Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Veštački klubovi dovode trojicu odličnih igrača za 80 miliona,a velikani dovode jednog za iste pare nakon jednog odličnog prvenstva. Šta ti je tradicija.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Monaco na kraju uspio zaraditi na ovom klincu. Svaka čast. :D

Strašne se pare bacaju u zadnje vrijeme, cijene rastu nenormalno. Kako se sad čini onih 11 miliona funti za Lampsa prije nešto više od desetljeća? :D

• Autor

Monaco na kraju uspio zaraditi na ovom klincu. Svaka čast. :D

Strašne se pare bacaju u zadnje vrijeme, cijene rastu nenormalno. Kako se sad čini onih 11 miliona funti za Lampsa prije nešto više od desetljeća? :D

Čini se slatko i umiljato.

Nego šta mislite može li europski nogomet stići američki NBA po vrijednosti ovih transfera i novcu koji se vrti u tom sportu?

NBA je financijski još uvijek daleko jači od nogometa u Europi, veći se novci tamo okreću. A opet, vidjet ćemo.

• Autor

http://www.klix.ba/sport/nogomet/rodriguez-svecano-predstavljen-u-realu-ovo-je-ostvarenje-sna/140722181#5

Napokon. Aj neka mu se ostvario san, ali ostaje žal što nije u CFC došao. 

Kad ga vidim, pred očima mi Zanetti i Lampard. Definitivno najponizniji igrač današnjice, čvrsto na zemlji, nimalo ufuran.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/rodriguez-svecano-predstavljen-u-realu-ovo-je-ostvarenje-sna/140722181#5

Napokon. Aj neka mu se ostvario san, ali ostaje žal što nije u CFC došao. 

Kad ga vidim, pred očima mi Zanetti i Lampard. Definitivno najponizniji igrač današnjice, čvrsto na zemlji, nimalo ufuran.

Isto bi sve rekao i da je u Barceloni otisao

Mathieu za €20m u Katalunji.

2 nastupa za Francusku, uskoro 31 godina. Strasan nos za transfer ima Katalunja

http://www.theguardian.com/football/2014/jul/23/jeremy-mathieu-barcelona-valencia-transfer?CMP=twt_gu

West Brom doveo Christiana Gambou iz Rosenborga, desnog beka Kostarike.

Javier Hernandez na izlaznim vratima Uniteda, spremni ga kupiti Inter i Atletico. Cijena otprilike 15 milijuna funti.

Šuška se da je Arsenal poslao ponudu od 7 milijuna funti za Casillasa. Po meni, ne znam kojeg će im on vraga, Sczesny nije uopće loš golman, mlad je i napredovat ce, a i lud je za Arsenalom, to mu je samo plus. Ove sezone je par puta bio napunjene mreze do vrha (Chelsea, Liverpool, City), ali većina tih golova i nije baš njegova krivica, nego više krivica taktičke genijalnosti Arsena Wengera. S druge strane, imao je isto cleean sheetova kao i Cech.

Također, navodi se da bi mogli vratiti Joela Cambella. Za njega je zainteresiran i Milan. Uz njega, spominje se još i Nani. Zanimljiv posao rade u Arsenalu, pojačali su se na desnom beku  Debuchyem  što im je bio velik problem još od one Sagnine ozljede, doveli su Ospinu za rezervnog golmana, Alexis je tu, prošle sezone Oezil, trebao bi im još zadnji vezni, zapeli su bili za Khediru ali izgleda ništa od toga. Evo sad se spominju Nani, Casillas. Opet ćemo biti ispred njih, u to sam siguran, ali bolje odrađuju posao ove godine puno nego prošlih, čini mi se.

Sunderland zapeo za Borinija, ali izgleda da od tog transfera bar za sada neće biti ništa, kako ovaj izjavljuje da želi ostati na Anfieldu.

Looserpool dogovorio sve s Remyem. Valjda će potpisati ugovor na 4 godine uz plaću od 80 000 funti.

Pola novina piše da će krenuti po Vidala s 40 milijuna, a drugi da ga Rogers ne želi. Tko je u pravu, Boga pitaj. Sigurno je samo da para za njega sada definitivno imaju.

United želi pojačati obranu i izgleda da pokušavaju dovesti Vermaelena iz Arsenala. S njima još ima 1 godinu ugovora, a izgleda da mu se novi neće nuditi.

Tottenham objavio transfere Bena Daviesa i Vorma.

Usprkos izražavanju nezadovoljstva i navodnom traženju odlaska iz kluba, Yaya će se pridružiti pripremama Citya i ostati u klubu.

I za kraj, Uefalona objavila transfer polovnjaka Jeremia Mathieua, braniča Valencie, za 20 milijuna. Treba naglasit da mu je 30 godina već. Zanimljivo.

BtYRN4-CMAAA3su.jpg

Soton je baš ovaj prelazni rok odlučio da odere klubove koji su kod njih kupovali posebno Liverpool+Shaw u United, al Sotonu se može i to je to, ako budu pametno kupovali mogu biti i jači nego prošle sezone i da im ostane još love.

Liverpool mi nakon prodaje Suareza izgleda dosta haotično, strah ih je od toga da eventualni neuspjeh sljedeće sezone ljudi povežu sa odlaskom Suareza, mene ni u jednom trenutku nisu oduševila ova njihova pojačanja, mislim ima tu kvaliteta ali nisu to top igrači kakve bi oni trebali dovodit nakon što su ušli u LP i prodali svog najboljeg igrača. Ponovo bacaju pare na pojačanja baš kao i nakon prodaje Torresa. Od svih naših rivala jedini veći i uz to kvalitetan transfer je napravio Arsenal dovođenjem Alexisa.

• Autor

26 miliona eura za Lovrena. Hahahahahahahahaha

Zvuči smješno da, ali mi je realnije da Lovren vrijedi 26 mil eura, nego Oscar 32 mil koliko smo ga mi platili.

LJETO U MADRIDU I BARCELONI 

BARCELONA 

Dolasci 

Luis Suarez (Liverpool) - 81 milijun eura
Jeremy Mathieu (Valencia) - 20 milijuna eura
Ivan Rakitić (Sevilla) - 18 milijuna eura
Marc-Andre ter Stegen (Borussia M.) - 12 milijuna eura
Claudio Bravo (Real Sociedad) - 12 milijuna eura

Ukupno: 143 milijuna eura

Odlasci 

Alexis Sanchez (Arsenal) - 37,8 milijuna eura
Cesc Fabregas (Chelsea) - 33 milijuna eura
Bojan Krkić (Stoke City) - 5 milijuna eura
Cristian Tello (Porto) - 2 milijuna eura (posudba)
Jonathan dos Santos (Villarreal) - 2 milijuna eura
Victor Valdes (?)
Jose Maunel Pinto (?)
Carles Puyol (igračka mirovina)

Ukupno: 79,8 milijuna eura 

REAL MADRID 

Dolasci 

James Rodriguez (Monaco) - 80 milijuna eura
Toni Kroos (Bayern München) - 30 milijuna eura
Keylor Navas (Levante) - 10 milijuna eura

Ukupno: 120 milijuna eura

Odlasci 

Alvaro Morata (Juventus) - 20 milijuna eura
Nuri Sahin (Borussia D.) - 7 milijuna eura
Casemiro (Porto) - 1,5 milijuna eura (posudba)

Ukupno: 28,5 milijuna eura 

L'pool poslao ponudu za Shaqirija od €17m.

Arsenal blizu potpisa Chambersa iz Sotona za €11m.

by Telegraph

edit Sky tvrdi da je cifra za Chambersa ipak 16m funti. Još je ostao Schneiderlin i to je to. Koeman mora čudo da napravi naredne sezone.

Računajući Chambersa, Soton je zasad uzeo 72 miliona funti na prodaji

Moram dupli jebiga.

Poslije Mandže i Griezmann došao u Atletico za €30m.

Prelazak Remyja u LFC otpao zbog srčanih problema. 

Arsenal želi još jedno pojačanje. Schneiderlin najozbiljnije ime

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.