Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Liverpool (A) 08.05.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 163
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Spaha' timestamp='1336414142' post='46363']
takav nas je liverpool mogao pobjediti, da su priznali onaj gol Carollu, moglo bi svasta biti do kraja utakmice, ionako su krenuli napadati ko divljaci
[/quote]
U utorak nece biti Bosigve da ih vrati u zivot,tako da...
Ne previše odmarat ali ono ključno se ipak mora odmorit.. (mata, lampard, drogba,) Bez Mate i Lamparda naša igra ne liči ni na što ali nema veze, ionako je bitnije finale u Munchenu pa prema tome neka i bude ovde kiks, ionako su nam sanse za 4. misto male bez obzira na kalkulacije.
Prema tome izmiješat sastav i to je to, pa šta god bude..
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1336415436' post='46371'] [b]Kako da mu priznaju gol koji je neregularan[/b] :P HAHAHAHAHAHAHAH :D :lol: :lol: :lol: :lol: @Wisey sta je sa Mikelom ?[/quote]

Kakav neregularan gol, kad gola nije ni bilo? :P :P Gol koji ne predje liniju ne moze biti neregularan gol kad nije gol... Neregularan gol je onaj koji se postigne iz ofsajda, rukom itd ali kad lopta punim obimom predje bijelu liniju..
[quote name='ADiS' timestamp='1336420007' post='46402']

Kakav neregularan gol, kad gola nije ni bilo? :P :P Gol koji ne predje liniju ne moze biti neregularan gol kad nije gol... Neregularan gol je onaj koji se postigne iz ofsajda, rukom itd ali kad lopta punim obimom predje bijelu liniju..
[/quote]
A dobro bio sam blizu ipak gol je bio neregularan :D :D :D :D
[quote name='Spaha' timestamp='1336423045' post='46426']
lopta je zapravo presla pogledaj liniju od kornera te loptu u golu, pa ces vidjeti, no necemo vise o tome
[/quote]

Dali su slow-motion grafiku u toku utakmice, na kojoj se [b]JASNO [/b]vidi da lopta [b]NIJE PRESLA [/b]gol liniju.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1336426012' post='46490']
Ma Torres ce ih razmontirat ;)

1:5 za Chelsea... hattrick Torresa (naravno ako bude igrao)
[/quote]

sviđa mi se optimizam :D

1 gol daje Lukaku, 1 Ess, a Torres daje 3 :D

za jetru gol daje Caroll, i to nekakvim slučajnim odbijancem :D
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1316-di-matteo-odlucio-cech-nece-putovati-u-liverpool.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1316-di-matteo-odlucio-cech-nece-putovati-u-liverpool.html[/url]

Eto i Big Petea odmara. Taman sam pomislio kako bi možda bilo pametno to napraviti kad me Robbie preduhitrio. Sviđa mi se ovaj potez, a Hilario je uvijek bio pouzdan drugi golman i svoj će zadatak odradit kako treba.
[quote name='Wisey' timestamp='1336429492' post='46527'][url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1316-di-matteo-odlucio-cech-nece-putovati-u-liverpool.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1316-di-matteo-odlucio-cech-nece-putovati-u-liverpool.html[/url] Eto i Big Petea odmara. Taman sam pomislio kako bi možda bilo pametno to napraviti kad me Robbie preduhitrio. Sviđa mi se ovaj potez, a Hilario je uvijek bio pouzdan drugi golman i svoj će zadatak odradit kako treba.[/quote]

Ako Turbulentni bude bratnio, necu imati srca da gledam utakmicu.
Koliko se secam Hilario je uvek odradio posao kako valja, pa ocekujem da to uradi i sada.

I bilo je i vreme da nas BOg na golu dobije davno zasluzeni odmor.
Ocekujem nesto ovako: Hilario - Bosingwa Ivanovic Terry Bertrand - Romeu Essien - Sturridge Malouda Kalou - Torres :)
[quote name='Elao' timestamp='1336465132' post='46561']
Ocekujem nesto ovako: Hilario - Bosingwa Ivanovic Terry Bertrand - Romeu Essien - Sturridge Malouda Kalou - Torres :)
[/quote]
Fereira umesto Bosingve i Ramires umesto Kalua.
[quote name='Elao' timestamp='1336466623' post='46568']Jaa ba gdje Ramireza da zaboravim :ph34r: samo sto ce prije biti Ramirez umjesto Sturridgea a ne Kaloua - nazalost[/quote] Umesto Kalua ce ipak biti,jer je igrao prethodnu i verovali ili ne i njega ce odmarati za Minhen.Kud bi mi ako se ne daj Boze povredi?!?
[quote name='Elao' timestamp='1336466623' post='46568']
Jaa ba gdje Ramireza da zaboravim :ph34r: samo sto ce prije biti Ramirez umjesto Sturridgea a ne Kaloua - nazalost
[/quote]

ÄŒuj Ramirez xD ta nije Francuz...On je naš brazilac Ramires [čitaj: Ramireš] :)
[quote name='soxx' timestamp='1336478563' post='46614']
Igrao sam dvicu na chelsea!
Znaci nema od pobjede nista. :/
[/quote]
Pa,kakav si ti to kladionicar?Gde je tu racunica?
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.