23. oktobar 2013.12 god. Autor comment_148381 Samo jedan upis ovdje, morao sam jednostavno da to iskustvo podijelim s vama. Jucer sam imao priliku gledati utakmicu protiv Schalkea u jednom fenomenalnom kaficu, koji se zove Chelsea. Medjutim, unutra se gledala Liga Sampiona na 4 razlicita televizora, 4 razlicite utakmice tako da su se izmijesali navijaci Chelseaja, Schalkea, Austrije Bec, Barcelone, Milana, Dortmunda, Arsenala, Atletica. Bilo je unutra sigurno stotinjak ljudi, jedno na drugom, gurali smo se koliko je bilo puno. Ludnica. Mi (navijaci Schalkea i Chelseaja) smo imali tu nesrecu da nam se televizor nalazio u istoj prostoriji gdje se gledalo Milan vs Barcelona. Vrvilo je od Barcinih fanova. Stvarno, mogu vam reci bez imalo sumnje da su oni najveci sljam koji je nogom krocio u kafic. Takav skup malih, celavih, ruznih, glupih ljudi na jednom mjestu odavno nisam vidio. Dosta ih je bilo Spanaca pravih, Katalonaca. Njihovo ponasanje je dokaz o kakvim je seljacinama rijec, naprosto ne mozete vjerovati. Svi ostali su protestvovali, bilo je na rubu fizickog obracuna. Mogu vam reci da bismo nas cetvorica prisutnih Chelsijevaca prosuli zube njih 20-ak da je do toga na kraju doslo. Jedan se cak toliko napio i pravio ruglo, da je kolabirao pa su ga morali iznijeti vani. Reci da su im igraci picke i glumci je za diskusiju, ali reci da su im navijaci isto to - e to je sigurno istina. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148388 Spanija, Italija - gomila masnih fensera, iritantnih fegetskih ljudskih fekalija. Sve najgore, sav onaj ljudski toz je sasut u njih. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148478 Samo jedan upis ovdje, morao sam jednostavno da to iskustvo podijelim s vama. Jucer sam imao priliku gledati utakmicu protiv Schalkea u jednom fenomenalnom kaficu, koji se zove Chelsea. Medjutim, unutra se gledala Liga Sampiona na 4 razlicita televizora, 4 razlicite utakmice tako da su se izmijesali navijaci Chelseaja, Schalkea, Austrije Bec, Barcelone, Milana, Dortmunda, Arsenala, Atletica. Bilo je unutra sigurno stotinjak ljudi, jedno na drugom, gurali smo se koliko je bilo puno. Ludnica. Ovo bi bilo super otvoriti u Srbiji,kafic za utakmice,ali u nekom vecem mestu,cak smo drugar i ja pricali na tu temu :D ali treba para dosta. Inace ManU je ocajan ove sezone,jedva su popedili Sosijedad kojima je jedina svetla tacka ove sezone izbacivanje Lyona iz LS koji je ubedljivo najgori u Evropi od velikana...pobedili su auto golom. Mislim da United treba polako da se otpisuje...ovo je njihova sezone delimicne transformacije,a jos ce morati da menjaju tim,jer imaju dosta matoraca. Dakle ova i jos jedna,dve sezone nista od Uniteda... Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149280 pogledajte dva tvita navijača arsenala I'm expecting a strong Team for Tonight - Mr. Wenger we need that League Cup. nakon toga Cannot understand how teams can be happy winning the capital one cup - even pre season trophies are more valuable. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149282 Pročitajte šta samo admin ovdje piše na ovoj njihovoj glavnoj stranici za Balkan... https://www.facebook.com/gooners.balkan E majko moja koji su to paćenici namučeni i iskompleksirani zbog svega što je Chelsea postigao zadnjih 10ak godina, a oni nisu. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149285 "kada dobiju utakmicu snime to na diskove, cd-ove i hvale se kako su dobili Arsenal" naš relica je zlatan za ovog Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149297 London"s number one! sto se tice gay populacije Moyesova logika Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150114 Čime se oni bave... Koliko im je teško što nemaju trofej Lige prvaka. Najveći im trofej pirova pobjeda protiv Bayerna prošle godine ccc. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. Autor comment_150163 Kao što onaj transparent kaže - London's first, London's finest. Zna se ko. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150166 Čime se oni bave... Koliko im je teško što nemaju trofej Lige prvaka. Najveći im trofej pirova pobjeda protiv Bayerna prošle godine ccc. Ja stvarno nemam reci za njih,ali stvarno. Prijavi
8. novembar 2013.12 god. Autor comment_150328 i dalje veci klub od celzija Za vrijeme tvog života nije sigurno. Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150354 chelsea i arsenal su postojali prije mene, prije tebe i ostalih, a postojace i poslije nas :) Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150362 Bez ljutnje ali života mi smješniji ste mi vi koji se ložite na ovakve objave i komentare po tim FB grupama i drugim stranicama,daj ljudi uozbiljite se. To su većinom napaljeni klinci i sl. koji od jučer prate nogomet i "navijaju" za Arsenal i dr.klubove ali ajde... I taj tko je stavio taj post na FB nezz šta je htjeo time da kaže,sad kao da je Arsenal samo dobijao te klubove u gostima... Da je stavio ono što je bilo na dosta stranica "Arsenal je jedini Engleski tim koji je dobio Reala na Bernabeu,Milana na San Siru,BvB na Westfalenu,Bayerna na Alianzu itd." to ima nekog smisla,ali ovo gore ništa sa ničim. Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150366 moj cimer i jedan od boljih drugara navijaju za arsenal,ljudi su se uželeli pobeda,ništa više od toga,kao i svi navijači al ovo gore bio bi zločin kad se ne bi smejao :D Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150368 Joj ljudi, da nema fejsbuka mrzio bih 80% manje klubova sto mrzim.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.