Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Chile football star Arturo Vidal has reached an agreement with Bayern Munich. This was reported by Italian sports daily newspaper "Corriere dello Sport".  Bayern has offered 40 million euros for the former Leverkusen star. Juventus reportedly demanded 45 million. Vidal had already agreed with Bayern on a four-year deal with 6.5 million euros salary per season.

TOP STORY: United close on Benteke

Having cryptically favourited a tweet on Wednesday about a potential move to Manchester United, Christian Benteke could be about to seal a switch to Old Trafford.

The Sun reports that Louis van Gaal is ready to activate the Aston Villa striker's £32.5 million buyout clause, and the Belgium international could be United's backup option to Wayne Rooney as soon as this weekend despite Liverpool's long-standing interest.

ESPN

Ovo bi im bio dobar transfer.Imati jednog snaznog i korpulentnog momka u vrhu napada je ono sto svaka ekipa treba da ima pogotovo u situaciji kad ti igra nije na nivou ili kada stizes rezultat pa cesce moras ubacivati loptu u 16m.Inace meni Benteke nije los igrac.Eto jos da dovedu stopera i imaju najjaci roster u BPL.Barem na papiru.

Moze li ko napisati koliko su platili za ove igrace dosad, nisam upratio?

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Schneiderlin 35

Depay 27,5

Darmian i Schweinsteiger po 18

*cijene u eurima

ATLETICO SIGN MARTINEZ Colombia striker Jackson Martinez has signed a four-year deal with Atletico Madrid after the La Liga club reached an agreement with Porto. The 28-year-old will make the move to the Spanish capital after Atletico reportedly met his £25m (€35m) release clause.

SKYSPORTS.

Yaya Sanogo iz Arsenala na posudbi u Ajaxu
Armin Younes iz Borussije M. otišao također u Ajax
Robinho iz Milana u kineski Guangzhou Evangarde
Naš bivši igrač, Damien Duff, se priključio ekipi Shamrock Roversa
Ciro Immobile na posudbi u Sevilli
Nekad velika nada Manchester Citya, John Guidetti, prešao u Celtu Vigo u besplatnom transferu
Valon Behrami iz HSV-a u Watford za 3,15M funti

Mitrović u Newcastleu.

Partizanu 20% transfera čini mi se

Kruze price 30% za svaki transsfer preko 5 miliona. Ali to treba uzeeti s rezervom, uvek je moguce da su agenti sklapali ugovore za sebe, ne za klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.