Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Liverpool (A) 08.05.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

Svaka vam cast kad vas boli sto nam je B tim izgubio u utakmici bez ikakvog znacaja. :)
  • Odgovori 163
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

E pa sad cela ova prica me jako nervira i iritira. Daleko od toga da branim AVB a ali je i daleko od toga da mogu da branim RDM a. AVB je od [b]27 kola imao 46 bodova sto ce reci, 1,7[/b] po tekmi. A RDM iz [b]10 kola 15 bodova sto ce reci 1,5 po tekmi[/b]. AVB je imao gol razliku [b]57:32 [/b]a RDM [b]16:13[/b]. . U proseku AVB je imao i vise datih i manje primljenih golova. Pa ko je ovde lud. Kad smo ovo spomenuo pre 3 nedelje par njih su me pljuvali. Romana ne zanima korak od uspeha, vec samo [b]REZULTATI i DOBRA IGRA[/b]. Jel RDM bio svestan da ce igrati na 3 fronta, jeste. Jel znao da ima tup sastav, verovatno (ako nije znao cime raspolaze onda nije za menadzera). Jel znao sta je prioritet, jeste. Paaaaaaaaaaaaa, sta cemo sad. Qrac liga sampiona!
Ne bih se bavio previse analitikom i statistikom ali, kao i sa AVB om imamo isti broj sansi po tekmi i vise primljenih golova. A odbrana kod AVB a je igrala jako visoko a kod RDM a jako nisko. Igra kod RDM a je zatvorenija sigurnija bez rizicnih dodavanja. Kod AVB a su igraci imali kao malo vise slobode u igri. Kod AVB a je igracima bilo poljuljano samopouzdanje a RDM ima je vratio sigurnost. I sa tom sigurnoscu i sa jako dobrom taktikom kako inace govore za nasu igru mi igramo jos gore, sto govore razultati. Pa koja je to taktika. E sad se lepo spremajte za tavorenje u Uefa kupu, takmicenju bez kinte, slabijeg sponzora i sve uz to sto ide.
[u]Daj boze da se provucemo protiv Bajerna ali cisto sumnjam sa ovim sistemom. Mozemo samo uz debelu srecu, uz katanaco i uz naklonost sudija. Ali sanse su jako male.[/u]
[u]Upozoravam, Bajern je u mnogo vise segmenata igre opasniji od Barce i imace mnogo vise nacina da resi nas katanaco. Nadam se da cemo prvi zabiti gol i igrati lakse. A sa druge strane ako se otvorimo unistice nas sa pas igrom. [/u]
[quote name='cobinho' timestamp='1336576908' post='47216']
E pa sad cela ova prica me jako nervira i iritira. Daleko od toga da branim AVB a ali je i daleko od toga da mogu da branim RDM a. AVB je od [b]27 kola imao 46 bodova sto ce reci, 1,7[/b] po tekmi. A RDM iz [b]10 kola 15 bodova sto ce reci 1,5 po tekmi[/b]. AVB je imao gol razliku [b]57:32 [/b]a RDM [b]16:13[/b]. . U proseku AVB je imao i vise datih i manje primljenih golova. Pa ko je ovde lud. Kad smo ovo spomenuo pre 3 nedelje par njih su me pljuvali. Romana ne zanima korak od uspeha, vec samo [b]REZULTATI i DOBRA IGRA[/b]. Jel RDM bio svestan da ce igrati na 3 fronta, jeste. Jel znao da ima tup sastav, verovatno (ako nije znao cime raspolaze onda nije za menadzera). Jel znao sta je prioritet, jeste. Paaaaaaaaaaaaa, sta cemo sad. Qrac liga sampiona!
Ne bih se bavio previse analitikom i statistikom ali, kao i sa AVB om imamo isti broj sansi po tekmi i vise primljenih golova. A odbrana kod AVB a je igrala jako visoko a kod RDM a jako nisko. Igra kod RDM a je zatvorenija sigurnija bez rizicnih dodavanja. Kod AVB a su igraci imali kao malo vise slobode u igri. Kod AVB a je igracima bilo poljuljano samopouzdanje a RDM ima je vratio sigurnost. I sa tom sigurnoscu i sa jako dobrom taktikom kako inace govore za nasu igru mi igramo jos gore, sto govore razultati. Pa koja je to taktika. E sad se lepo spremajte za tavorenje u Uefa kupu, takmicenju bez kinte, slabijeg sponzora i sve uz to sto ide.
[u]Daj boze da se provucemo protiv Bajerna ali cisto sumnjam sa ovim sistemom. Mozemo samo uz debelu srecu, uz katanaco i uz naklonost sudija. Ali sanse su jako male.[/u]
[u]Upozoravam, Bajern je u mnogo vise segmenata igre opasniji od Barce i imace mnogo vise nacina da resi nas katanaco. Nadam se da cemo prvi zabiti gol i igrati lakse. A sa druge strane ako se otvorimo unistice nas sa pas igrom. [/u]
[/quote]
Alo bre dje ti je optimizam sto nam crnjake zadaješ
[/quote]

Djetinjast post.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1336577488' post='47223']

Djetinjast post.
[/quote]
Nije detinjast,ima u njemu dosta istine,ali...Prvo,sve ovo pada u vodu ako uzmemo LS,bice najuspesnija sezona u istoriji,u suprotnom najlosija u poslednjih 10 godina,i drugo da je ostao AVB,sigurno ne bi uzeli kup ni igrali finale LS.S druge strane,ne igramo sjajno,vise je to srcano i borbeno,tako da ne znam sta da mislim.U jedno sam siguran,pojacanja su nam potrebna da bi dogodine bili konkuretni
Covjek nasao porediti AVB-a koji nas je vodio 80% sezone i DI Mattea koji je dosao da izvuce sve iz govana.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1336580611' post='47242']
Covjek nasao porediti AVB-a koji nas je vodio 80% sezone i DI Mattea koji je dosao da izvuce sve iz govana.
[/quote]
Pa i ja sam rekao da je RDM dosta vise uradio,ali da ce nas iscupati iz govana,ne znam.Nije sve ni do njega.
Ne slazem se da ovu tekmu ne treba uzeti za ozbiljno kao sto neki pisu. Iz svake utakmice se moze uzeti vrlo bitan zakljucak za ubuduce pa tako i ove. Iako poraz, vrlo tezak, ovo nam treba biti primjer ko u timu obavlja svoj posao a ko ne... Nadam se da ce ekipi koja je zaduzena za transfere i buducnost kluba ova utakmica posluziti kako trgovati na ljeto.. Jer mi nismo izasli sa Ž sastavom, izasli samo sa iskusnom ekipom bez 3,4 kljucna igraca.

I Essien i Malouda su nekada bili kljucni igraci za Chelsea, a ove sezonu si najgori. Lampard koji je stariji od obojice igra puno bolje. Sturridge je ovu polusezonu jedan od najgorih igraca iako nam je prvu polusezonu bio najbolji.. Ako cemo gubiti ovako svaki put kad odmorimo najbolje igrace onda pojedini igraci nemaju sta traziti...

Ova tekma je bila vazna da se konacno odluci ko su kandidati za odlazak, i za tu dugo najavljivanu cistku...
[quote name='Ercov' timestamp='1336578474' post='47227']
Nije detinjast,ima u njemu dosta istine,ali...Prvo,sve ovo pada u vodu ako uzmemo LS,bice najuspesnija sezona u istoriji,u suprotnom najlosija u poslednjih 10 godina,i drugo da je ostao AVB,sigurno ne bi uzeli kup ni igrali finale LS.S druge strane,ne igramo sjajno,vise je to srcano i borbeno,tako da ne znam sta da mislim.U jedno sam siguran,pojacanja su nam potrebna da bi dogodine bili konkuretni
[/quote]
Slažem se s tobom, ali i sa njim. Osvajanje LP je balans. Ako to ne ostvarimo, šta onda ? Sve pada u vodu, jer je klub kad je raskinuo ugovor sa Andreom napisao u saopćenju 'zbog loših igara i rezultata, posebno što klub sebi financijski ne smije dopustiti izostajanje iz LP naredne godine'. A evo vidiš sad u kakvoj smo situaciji. ;)
Brojke ne lažu. Meni samo smeta što će na kraju, ako ne daj Bože propadne ovo finale, doći toliko ljudi i sve živo svaliti na AVB-a.
[quote name='Wisey' timestamp='1336582205' post='47255'] Slažem se s tobom, ali i sa njim. Osvajanje LP je balans. Ako to ne ostvarimo, šta onda ? Sve pada u vodu, jer je klub kad je raskinuo ugovor sa Andreom napisao u saopćenju 'zbog loših igara i rezultata, posebno što klub sebi financijski ne smije dopustiti izostajanje iz LP naredne godine'. A evo vidiš sad u kakvoj smo situaciji. ;) Brojke ne lažu. Meni samo smeta što će na kraju, ako ne daj Bože propadne ovo finale, doći toliko ljudi i sve živo svaliti na AVB-a.[/quote]

Sve to stoji, ali i da smo ganjali to 4. mjesto, preumorni bi nam igraci isli u finale. Jednostavno mi ove sezone nemamo roster da mozemo na sva 3 fronta (FA Cup, LS, prvenstvo) izvuci ono sto zelimo. Nesto se mora zrtvovati.
[/quote]

ajde molim te objasni zašto se sad vraćaš na AVB-a? on je došao i otišao, prošlo svršeno vrijeme

ti sad tu nešto kritiziraš RDM-a, a da nije njega, nebi bili ni u finalu FA kupa, a ni u finalu lige prvaka...

neznam čemu zašto toliki pesimizam od jednog navijača...navijači su ti koji uvijek moraju biti optimistični i pozitivni...
sve i da ne igramo sljedeću sezonu LP, nije kraj svijeta, događalo se i drugim velikim klubovima...

umjesto tolikog pesimizma, podrži momčad i vjeruj u pobjedu u finalu...
Eto mene opet, da dodam jos nesto, ove brojke koje sam stavio mogu lagati kad je srcanost i borba u pitanju generalno, ali svakako ne kad je u pitanju rezervni tim ili ti pristup u pojedinim mecevima. Nije zaista bio na nivou renomea chelsea. Nadam se da cete se sloziti da pojedini igraci imaju veliku motivaciju a pojedini nikakvu sto se odrazilo u mnogim bitnim mecevima u premier ligi. Pa se ja sada pitam, koliko je tu kljuc RDM a koliko sama smena AVB. Podseticu, to je cest slucaj kod smene bilo kog trenera da se ekipa digne. Tako je bilo i sa Grantom. A kao navijac partizana mogu da kazem da je zlo od trenera taj grant a Chelsea uopste nije imao losu igru sa njim. Dakle, mislim da nam treba neki trener koji ce naloziti ekipu i od svih ali ama bas svih igraca napraviti fajtere, poput Fergija.
A da me ne shvatite pogresno o RDM u imam odlicno misljenje, posebno ako se zna da sa nama nije prosao pripreme kao AVB tj nije odradio pripreme kako on misli da treba nego je uzeo ono sto mu se nudilo. Ne mogu mu uzeti sv za zlo aliiiiiii daleko od toga da je ludiloo od trenera. Mislim da ce biti najpametniji potez da ga zadrzimo kao pomocnog trenera. Ali pitanje hoce li on to prihvatiti.

A na AVB se vracam jer je reper sezone tj los reper. Prema tome taj reper sluzi da pokaze koliko smo trebali imati bolje razultate u odnosu na to.
A sto se tice podrske, svakako i uvek i bilo gde i uvek postiram sa podrskom.
Ali moramo biti realni. Kad se sve ovo zavrsi pricacemo vise o svemu i drago mi je da ste prihvatili diskusiju.
Pozdrav Svim Fanovima Chelsea od vardara pa do triglava.
Jos jedno pitanje, jel se neko potrudio da u BGD organizuje susret navijaca za finale Lige Sampiona? Voleo bih da cujem kako je to u Zagrebu, Sarajevu, Podgorici............. jeste li se organizovali?
Dragi Cobinho, što se tiče ZG, SA i tako ovih drugih ex-yu gradova, to je sve još u začetku. Uskoro se nadam u sljedećih mjesec-dva da će se to organizirati. Što se BGD tiče, tamo ti Chelsea Serbia organizira gledanje tekme meni se čini, bar one finalne. Predlažem ti da otvoriš temu na kojoj ćeš nam se predstaviti, odakle si i tako to. Pozz...

Ovdje je sve rečeno i ovo može pod ključ :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.