Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Dobro to je istina. Stadion se planira graditi. Al svejedno. Ne treba nam deset wc igrača. Već jedan.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

U kladionicama pada kvota da ce Zlatan preci u United. Bila je od 7-9.. sad je 3 i u najvecoj kladionici je samo 2.

Jovetić ode na posudbu u Inter za 2 miliona funti, pa će ga Inter morati 2016. kupiti za 8 miliona funti.
Kakva flopčina.

Pokidace u Interu
Ko naime da je Wenger dobio dozvolu da dovede koga hoće i da potroši praktički koliko želi na tog igrača. Bem ti sunce al smo najebali sad kad Wenger pljune 13 miliona na nekog WC napadača tipa Bendtner ili Chamakh.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

oće oni benzemu 

a koga zanima,može da pročita ceo tekst ovde 

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3172642/Arsene-Wenger-sign-wants-200m-bank-m-glad-didn-t-buy-Raheem-Sterling-says-Arsenal-director-Lord-Harris.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

uglavnom,nisam hejter al meni je ovo smešno,ceo tekst samo čitam finansije,mi imao pare,mi ovo,mi ono(čitaj štekam pare u slamarici) a i onda skrolas tri dana dole dok se namoliš da pročitaš sve i tek na kraju teksta vidiš reč "trofej" 

al zato će se kad ih natumbamo pevati "boring,boring,chelsea" 

ako smo mi sinonim za neku ziherašku taktiku na fudbalskom terenu onda su oni van terena,jer smornije uprave nisam video

A pogledaj top komentar, tekst o Arsenalu, a lik omaložava Čelsi, HAHAHAHAHAHAHA, koliko kompleksi drmaju.

Jordan Ayew došao u Aston Villu za 8M funti
Sergio Romeru u Manchester Unitedu u besplatnom transferu
Chancel Mbemba iz Anderlechta u Newcastle
Naš bivši igrač Franco Di Santo iz Werdera u Schalke za 4M funti
Lassana Diarra u Marseilleu
Lima iz Benfice u Al Ahli
Kevin Kuranyi u Hoffenheimu
Farfan u Al Jaziri
Jose Manuel Jurado došao u Watford

Jordan Ayew došao u Aston Villu za 8M funti
Naš bivši igrač Franco Di Santo iz Werdera u Schalke za 4M funti

Ako se ne varam Andre Ayew je prešao u Swansea a evo sada Jordan Ayew u Villu, a evo vidim Di Santo je uspio srediti karijeru, za njega je Bundes Liga majka.

Lima kao jedan od bitnih igrača Benfice ode u Al Ahli jebem ti sunce,ali ima da uzme masnu platu i to je to.

Stoke have continued to strengthen their squad ahead of the new season by completing the signing of Netherlands international Ibrahim Afellay.
Source: Sky

Boga mi ovaj Stoke se ne sali.

Izgleda da Benzema ide u Arsenal. Objavio je sliku iz aviona kako napušta pripreme, ostavlja prošlost u prošlosti bla bla i sad nagađaju jel se radi o Arsenalu ili Manchester Unitedu. Ja sam siguran da je u pitanju Arsenal i možda je glup razlog, ali pokazao je simbol rukom koji znaju on i Ozil, odnosno to im je nešto kao pozdrav, a on je u odličnim odnosima s njima. Iskreno to bih i volio, samo neka se jača liga

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.