Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Liverpool (A) 08.05.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 163
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Posto je sve vec rijeseno, a ispod 6. se ne moze volio bih vidjeti od prve Bertranda, Romeua i ostale mlade igrace, a ocekujem nerjesen rezultat, mozda 1-1
Ja vjerujem da ih opet možemo dobiti. Pitanje je samo koliko će igrači biti motivirani, jer je četvrto mjesto daleko od nas. A i moglo bi se dati prilika nekim igračima poput Bertranda, Hutchinsona, Lukakua itd.

I da remiziramo ni nakom ništa. Ide se dalje.
Nekoliko utakmica razigravanja pred finale LŠ. Naravno da bi trebalo da se ubace mladi igrači, Bertrand, Lucas, Lukakku!
Ja bi ovdje dao priliku mladim igracima, rezultat me iskreno ne briga, nit mozemo past na 7. mjesto, nit se popet na 4. mjesto,
[quote name='bbj26' timestamp='1336298663' post='45978']
Ja bi ovdje dao priliku mladim igracima, rezultat me iskreno ne briga, nit mozemo past na 7. mjesto, nit se popet na 4. mjesto,
[/quote]

Uze mi rijec iz tastature. Ryan, Romeu, Lukaku, mozda Hutch i mozda Piazon ili neko drugi. To bih ja izveo. Ne mozemo biti 4., pa neka nam djeca igraju. Njima su takve utakmice poput finala i poginuce svi do jednog. A nasi matorci se mogu odmarati i psihicki spremati za utakmicu sezone.
Oj Davila, ne bih mu dao da zaigra nea Boga, svidja mi se sastav koji izgleda nemoguce, a Ramiresa lijevo i Piazona u sredinu kad vec mastamo :)
Nadam se da ćemo u ovom meču vidjeti što više mladih igrača baš kao u zadnjem kolu protiv Blackburna. Odmarati sviju za Minhen, pa tako Cole, Lamps, Didier i ostali ne bi trebali ni zaigrati u ova dva meča. ;)
Ja bih otprilike volio onakav sastav kao sto je Kun sastavio. Dakle, djeci dati da igraju lopte a mi da uzivamo. Ionako nam tekma nema nikakvog znacaja a uzivacemo gledajuci nase nade. Jedino umjesto Davile staviti mozda Bakera... ali nebitno, samo da bude sto vise mladih. :)
Ako je ubrzo tekma finala FA Yoth cupa, onda ne očekujte Piazona i ostale iz te generacije.

Lukaku, Betrand, Hutch i Oriol bi trebali zaigrati i možda još neko, mada sumnjam.
Pa ne bih se ja slozio da treba bas mlad tim :-) Kako se odvija situacija, sad imamo sanse za 4. a bogami i za 3. mesto. Nije nerealno da budemo 4.
Pobeti ti Liverpul uz poraz ili nereseno i totenhema i newcastla. Newcastle ima gostovanje sa Evertonom sto je realno da izgube a kako igra Totenhem nije nerealno i da oni izgube 2 boda protiv Fulama. Sto ce reci da imaju bolju gol razliku za 2 tj +23 a mi +21, pa ako dobijemo liverpol idemo na minimum +22 i relno da uz njihov kiks dobijemo to 4. mesto. Slicna racunica je i Arsenal oni imaju +24 uz poraz maximim +23, sto mi takodje mozemo da prestignemo. Pa vi vidite :-)
P.S. apsur je i nije mi jasno kako ekipa koja ima +5 gol razliku ima 65 bodova. Nevidjeno do sada.
Et sad sta su sebi napravili i opet Bog dade kakvu takvu sansu za 4. mjesto, ipak onda jaci sastav i ako se ovo uzme opet otkljucati temu 4. mjesto :)
Po meni bitne igrace treba odmoriti poslednje kolo sa Blekburnom tj (Lamps, Obi mikel, Col, Mata, Bosingwa, Drogba ili Tores) a pustiti Baneta, Ramiresa, Meiralesa.....................Sto se reci prve pomenute pustiti u sredu da igraju i odmoriti ih u subotu.
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/05/397394_Chelsea.jpg[/img]

Mislim da ce vecina ovih igraca poceti.. Volio bi lukakua da vidim al eto :)
Nije nemoguca varijanta u kojoj bi Esijen igrao stopera ili desnog beka. Tim pre ako treba uigrati tu liniju sa finale LS a.
Nadam se da ćemo otpočetka vidjeti makar Oriola i Ryana, po mogućnosti Hutch i Lukaku. Dodajmo tome i ova 4 igrača što su suspendovana za finale, mislim da sva četvorica trebaju startati ovu tekmu. ;)
Inače poslah Caeu poruku da otvori gore temu za 4. mjesto jer još imamo šansu. Kopirao sa drugog foruma:

[size=4][color=#333333]Nakon današnjih rezultata stvari stoje ovako:[/color]

[color=#333333]Chelsea može završiti na trećem mjestu ako:[/color]
[color=#333333]Pobijedi u obje utakmice do kraja, Arsenal izgubi od WBA, a Tottenham i Newcastle ne pobijede u zadnjem kolu.[/color]
[color=#333333]Jasno je da je vrlo mala vjerovatnoća da se to dogodi, a skyBET daje 41 kvotu na treće mjesto Chelseaja.[/color]

[color=#333333]Chelsea može završiti na četvrtom mjestu ako pobijedi u obje utakmice do kraja i:[/color]
[color=#333333]1. Tottenham ne pobijedi Fulham i Newcastle ne pobijedi Everton[/color]
[color=#333333]2. Newcastle ne pobijedi Everton i WBA pobijedi Arsenal[/color]
[color=#333333]3. Tottenham ne pobijedi Fulham i WBA pobijedi Arsenal[/color]
[color=#333333]Kvota na Top 4 plasman Chelseaja je 8.5[/color]

[color=#333333]Dakle, i dalje postoji šansa da Chelsea završi sezonu meÄ‘u prva 4 kluba.[/color]
[color=#333333]Ako se ništa od navedenog ne ostvari, Chelsea će igrati u LP sljedeće godine kao branioc titule[/color][/size]
[quote name='Wisey' timestamp='1336323655' post='46079']
Inače poslah Caeu poruku da otvori gore temu za 4. mjesto jer još imamo šansu. Kopirao sa drugog foruma:

[color=#333333]Nakon današnjih rezultata stvari stoje ovako:[/color]

[color=#333333]Chelsea može završiti na trećem mjestu ako:[/color]
[color=#333333]Pobijedi u obje utakmice do kraja, Arsenal izgubi od WBA, a Tottenham i Newcastle ne pobijede u zadnjem kolu.[/color]
[color=#333333]Jasno je da je vrlo mala vjerovatnoća da se to dogodi, a skyBET daje 41 kvotu na treće mjesto Chelseaja.[/color]

[color=#333333]Chelsea može završiti na četvrtom mjestu ako pobijedi u obje utakmice do kraja i:[/color]
[color=#333333]1. Tottenham ne pobijedi Fulham i Newcastle ne pobijedi Everton[/color]
[color=#333333]2. Newcastle ne pobijedi Everton i WBA pobijedi Arsenal[/color]
[color=#333333]3. Tottenham ne pobijedi Fulham i WBA pobijedi Arsenal[/color]
[color=#333333]Kvota na Top 4 plasman Chelseaja je 8.5[/color]

[color=#333333]Dakle, i dalje postoji šansa da Chelsea završi sezonu meÄ‘u prva 4 kluba.[/color]
[size=5][u][b][color=#333333]Ako se ništa od navedenog ne ostvari, Chelsea će igrati u LP sljedeće godine kao branioc titule[/color][/b][/u][/size]
[/quote]

To je stav koji se očekuje :D

Ovako to puno ljepše zvuči, al ja opet sumnjam da ćemo mi uspjet bit 4., iako bi volio više nego išta.. Previše toga se mora poklopit, uostalom Wisey je sve rekao s ovim kombinacijama
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.