22. juli 2014.12 god. comment_181743 Veštački klubovi dovode trojicu odličnih igrača za 80 miliona,a velikani dovode jednog za iste pare nakon jednog odličnog prvenstva. Šta ti je tradicija. Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181744 Monaco na kraju uspio zaraditi na ovom klincu. Svaka čast. :D Strašne se pare bacaju u zadnje vrijeme, cijene rastu nenormalno. Kako se sad čini onih 11 miliona funti za Lampsa prije nešto više od desetljeća? :D Prijavi
22. juli 2014.12 god. Autor comment_181747 Monaco na kraju uspio zaraditi na ovom klincu. Svaka čast. :D Strašne se pare bacaju u zadnje vrijeme, cijene rastu nenormalno. Kako se sad čini onih 11 miliona funti za Lampsa prije nešto više od desetljeća? :D Čini se slatko i umiljato. Nego šta mislite može li europski nogomet stići američki NBA po vrijednosti ovih transfera i novcu koji se vrti u tom sportu? NBA je financijski još uvijek daleko jači od nogometa u Europi, veći se novci tamo okreću. A opet, vidjet ćemo. Prijavi
22. juli 2014.12 god. Autor comment_181768 http://www.klix.ba/sport/nogomet/rodriguez-svecano-predstavljen-u-realu-ovo-je-ostvarenje-sna/140722181#5 Napokon. Aj neka mu se ostvario san, ali ostaje žal što nije u CFC došao. Kad ga vidim, pred očima mi Zanetti i Lampard. Definitivno najponizniji igrač današnjice, čvrsto na zemlji, nimalo ufuran. Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181778 http://www.mozzartsport.com/vesti/bomba-mancester-junajted-obara-svetski-rekord-van-galu-rekli-da-moze-da-dovede-igraca-skupljeg-od-bejla/81174 da li ce biti sta od ovog... Prijavi
22. juli 2014.12 god. Autor comment_181789 ManU opet divlja http://www.mozzartsport.com/vesti/bomba-mancester-junajted-obara-svetski-rekord-van-galu-rekli-da-moze-da-dovede-igraca-skupljeg-od-bejla/81174 Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181802 http://www.klix.ba/sport/nogomet/rodriguez-svecano-predstavljen-u-realu-ovo-je-ostvarenje-sna/140722181#5 Napokon. Aj neka mu se ostvario san, ali ostaje žal što nije u CFC došao. Kad ga vidim, pred očima mi Zanetti i Lampard. Definitivno najponizniji igrač današnjice, čvrsto na zemlji, nimalo ufuran. Isto bi sve rekao i da je u Barceloni otisao Mathieu za €20m u Katalunji. 2 nastupa za Francusku, uskoro 31 godina. Strasan nos za transfer ima Katalunja http://www.theguardian.com/football/2014/jul/23/jeremy-mathieu-barcelona-valencia-transfer?CMP=twt_gu Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_182011 Bešić u Evertonu http://www.euronogomet.com/index.php/transferi/14720-roberto-martinez-potvrdio-dolazak-muhameda-besica-u-everton Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182033 West Brom doveo Christiana Gambou iz Rosenborga, desnog beka Kostarike. Javier Hernandez na izlaznim vratima Uniteda, spremni ga kupiti Inter i Atletico. Cijena otprilike 15 milijuna funti. Šuška se da je Arsenal poslao ponudu od 7 milijuna funti za Casillasa. Po meni, ne znam kojeg će im on vraga, Sczesny nije uopće loš golman, mlad je i napredovat ce, a i lud je za Arsenalom, to mu je samo plus. Ove sezone je par puta bio napunjene mreze do vrha (Chelsea, Liverpool, City), ali većina tih golova i nije baš njegova krivica, nego više krivica taktičke genijalnosti Arsena Wengera. S druge strane, imao je isto cleean sheetova kao i Cech. Također, navodi se da bi mogli vratiti Joela Cambella. Za njega je zainteresiran i Milan. Uz njega, spominje se još i Nani. Zanimljiv posao rade u Arsenalu, pojačali su se na desnom beku Debuchyem što im je bio velik problem još od one Sagnine ozljede, doveli su Ospinu za rezervnog golmana, Alexis je tu, prošle sezone Oezil, trebao bi im još zadnji vezni, zapeli su bili za Khediru ali izgleda ništa od toga. Evo sad se spominju Nani, Casillas. Opet ćemo biti ispred njih, u to sam siguran, ali bolje odrađuju posao ove godine puno nego prošlih, čini mi se. Sunderland zapeo za Borinija, ali izgleda da od tog transfera bar za sada neće biti ništa, kako ovaj izjavljuje da želi ostati na Anfieldu. Looserpool dogovorio sve s Remyem. Valjda će potpisati ugovor na 4 godine uz plaću od 80 000 funti. Pola novina piše da će krenuti po Vidala s 40 milijuna, a drugi da ga Rogers ne želi. Tko je u pravu, Boga pitaj. Sigurno je samo da para za njega sada definitivno imaju. United želi pojačati obranu i izgleda da pokušavaju dovesti Vermaelena iz Arsenala. S njima još ima 1 godinu ugovora, a izgleda da mu se novi neće nuditi. Tottenham objavio transfere Bena Daviesa i Vorma. Usprkos izražavanju nezadovoljstva i navodnom traženju odlaska iz kluba, Yaya će se pridružiti pripremama Citya i ostati u klubu. I za kraj, Uefalona objavila transfer polovnjaka Jeremia Mathieua, braniča Valencie, za 20 milijuna. Treba naglasit da mu je 30 godina već. Zanimljivo. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182037 Čuj 50 milijuna otkupna klauzula. 50 milijuna honduraških lepira možda, a ne eura :D Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182052 Čuj 50 milijuna otkupna klauzula. 50 milijuna honduraških lepira možda, a ne eura :D Jebo to 4 godine ugovor sa mogucnosti da produzi hahahahahh :D Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182102 Juventus doveo na posudbu lijevo krilo Udinesea, 23-godišnjeg Roberta Pereyru. Prijavi
25. juli 2014.12 god. Autor comment_182140 Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren za 26 milijuna eura prešao u Liverpool. http://www.index.hr/sport/clanak/najskuplji-hrvat-poslije-modrica-gotovo-je-lovren-putuje-s-redsima-u-sad-/762056.aspx Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182155 Ojjjj rasipanja za kiksera :D Nevjerovatno :D Southampton je predobro odradio ove prodaje igraca, sada kupe lijevog beka za 10tak milki, nekog stopera za isto tako, vec su doveli napadaca i mozda koje krilce i vozi :D Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182164 Ovaj Liverpool prodao Suareza i sad troše nemilice. Treba im uvalit Bertranda za jedno 20 miliona hahahah Kakva su telad i platiće toliko ahhahaha Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182181 Soton je baš ovaj prelazni rok odlučio da odere klubove koji su kod njih kupovali posebno Liverpool+Shaw u United, al Sotonu se može i to je to, ako budu pametno kupovali mogu biti i jači nego prošle sezone i da im ostane još love. Liverpool mi nakon prodaje Suareza izgleda dosta haotično, strah ih je od toga da eventualni neuspjeh sljedeće sezone ljudi povežu sa odlaskom Suareza, mene ni u jednom trenutku nisu oduševila ova njihova pojačanja, mislim ima tu kvaliteta ali nisu to top igrači kakve bi oni trebali dovodit nakon što su ušli u LP i prodali svog najboljeg igrača. Ponovo bacaju pare na pojačanja baš kao i nakon prodaje Torresa. Od svih naših rivala jedini veći i uz to kvalitetan transfer je napravio Arsenal dovođenjem Alexisa. Prijavi
26. juli 2014.12 god. Autor comment_182188 26 miliona eura za Lovrena. Hahahahahahahahaha Zvuči smješno da, ali mi je realnije da Lovren vrijedi 26 mil eura, nego Oscar 32 mil koliko smo ga mi platili.LJETO U MADRIDU I BARCELONI BARCELONA Dolasci Luis Suarez (Liverpool) - 81 milijun eura Jeremy Mathieu (Valencia) - 20 milijuna eura Ivan Rakitić (Sevilla) - 18 milijuna eura Marc-Andre ter Stegen (Borussia M.) - 12 milijuna eura Claudio Bravo (Real Sociedad) - 12 milijuna eura Ukupno: 143 milijuna eura Odlasci Alexis Sanchez (Arsenal) - 37,8 milijuna eura Cesc Fabregas (Chelsea) - 33 milijuna eura Bojan Krkić (Stoke City) - 5 milijuna eura Cristian Tello (Porto) - 2 milijuna eura (posudba) Jonathan dos Santos (Villarreal) - 2 milijuna eura Victor Valdes (?) Jose Maunel Pinto (?) Carles Puyol (igračka mirovina) Ukupno: 79,8 milijuna eura REAL MADRID Dolasci James Rodriguez (Monaco) - 80 milijuna eura Toni Kroos (Bayern München) - 30 milijuna eura Keylor Navas (Levante) - 10 milijuna eura Ukupno: 120 milijuna eura Odlasci Alvaro Morata (Juventus) - 20 milijuna eura Nuri Sahin (Borussia D.) - 7 milijuna eura Casemiro (Porto) - 1,5 milijuna eura (posudba) Ukupno: 28,5 milijuna eura Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182198 L'pool poslao ponudu za Shaqirija od €17m. Arsenal blizu potpisa Chambersa iz Sotona za €11m. by Telegraph edit Sky tvrdi da je cifra za Chambersa ipak 16m funti. Još je ostao Schneiderlin i to je to. Koeman mora čudo da napravi naredne sezone. Računajući Chambersa, Soton je zasad uzeo 72 miliona funti na prodaji Prijavi
28. juli 2014.12 god. comment_182362 Moram dupli jebiga. Poslije Mandže i Griezmann došao u Atletico za €30m. Prelazak Remyja u LFC otpao zbog srčanih problema. Arsenal želi još jedno pojačanje. Schneiderlin najozbiljnije ime Prijavi
31. juli 2014.12 god. Autor comment_182649 Neželjeno dijete BH reprezentacije Sanjin Prcić potpisao četverogodišnji ugovor s Rennesom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.