Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Nek pišaju po Uefi obimno. 

Pišali smo i mi, samo što tad nije bilo FFP-a pa smo mogli kako hoćemo. Jbg, imamo sreće pa smo napravili ekipu prije tog famoznog FFP-a i sad lagano možemo poslovati gospodski, prodajom igrača i kupovinom novih, još da nam para ostane. Uprava radi odličan posao sa ovim pojačanjima, a neću da spominjem ove silne igrače na posudbama jer će se i na njima zgrnuti brdo para.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Pišali smo i mi, samo što tad nije bilo FFP-a pa smo mogli kako hoćemo. Jbg, imamo sreće pa smo napravili ekipu prije tog famoznog FFP-a i sad lagano možemo poslovati gospodski, prodajom igrača i kupovinom novih, još da nam para ostane. Uprava radi odličan posao sa ovim pojačanjima, a neću da spominjem ove silne igrače na posudbama jer će se i na njima zgrnuti brdo para.

Ma stoji to, nego vidim da i PSG mokri po Platimiju i Uefi bas kad je FFP stupio na snagu. Mozes pisati uvijek ako si pametan. Uvijek postoje rupe u zakonu. Uostalom, sta rade spanski blizanci ako ne pisaju po Uefi? Mada to nije pisanje jer je ipak rijec o mezimcima, ali kontas sta hocu da kazem. 

Mi dajemo igrace na posudbu a ne uzimamo, jedini igrac kojeg smo doveli bio je Quaresma ali i on se nije dugo zadrzao.

Pellegrini : Nastasic prekobrojan u City-u.

Mou dovedi ga!

Oh no you di'int !

BvV06vICEAEpnvM.jpg

• Autor

Iskreno Nastasić je nešto kao David Luiz. Odličan branič sklon kardinalnim greškama. Nešto kao David Luiz, samo što je David Luiz sposoban da igra i u veznom redu. Tako da mislim niti ima šanse niti ima potrebe da ga dovodimo.

Prije da će u Italiju, nego što će ostati u Engleskoj.

Sporting Lisbon confirm deal with Man United for Marcos Rojo with Nani going over way on loan. United will pay Nani's 120k a week wages.

Cijena 20M eura

Sporting Lisbon confirm deal with Man United for Marcos Rojo with Nani going over way on loan. United will pay Nani's 120k a week wages.

Cijena 20M eura

Oj ocam' kupili igrača i plaćat će Nanijevu platu godinu dana hahahah Znači još preko 6 miliona za platu... Kakav kloc od ekipe :D

Tek se sad vidi koliko je scum ustvari očajan na transfer tržištu i koliko povlače loše poteze kad nema LŠ. Bolesne plate, preplaćivanje igrača i iznenadni muk po pitanju kritikovanja klubova koji troše. U odbranu su stukli €60m na 2 igrača (Shaw i Rojo) a nijedan nije klasan ni iskusan. Panika. 

Sky: Bayern Munich forward Thomas Muller has admitted to rejecting a lucrative offer to join Manchester United.

Telegraph: Marco Reus is said to have turned down a "big money move" to Manchester United this summer.

Velika greška Junajteda što želi igrače da dovodi novcem, ne radi se to tako.

Teško, ali kakav bi to raspad bio bokte

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.