Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Ja to ovako naspram glasina, pa da malo diskutujemo, niko nista ne piše ovde :D

PSG mora platiti 70 miliona poreza na 220 miliona kolika je klauzula, pa vjerovatno hoće taj porez nekako da zaobidju.
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Mahrez hoće u klub koji će igrati Ligu Prvaka. 

Čisto za usporedbu kako sportski direktor (Monchi koji je bio čudotvorac u Sevilli) razmišlja. Roma je poslala svije ponude, oko 20 i 30 milijuna funti za Mahreza koje su odbijene jer Leicester traži puno više. Kamo sreće da se spominje kod nas

Još malo pa ce Neymar preci u PSG i napraviti pometnju na tržištu igrača. Posle ovih 220 miliona, sledece leto ce svaki malo jači igrač koštati 150 miliona.

Sto se tiče transfera, ako PSG ne bude zaobilazio pravila, kao npr to da ce Neymar otkupiti svoj ugovor, PSG ce morati prodati igrače u vrednosti od 110 miliona do 31 Januara 2018 da bi bio u okrviru financijskog fer pleja.
Moglo bi sta pazariti u Parizu eventualno, meni se svidja onaj mladi Rabiot za veznog reda. Aurier alternativa na desnoj strani iako je budaletina, mozda bi ga Conte mogao uozbiljiti kao s Luizom. Od Di Marie bi se moglo isto izvuci bar 2 dobre sezone. Ima tu stofa nekog, treba zaviriti.

Sto se Neymarovog transfera tice, ovo vec granici sa ludilom. Seici su totalno prsli.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Bas sam to pomislio Wisey. Trebalo bi zaviriti tamo, dovesti neki kvalitet. Ma cak bi i onog Mouru uzeo, mogao bi da doprinese.
Tebas odbio lovu za Neymara kao predsjednik lige.

U prijevodu, čekat će sedo zadnjeg momenta da Barcelona ne dobije novce za Neymara i dovede eventualna pojačanja, a onda u 5 do 12, Neymar će potpisati za PSG kad plate kaluzulu, a nijedno pojačanje neće doći. Kako Barcelona zaslužuje ovo guženje sa svih strana. Najveća kriminalna organizacija u modernom sportu. Posluju sa dugom, potpisuju sponzorske ugovore sa financijerima terorista (Qatar Foundation) itd. itd. Poslat će ih u kameno doba. Htjeli Verattija na silu, a izgubili Neymara.
Navodno Real zbog ovoga sa Neymarom hoće da sto pre resi posao sa Mbapeom da ga Barsa ne bi kupila. E sada, da bi imali zadovoljne igrače, navodno hoće da prodaju Balea.

Ovo su tračevi, ali kada bi njega doveli na krilo, to bi bio posao.
  • 2 sedmice kasnije...

pametna odluka

glupo mi je da jedan igrac zapocne sezonu s jednim timom, i na kraju ode, konkretno coutinho primjer.

ali neka prelazni rok zvanicno pocne odmah nakon kraja sezone

To se odnosi samo na transfere u okviru PL, igrači će i dalje moći da odlaze u druge lige dok se ne završi rok kod njih.

Eto kad sam ja objavio za Drinkwatera da dolazi svi su mi se smijali, nema veze ocigledno klub zeli top 10 i bice zadovoljni.
Matuidi u Juventusu za 18£ miliona. Neko zna pregovarati.
Dovesti Daglasa Costu i Matuidija za 60€ miliona mogu samo najbolji.
Koliko ove budale u Engleskoj traze za Drinkwatera?
A Sigurdson presao u Everton za 45£ miliona.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Procitah negdje da PSG do kraja prelaznog roka mora prodati 4 igraca da bi ispostovao donekle fair play. Od ta 4 igraca jedan je otisao Matuidi a jos se spominju Aurier, Krikovljak, Draxler ili Moura.

Aurier i Draxler bi nama odgovarali.

Navodno je zbog dolaska matuidija u juve markizio nezadovoljan i zeli na transfer listu..iako ima 31 godinu ne bi bio los kao back up bar do sledeceg prelaznog roka a bio bi jeftin vrv

Procitah negdje da PSG do kraja prelaznog roka mora prodati 4 igraca da bi ispostovao donekle fair play. Od ta 4 igraca jedan je otisao Matuidi a jos se spominju Aurier, Krikovljak, Draxler ili Moura.

Aurier i Draxler bi nama odgovarali.

Od svih tih igraca, sa name se povezuje jedino taj Poljak što ima krikove.

Krihovjak je u Sevilji bio strasan igrqc. Zadnje godine tamo usao u tim sveta na osnovu statistike.
Ne znam sta se desilo s njim u PSGu ali daleko je to od onoga sto on moze. Odlicna bek ap opcija u svakom slucaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.