22. januar 2015.11 god. comment_199462 Jesi li siguran da se o ovoj cifri radi? platili su ga il 3.5m il 6.5m Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199464 Jesi li siguran da se o ovoj cifri radi? Promašio je za 10m Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199466 platili su ga il 3.5m il 6.5m aj se prikrsti, živ bio plaćen je koliko mene sjećanje služi 30 ili 40 milja eura, ne mogu se sjetiti točno eto relota me podupro dokazom u međuvremenu ;) Uređeno 22. januar 2015.11 god., autor izmjene: drogba 11 Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199468 aj se prikrsti, živ bio plaćen je koliko mene sjećanje služi 30 ili 40 milja eura, ne mogu se sjetiti točno eto relota me podupro dokazom u međuvremenu ;) HAHAHAHAHHA MATERE MI JA PROČITO WONDERKIDA I JA POMISLIO PRIČAMO ZA ONOG NORVEŽANINA ŠTO JE MOJE GODIŠTE :D Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199469 Promašio je za 10m Real Madrid sign £34m Asier Illarramendi from Real Sociedad http://www.bbc.com/sport/0/football/23288764 Više od 30 je al nebitno sad... Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199497 jest iljara košto 40m znam da mu je tolko bila otkupna klauzula, sere transfermarkt :D Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199930 Yaya Toure na ljeto prelazi u Inter a Manchester City ce dobiti 9 miliona odstete. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200025 Guillem Balague ✔ @GuillemBalagueFollowOn Laporte. Buyout clause £31m. Athletic Bilbao, who expect an offer from MUFC, wont sell for less. Laporte happy 2 go if Utd pays full fee Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200157 - ZVANIČNO: Baš kao što je pre dva dana i bilo najavljeno, Tolgaj Arslan je novi igrač Bešiktaša. S istanbulskim Orlovima je potpisao ugovor do 2018. godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. Njegovom bivšem klubu, Hamburgu, ide obeštećenja od 500.000 evra. -Moguća je trampa Milana i Intera. Nerazuri žele da se reše Pabla Osvalda, a Rosoneri bi da nekome uvale Pabla Armera. Interov predlog je trampa dvojice imenjaka. -Portugalski napadač Ugo Almeida koji je raskinuo ugovor sa Ćezenom, doputovao je danas u Krasnodar na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Kubanjom, potvrdio je ruski klub. -Kristal Palas je sve dogovorio oko dolaska Papea Suarea iz Lila. Levi bek je već ranije dgovorio lične uslove i ugovor do 2018. godine sa engleskim klubom, a na kraju je i Lil pristao na ponudu od 4.700.000 evra. Predstavnici Kristal Palasa su otputovali u Ekvatorijalnu Gvineju gde se Suare trenutno nalazi sa selekcijom Egipta, kako bi igrač obavio lekarske preglede. -Posle raskida ugovora sa Parmom, Antonio Kasano je slobodan igrač. Pominje se povratak u Bari, ali sada se u priču uključio i Torino. - Everton je već dva u pregovorima oko dovođenja Alešandrea Pata iz Korintijansa. On bi trebalo da zameni Samuela Etoa koji se preselio u Sampdoriju. Zasad aktivan prelazni rok Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200852 [b]Arsenal boss Arsene Wenger is ready to make a move for Borussia Dortmund forward Marco Reus after Bayern Munich ended their interest, writes the Daily Telegraph.[/b] Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200996 AS Roma have completed the signing of Seydou Doumbia from CSKA Moscow, the Russian club have announced. "Ivorian striker Seydou Doumbia made a permanent switch to AS Roma," a statement on CSKA's official website read. "CSKA thanks Seydou for his contribution in the successes of the team in the past years and wishes all the best in his future career." Prijavi
31. januar 2015.11 god. Autor comment_201059 Kad Doumbiu spomenete, Dubre se sjetim. On je na njega, Džagoeva i Pjer-Emerika svršavao kao ni na kog drugog :) Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201280 an Dennis of the BBC claims:“Hearing Burnley striker Danny Ings signed pre contract terms last week with Real Sociedad. Yet to be confirmed but source is reliable.†Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201295 U Njemačkoj prijelazni rok traje do 18 sati, u Italiji do 23 sata, a u Engleskoj i Francuskoj do ponoći. U Španiji su transferi završeni. - Shola Ameobi je kao slobodan igrča stigao u Crystal Palace nakon što mu je okončan ugovor s turskim Gaziantepom. Ameobi ima dosta iskustva u Premiershipu za vrijeme dok je nastupao za Newcastle. -Seydou Doumbia je potpisao za Romu. CSKA će na ime obeštećenja dobiti 16 miliona dolara, a sjajni napadač Obale Bjelokosti dolazi kao zamjena za Mattiju Destra, koji ide u Milan. -West Bromwich Albion pokušava dovesti Carltonea Colea iz West Hama prije nego se završi zimski prijelazni rok. -Davide Santon vratio se u Inter. Italijanski fudbaler stigao je iz Newcastlea na pozjamicu u Inter, čije je boje branio od 2008. do 2011. godine. -Anderson potpisao za Internacional, Brazilac je napustio Manchester United i kao slobodan igrač je potpisao za brazilski Interancional. -Njemački defanzivac Robert Huth, inače igrač Stoke Cityja, do kraja sezone će igrati na pozajmici u Leicester Cityju. -Iskusni 31-godišnji napadač, Alessandro Matri, do kraja sezone će igrati na posudbi u Juventusu. Matri je već nastupao za Staru damu i to od 2011. do 2013. godine. Odigrao je 69 utakmica i pritom je postigao 27 pogodaka. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201326 Eto'o želi iz Sampdorije samo sedam dana nakon što je došao. Kakav kloc. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201341 Eto'o želi iz Sampdorije samo sedam dana nakon što je došao. Kakav kloc. Mora Miha da ga tjera himnu da pjeva, a njemu preko cholda :D Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201356 Crawley Town je zainteresovan za Aguera. Nude mu parking mesto direktora kluba. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201376 Filip Djuricic je novi clan Satuemptona ( na pozajmici do ljeta ) Andrija Delibasic potpisao za Sutjesku Viktor Ibarbo dosao u Romu Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201426 http://instagram.com/p/yneKp-tOdx :D :D :D :D hahahahh Kako je lud ovaj Ekotto. Znam da su prije govorili za njega da veze nema s kim igraju sljedeću utakmicu, ni raspored, ništa. Lik dođe, odigra, odradi svoje i zaboli ga kurac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.