Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Ruku na srce Di Maria bi im bio odlično pojačanje , po meni jako podcijenjen igrač , velika radilica , trkač , ima dobar šut , centar šut ....  Svakako bi im dobrodošao a što se cijene tiče to neću komentarisati.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Milan objavio da zvanično pregovara sa Liverpulom oko prodaje Balotelija. Dostojan Suarezov zamenik.

Kada je pravljenje sranja u pitanju.

Edit: potvrđeno, za 20 miliona evra Baloteli odlazi u Liverpul.

20m za tviteraša? 

Wenger zagrizao za Tobya Alderweirelda iz Atletico Madrica što se tiče odbrane , a što se tiče sredine terena za Tiotea i Chantoma .

tuga :(

Wenger zagrizao za Tobya Alderweirelda iz Atletico Madrica što se tiče odbrane , a što se tiče sredine terena za Tiotea i Chantoma .

tuga :(

A dig'o mu se i na Rabiota. PSG navodno išće €15m. Tipični Profesor. I onda neko kaže "nema on para za jak tim", da mu daš ček od 200m on bi doveo gomilu prosječnih mladića Francuza nad kojima bi bludničio. 

A što se tiče ynwa nakota, evo da sumiramo prelazni rok (zasad). Malo je neprijatno iznositi ove brojke jer je u pitanju novac a ovo je ipak Liverpool.

Potrošnja: ugodnih 131m funti 

Prodaja: 75m funti 

Suma sumarum: - 56m funti (- €70m) ups

Gori bilans ima samo klub koji prvi put u svojoj istoriji barata s parama GGMU (- €91m). 

A dig'o mu se i na Rabiota. PSG navodno išće€15m. Tipični Profesor. I onda neko kaže "nema on para za jak tim", da mu daš ček od 200m on bi doveo gomilu prosječnih mladića Francuza nad kojima bi bludničio. 

ahahah kako ne volit ovog momkaa iz doboja hahahah

2twitter.png

Klub grca u dugovima a oni na bilans od - €91m rade ovo, pa ima da navuku Uefu sebi na leđa i da ih kazne za ovo. 

[spoiler]NOT[/spoiler]

Transfer Di Marije se sada kreće između €75-80m. Jebote kako obimno pišaju i seru iz uprave, ne samo po sebi, već po milionima poklonika ove korporacije. Kako volim samo ovakve prilike za smeč

EDIT: Di Maria za €75m + €15m u bonusima, plata 250k eura. (ESPN)

tumblr_mmhkd9FwW21qjjfqeo1_500.gif

Kako primoran kad oni imaju tradiciju da ponude?

Elem, naredni je Blind. Još se ozbiljnije pominje De Jong. I kažu da onda neće više. Biće taman - €200m.

Transfer Di Marije se sada kreće između €75-80m. Jebote kako obimno pišaju i seru iz uprave, ne samo po sebi, već po milionima poklonika ove korporacije. Kako volim samo ovakve prilike za smeč

EDIT: Di Maria za €75m + €15m u bonusima, plata 250k eura. (ESPN)

Sta te toliko zulja sto Manchester Utd trosi, nedajes iz svog dzepa, oni ce dati toliko za Dimariu i bice im od koristi, mi dali malo manje za Toresa a nemamo nikakve koristi i taj financijski fer plej kako je uvela uefa samo se jos vise trosi.

50m David Luiz

80m James Rodrigez

80m Suarez

80m Neymar

50m Ozil 

i koliko jos takvih primjera.

Zemo, lane, samo sam iznio cifru transfera i rekao istinu. Što te boli to? Pa šta ako imate samo bod, biće bolje.

Zemo, lane, samo sam iznio cifru transfera i rekao istinu. Što te boli to? Pa šta ako imate samo bod, biće bolje.

Pa koliko mi je drag Manchester Utd ugasio bi im klub skroz da mogu, nisu oni nama prepreka za titulu, on ce pauzirati nekoliko godina kao Liverpol, sad je prilika da mi dominiramo nekoliko godina u premiershipu.

Kad skontam koliko neki klubovi keša pljuju za neke nedokazane igrače a Lpool uzme Balonju koji zna igrati ali je ošinut u glavu za 16M funti

Šta, taj tviteraš je kao dokazan? HAHAHAHHAHAHAH

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.