situacija a i vidilo se da Moyesu nije svejedno jer ocekivao je bar neku igru ali na kraju nista.Ali im je sredina terena stvarno u kurcu.. Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134163 I ja sam gledao nesto malo utakmice... Unitedovci ko da su sad iz kome ustali, a ne imali letnju pauzu. Onaj mali Januzaj je bio dobar, Zaha se tu nesto trudio, ostali krUpmir.. . Prijavi
13. juli 2013.13 god. Autor comment_134165 Ma prijateljska, ništa to. Al fino je vidjet da ne gubimo jedino mi prijateljske haha Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134166 btw, vec pocinju komentari tipa "I SAF je poceo porazom". Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134167 Ma prijateljska, ništa to. Al fino je vidjet da ne gubimo jedino mi prijateljske haha Ma jasta, ali fino je iscitavati toliki nalet panike i nervoze. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134276 SuperSport United-Man.City 2 :0 Bas kao i Moyes i Pellegrini je poceo porazom.. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134278 Zato arsenal dere bubrege. 7-0 pobjedili. Ocekujem da ce se boriti sve do zadnjeg kola premier lige za 4 mjesto sa kokoskama Prijavi
23. juli 2013.13 god. Autor comment_135717 City pretrpio 2 poraza u Južnoj Africi, a evo i United je pred drugim porazom, od Yokohame iz Japana. Prijavi
26. juli 2013.13 god. Autor comment_136207 Cerezo Osaka 2:2 Man United United se spasio poraza u 90. minuti. Urawa Red Diamonds 1:2 Arsenal Arsenal pobijedio golom u 83. minuti. Prijavi
30. juli 2013.13 god. comment_136649 ARSENAL: Koscielny: Arsenal napreduje Cazorla ne zeli napuštati Arsenal zbog Atl. Madrida Wenger će čekati Suareza EVERTON: Martinez impresioniran Barkleyem (Barkley-moj ljubimac inače iz Evertona, veliki talenat, obožavam tog momka) Jagielka se uzda u mlade nade Evertona (prije svega u Barkleya,gotta love him) LIVERPOOL: Reina: Nisam želio otići Neil Mellor, bivši špic Liverpoola, kaže da će biti iznenađen ako Suarez ode u Arsenal MAN. CITY City pušta Ibrahima da, kao slobodan igrač, napusti klub Barry nesiguran gdje će nastaviti karijeru MAN UTD Ferdinand: Iskustvo je presudno Ferdinand: Imamo dovoljno jaku ekipu Nani se želi dokazati Moyesu Moyes: Spreman sam za nestrpljive navijače TOT'HAM Iker Casillas misli da će Real dovesti Balea Bale se vratio u London sa Azijske turneje Besiktas se nada dovođenju AdebayoraIzvor skysports.com Prijavi
3. august 2013.13 god. Autor comment_137381 Arsenal 2:2 Napoli Gubili su gotovo cijelo vrijeme, ali nekako su uspjeli izvući remi na kraju u ovoj prvoj utakmici Emirates kupa. Odbrana Napolija dosta smušeno djelovala u oba navrata. Sutra igraju protiv Drogbinih trupa, Galatasaraya. Monaco 5:2 Tottenham Spudsi bez Balea, odlična utakmica Monaca i totalno gaženje. Zasluženo su pobijedili. Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137384 Arsenal 2:2 Napoli Gubili su gotovo cijelo vrijeme, ali nekako su uspjeli izvući remi na kraju u ovoj prvoj utakmici Emirates kupa. Odbrana Napolija dosta smušeno djelovala u oba navrata. Vidi se već Benitezova "ruka". Poveli, pa nestali i primili 2 gola. Slično kao mi prošle sezone. Prijavi
4. august 2013.13 god. comment_137422 Arsenal 2:2 Napoli Gubili su gotovo cijelo vrijeme, ali nekako su uspjeli izvući remi na kraju u ovoj prvoj utakmici Emirates kupa. Odbrana Napolija dosta smušeno djelovala u oba navrata. Sutra igraju protiv Drogbinih trupa, Galatasaraya. Monaco 5:2 Tottenham Spudsi bez Balea, odlična utakmica Monaca i totalno gaženje. Zasluženo su pobijedili. Uspjeli izvući remi? Ako si gledao meč vidjelo se da su bili bolji,napoli osim ona 2 gola na Arsenalove greške nije ništa uradio. Kažeš odbrana Napolija smušeno djelovala,a šta je tek bilo sa njihovom prvo poluvrijeme. Wenger ušao u meč sa lošom postavom,sve neiskustvo,na pocetku igrao onaj mali Gnabry,Jenkinson,nazad im igrali Wilsir i Ramsey. Kako su ih samo kasnije stali ubijati kad je uveo Sagnu,Walcota,Artetu i neznam koga jos cini mi se Chamberleina. Ali loši su još,loši,prvo nemaju kvalitetnog napadača,drugo nemaju pravog zadnjeg veznog igrača,nezna im se tko pije tko plaća u vezi,stavlja ofanzivne igrače,Ramseya,Artetu itd.nazad. Vidi se napredak kod Napolija,promjenili su malo stil igre...Higuain loš bio,ništa nije pokazao,ali Hamšik igračina,ubija lik i onaj Insigne će biti top class! Prijavi
4. august 2013.13 god. comment_137462 Drogba protutnjao kroz onaj Emirates kao Huni kroz Vrata naroda. U 55. godini on bi im stavio 2 komada, lagano. Prijavi
4. august 2013.13 god. comment_137466 Vidi se napredak kod Napolija,promjenili su malo stil igre. Dje si ti vidio napredak???? Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146401 Odlican arsenal, ne znam bas kad igramo protiv njih u lizi al nadam se da je sto dalje. Da mi udjemo u formu a i oni malo da se spuste do tad na zemlju :D Mislim da bi nas u ovom trenutku dobili... Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146455 Sada ovaj tim neko vrijeme ne možemo ismijavati :/ Pa jel to isti tim od prosle sezone? Samo nov Ozil Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146502 Odlican arsenal, ne znam bas kad igramo protiv njih u lizi al nadam se da je sto dalje. Da mi udjemo u formu a i oni malo da se spuste do tad na zemlju :D Mislim da bi nas u ovom trenutku dobili... 21 12 2013 u to vrijeme smo igrali protiv njih na highburiju u prvoj godini mourinha na sb-u Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. Autor comment_146556 Definitivno od svih rivala najbolji start i najbolju formu ima Arsenal, bez daljnjeg. Nije to više ni do nešto povoljnijeg rasporeda, jednostavno neki igrači su kliknuli i počeli igrati puno bolje nego ranije. Al siguran sam da ih sreća koju su imali tokom određenih utakmica, neće još dugo služiti. Kad to stane vidjećemo od čega su. Zasad, nerado ću, al objektivno priznati - najbolja i zasluženo prvoplasirana ekipa Premiershipa. Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146558 Sad imaju gostovanje WBA-u pa Norwich kuci a onda od 22. 10. do 23. 11. sljedece tekme: Dortmund, protiv nas u Liga Kupu, Liverpool, opet Dortmund, United, Soton. Zatim dvije lakse tekme u ligi pa Everton, Napoli, City i mi. ^^ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.