Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

platili su ga il 3.5m il 6.5m

aj se prikrsti, živ bio

plaćen je koliko mene sjećanje služi 30 ili 40 milja eura, ne mogu se sjetiti točno

eto relota me podupro dokazom u međuvremenu ;)

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

aj se prikrsti, živ bio

plaćen je koliko mene sjećanje služi 30 ili 40 milja eura, ne mogu se sjetiti točno

eto relota me podupro dokazom u međuvremenu ;)

HAHAHAHAHHA MATERE MI JA PROČITO WONDERKIDA I JA POMISLIO PRIČAMO ZA ONOG NORVEŽANINA ŠTO JE MOJE GODIŠTE  :D

Promašio je za 10m

yuzuDYb.png

Real Madrid sign £34m Asier Illarramendi from Real Sociedad

http://www.bbc.com/sport/0/football/23288764

Više od 30 je al nebitno sad...

- ZVANIČNO: Baš kao što je pre dva dana i bilo najavljeno, Tolgaj Arslan je novi igrač Bešiktaša. S istanbulskim Orlovima je potpisao ugovor do 2018. godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. Njegovom bivšem klubu, Hamburgu, ide obeštećenja od 500.000 evra.

-Moguća je trampa Milana i Intera. Nerazuri žele da se reše Pabla Osvalda, a Rosoneri bi da nekome uvale Pabla Armera. Interov predlog je trampa dvojice imenjaka.

-Portugalski napadač Ugo Almeida koji je raskinuo ugovor sa Ćezenom, doputovao je danas u Krasnodar na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Kubanjom, potvrdio je ruski klub. 

-Kristal Palas je sve dogovorio oko dolaska Papea Suarea iz Lila. Levi bek je već ranije dgovorio lične uslove i ugovor do 2018. godine sa engleskim klubom, a na kraju je i Lil pristao na ponudu od 4.700.000 evra. Predstavnici Kristal Palasa su otputovali u Ekvatorijalnu Gvineju gde se Suare trenutno nalazi sa selekcijom Egipta, kako bi igrač obavio lekarske preglede. 

-Posle raskida ugovora sa Parmom, Antonio Kasano je slobodan igrač. Pominje se povratak u Bari, ali sada se u priču uključio i Torino. 

- Everton je već dva u pregovorima oko dovođenja Alešandrea Pata iz Korintijansa. On bi trebalo da zameni Samuela Etoa koji se preselio u Sampdoriju.

Zasad aktivan prelazni rok

AS Roma have completed the signing of Seydou Doumbia from CSKA Moscow, the Russian club have announced.

"Ivorian striker Seydou Doumbia made a permanent switch to AS Roma," a statement on CSKA's official website read.

"CSKA thanks Seydou for his contribution in the successes of the team in the past years and wishes all the best in his future career."

U Njemačkoj prijelazni rok traje do 18 sati, u Italiji do 23 sata, a u Engleskoj i Francuskoj do ponoći. U Španiji su transferi završeni.

- Shola Ameobi je kao slobodan igrča stigao u Crystal Palace nakon što mu je okončan ugovor s turskim Gaziantepom. Ameobi ima dosta iskustva u Premiershipu za vrijeme dok je nastupao za Newcastle.

-Seydou Doumbia je potpisao za Romu. CSKA će na ime obeštećenja dobiti 16 miliona dolara, a sjajni napadač Obale Bjelokosti dolazi kao zamjena za Mattiju Destra, koji ide u Milan.

-West Bromwich Albion pokušava dovesti Carltonea Colea iz West Hama prije nego se završi zimski prijelazni rok.

-Davide Santon vratio se u Inter. Italijanski fudbaler stigao je iz Newcastlea na pozjamicu u Inter, čije je boje branio od 2008. do 2011. godine.

-Anderson potpisao za Internacional, Brazilac je napustio Manchester United i kao slobodan igrač je potpisao za brazilski Interancional.

-Njemački defanzivac Robert Huth, inače igrač Stoke Cityja,  do kraja sezone će igrati na pozajmici u Leicester Cityju.

-Iskusni 31-godišnji napadač,  Alessandro Matri, do kraja sezone će igrati na posudbi u Juventusu. Matri je već nastupao za Staru damu i to od 2011. do 2013. godine. Odigrao je 69 utakmica i pritom je postigao 27 pogodaka.

Eto'o želi iz Sampdorije samo sedam dana nakon što je došao. Kakav kloc.

Mora Miha da ga tjera himnu da pjeva, a njemu preko cholda :D 

Filip Djuricic je novi clan Satuemptona ( na pozajmici do ljeta )

10968326_939490886064132_592223132830676

Andrija Delibasic potpisao za Sutjesku

325571_andrija-delibasic_f.jpg?ver=13695

Viktor Ibarbo dosao u Romu

victor-ibarbo-cagliari-genoa2.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.