9. maj 2013.13 god. comment_120952 nije tolko loš, true-blue meni je baš fora, a i puma je dobra marka Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121864 Nisam znao gdje da ovo napišem, valjda je za ove teme. Jučer od silne galame oko Lamparda nisam ni skužio da je bijedni City izgubio od Wigana te ostao bez trofeja ove sezone, ako ne brojimo onaj superkup protiv Chelseaja. Tako da, nadam se da je ljudima City pravi pokazatelj koliko je Chelsea veći klub od onoga čime ga smatraju, da je Chelsea klub i bez Romana Abramoviča, tiče se ovo svih nogometnih ljubitelja a i puno naših članova koji bi za tatu Abramoviča pod lizali. City još uvijek nije prošao GRUPU u Ligi prvaka, taj jedan bijedni naslov su osvojili u zadnoj sekundi te uspjeli osvojiti FA kup 2011. Dakle, od 2008. (preuzimanje Šeika), dakle - u PET godina, City je osvojio: Premier ligu (jedva) FA kup Superkup (koji i nije pravi trofej, igra se samo jedna tekma) S druge strane, znamo svi što je Chelsea osvojio u svojih prvih 5 godina pod Rusom (2 lige od kojih je jedna i dan danas rekord po bodovima, 2 FA kupa, 2 Liga kupa i jedan C. Shield uz svakogodišnje sudjelovanje u završnici Lige prvaka te jednim finalom u istoj) Kranje je vrijeme da ostali, a i puno naših navijača shvate da je Chelsea daleko veći klub od čega ga se smatra i da se ne može samim pumpanjima novaca sve postići. I da Roman Abramovič nije imao toliki utjecaj koliki je imao jedan Frank Lampard, lik koji je tu došao i prije njega. Chelsea ne smije ići u istu rečenicu sa Cityjem. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121869 Moze se moze, itekako se moze postici pumpanjem novca. Evo ga PSZ,nije ga bilo nigde godinama,,uzeli titulu u Francuskoj,dosli do 1/4 finala Lige Sampiona,malo je failo i do 1/2 finala.Gde je Malaga bila do danas?Niko i nista.Pa evo,plasman u LS,pobede Real ljudi,udju u 1/4 finale Lige Sampiona. Ako Siti nastavi sa ovakvim ulaganjima,samo je pitanje vremena kada ce se vinuti i u evropski vrh,mozda vec od naredne sezone.To znamo svi,to zna svako ko poznaje prilike u fudbalu. Celsi jeste klub bez Abramovicevih miliona,ali kakav klub u rezultatskom smislu? Oni koji najvise ulazu,oni su i u vrhu,prosto kao pasulj.A izuzetaka ima uvek. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121873 Moze se moze, itekako se moze postici pumpanjem novca. Evo ga PSZ,nije ga bilo nigde godinama,,uzeli titulu u Francuskoj,dosli do 1/4 finala Lige Sampiona,malo je failo i do 1/2 finala.Gde je Malaga bila do danas?Niko i nista.Pa evo,plasman u LS,pobede Real ljudi,udju u 1/4 finale Lige Sampiona. Ako Siti nastavi sa ovakvim ulaganjima,samo je pitanje vremena kada ce se vinuti i u evropski vrh,mozda vec od naredne sezone.To znamo svi,to zna svako ko poznaje prilike u fudbalu. Celsi jeste klub bez Abramovicevih miliona,ali kakav klub u rezultatskom smislu? Oni koji najvise ulazu,oni su i u vrhu,prosto kao pasulj.A izuzetaka ima uvek. I PSG i Malaga su imali lagane grupe u LP i zato je to. Francuska liga je u padu (osim njih, jel), Lyona više nema na karti, jedino OM može zasmetat malo. Malage sljedeće sezone nema u Ligi prvaka, zauzimaju 6. mjesto. Nije sreća para puna vreća, za prave uspjehe treba puno više od toga. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121877 I PSG i Malaga su imali lagane grupe u LP i zato je to. Francuska liga je u padu (osim njih, jel), Lyona više nema na karti, jedino OM može zasmetat malo. Malage sljedeće sezone nema u Ligi prvaka, zauzimaju 6. mjesto. Nije sreća para puna vreća, za prave uspjehe treba puno više od toga. Malaga ove sezone nije potrosila ni centa. U plusu samo od transfera 50mil tako da je bilo za ocekivati da budu 6. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121878 Chelsea bi bio klub i bez Abramoviča, bio bi klub i da igra u 3. ligi ali kao što Batigol kaže, kakav bi mi bili klub u rezultatskom smislu? ovakav sigurno ne a s novcima se može sve, samo kada se pametno ulože Cityjev je problem što su kupovali bez previše razmišljanja tipičan primjer kako unitedovci i loserpoolovci seru da su neka viša sila od nas zbog više osvojenih trofeja Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121884 Imaju i drugi klubovi rezultate nakon kupovina, da se razumijemo. Ali samo je Chelsea istantno, nakon godinu dana uspio osvojiti nešto pravo. Zašto? Zbog svega onoga što su imali od prije. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121927 Imaju i drugi klubovi rezultate nakon kupovina, da se razumijemo. Ali samo je Chelsea istantno, nakon godinu dana uspio osvojiti nešto pravo. Zašto? Zbog svega onoga što su imali od prije. Zašto? Jednostavno, Roman i kompanija uboli s trenerom. ;) O pojačanjima da ne govorimo (a takve igrače bez njegovih miliona nebi mogli dovesti). Spominješ Lampsa i kako nam je on značio kroz sve ovo vrijeme, istina, ali da nije Romanovih miliona, da nije toliko pojačao ekipu, misliš da bi se mogao zadržat u klubu, igrač kao što je Lampard. Ja iskreno ne vjerujem. Ustvari siguran sam da nebi. Chelsea je bio dobar klub, simpatičan, fina igra, nekoliko puta u Evropi bili prije Abramoviča, ali ipak taj čiko je najveća zasluga zašto smo sada Evropski prvaci, zašto se osvojile 3 prvenstvene titule itd. Ja mislim, da nije došao Roman, da smo ostali na istom, mi bi danas bili nešto kao Tottenham, 1x ili 2x ušli u LP, par puta u EL, ali nikakav rezultat napravili i to je to. U ligi gornji dio tabele i zdraO. Dok bgm, danas je druga situacija. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122207 Zašto? Jednostavno, Roman i kompanija uboli s trenerom. ;) O pojačanjima da ne govorimo (a takve igrače bez njegovih miliona nebi mogli dovesti). Spominješ Lampsa i kako nam je on značio kroz sve ovo vrijeme, istina, ali da nije Romanovih miliona, da nije toliko pojačao ekipu, misliš da bi se mogao zadržat u klubu, igrač kao što je Lampard. Ja iskreno ne vjerujem. Ustvari siguran sam da nebi. Chelsea je bio dobar klub, simpatičan, fina igra, nekoliko puta u Evropi bili prije Abramoviča, ali ipak taj čiko je najveća zasluga zašto smo sada Evropski prvaci, zašto se osvojile 3 prvenstvene titule itd. Ja mislim, da nije došao Roman, da smo ostali na istom, mi bi danas bili nešto kao Tottenham, 1x ili 2x ušli u LP, par puta u EL, ali nikakav rezultat napravili i to je to. U ligi gornji dio tabele i zdraO. Dok bgm, danas je druga situacija. Sve to stoji što si rekao ali ja opet mislim da za ovoliki uspjeh koliki je Chelsea imao treba nešto više od samih novaca. Vrijeme će pokazati tko od nas je u pravu tj. kako će City ili PSG napredovati. Istina, Roman je imao sreće što je odmah nabasao na Mourinha ali kasnije je sve gore od gorega radio, i sa transferima trenera a i igrača pa je opet bilo uspjeha. I da, igrali su u Chelseaju i prije igrači Lampardove kvalitete. Mene užasno boli kad netko City i Chelsea stavi u istu rečenicu i nikad se s tim neću pomirit. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122511 NA DANAŠNJI DAN, 15.05.2004. Arsenal je u poslednjem kolu Premijer Lige savladao Lester sa 2:1 i završio sezonu kao Šampion Engleske BEZ IJEDNOG PORAZA, zbog čega je ova generacija dobila nadimak "The Invincibles". Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122516 NA DANAŠNJI DAN, 15.05.2004. Arsenal je u poslednjem kolu Premijer Lige savladao Lester sa 2:1 i završio sezonu kao Šampion Engleske BEZ IJEDNOG PORAZA, zbog čega je ova generacija dobila nadimak "The Invincibles". ko ih j... :D Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122517 Doktori.Nezaustavljiva gotivna ekipa koja se prosetala Premiershipom. Mi smo te 2004.godine zavrsili na 2.mestu sa 10 bodova manje od Arsenala. Prva Romanova sezona, u kojoj smo ostvarili nad Arsenalom,po meni,jednu od najvecih pobeda na gostovanjima u istoriji nasih nastupa u Ligi Sampiona. U ligi mislim da su nas dobili oba puta. Velika generacija zaista,postovanje za tu ekipu. Prijavi
15. maj 2013.13 god. Autor comment_122558 I dan-danas mi je krivo zbog onog glupog faula Ferreire nad Anelkom i gola iz penala kojim smo doživjeli jedan jedini poraz (od Man Citya) u onoj legendarnoj 04/05 sezoni. Ta je ekipa zaslužila biti nepobjediva. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123112 S Barca Balkan foruma. HAHAHAHA kraljino eto ako mi bude dosadno večeras, možda se i ja regam da ih prcam malo :=) Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123130 Gori na temi. Pogledaj zadnjih par postova što ovaj provocira s onim Iniestinim golom: http://www.barcabalkan.com/forum/index.php?topic=6153.165 Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123237 http://www.klix.ba/sport/nogomet/ferguson-istina-je-vrsio-sam-pritisak-na-sudije/130517063 Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123832 Kako nas opisaše ccc. Kompleksi. Ali srest ćemo se vrlo moguće u Češkoj ovog ljeta. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123871 Na njima je da osvoje kako bi imalo sansu za osvetu odmah na pocetku sezone :) Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123873 Ma nece oni uzeti,uzece Dortmund,tek ce onda da puknu od muke :D Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123878 Ko da gledam. Uzima Dortmund, prodajemo im De Bruynea. Te nas KDB razavljuje u superkupu :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.