Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Liverpool (A) 08.05.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

Prvo pobeda nad Liverpulom u utorak,pa onda kalkulacije.Vreme je da Tores zabiberi svom bivsem klubu.
  • Odgovori 163
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Lukaku treba napokon dobiti priliku,znal se hoćeli Luiz i Cahill biti spremni za Minhen
[quote name='Ercov' timestamp='1336327999' post='46094']
Prvo pobeda nad Liverpulom u utorak,pa onda kalkulacije.Vreme je da Tores zabiberi svom bivsem klubu.
[/quote]
Potpis od riječi do riječi. :D
Price o 4. mestu prelaze u domen naucne fantastike.

Ukazala se sansa da se uzme najveci trofej klupskog fudbala, i da bi povecali svoje izglede, igraci moraju biti sto je moguce vise odmorni i spremni. Tu je i mogucnost povreda, sto bi nas osakatilo pred finale.

Bolje juriti trofej koji ce nam obezbediti mesto u LS nego juriti za svojim repom, pa ostati praznih saka.
Sve karte baciti na finale, nema od toga ništa da će se obezbjediti 4. mjesto.

Odmorit glavne igrače, koji će igrati u finalu, dobro ih pripremiti, a ostali (što mladi, što stariji) nek završe ove dvije preostale tekme.
Kako mislim da će biti:

_______________Cech________________
Bozzy_____Bane________Terry_____Ryan
___________Oriol_____Bizon___________
___Danny_______Raul________Ramiz____
______________Torrke________________

Kako bih volio da bude:
Hutch______Bane______Terry_______Ryan
__________Oriol______Bizon___________
___Danny_____________________Lalko__
___________Torrke___Lukaku__________

Klupa: Ross, Ferreira, Ramiz, Malouda, Bamford, C. Clifford, Piazon
Ma tesko mozemo do 4.mjesta neka RDM da sansu mladjim igracima , u neku ruku nebitna je ova utakmica nama ..
Moramo odmarati igrace za finale LP-a :D
kao što Wis reče, igrat sa orkeom, Danniyem Oriolom Bertranon, uz ove suspendirane za finle LP i uz ponekoog talenta iz akadeimje, da je momčad jaka i mlada al ne i balava, otić po ta tri boda ipak smo još u igri za to 4. mijesto, al netreba ć po njih po svaku cijenu probat pa šta bude, ionako se zna primarni cilj za kraj ove sezone :)
Covjece, ne znam kako ce RDM donijeti sve te odluke. Ako imamo sanse za 4. ili 3. mjesto, RDM mora [b][u]rizikovati[/u][/b] finale Lige Šampiona i igrati sa najjacim sastavom u obje predstojece utakmice preimershipa. Kazem rizikovati jer to je sve pod upitnikom i [b](ako) (?)[/b] To su vrlo teske odluke, a povrede nam u ovom trenutku najmanje trebaju.. Te utakmice mozemo pobjediti samo ako budu igrali u najjacem sastavu, u ostalo sumnjam... Ali da li zelimo preumorne i preopterecene igrace za finale??

Sto se mene tice, ja ne bih rizikovao, igrao bih sa izmijenjenim sastavom i dao sansu mladjima, pa kako god bude, samo da kljucni igraci budu dovoljno svjezi za [b]FINALE[/b].

Edited: Bas onako kako je to Wisey slikovito docarao.. :P
[quote name='Wisey' timestamp='1336339526' post='46135']
Kako mislim da će biti:

Bozzy_____Bane________Terry_____Ryan
___________Oriol_____Bizon___________
___Danny_______Raul________Ramiz____
______________Torrke________________

Kako bih volio da bude:
Hutch______Bane______Terry_______Ryan
__________Oriol______Bizon___________
___Danny_____________________[b]Lalko[/b]__
___________Torrke___Lukaku__________

Klupa: Ross, Ferreira, Ramiz, Malouda, Bamford, C. Clifford, [b]Piazon[/b]
[/quote]

Samo jedna stvar....

[size=6][b]Piazon je izmislio fudbal za Lalkovica !!! [/b][/size]
Ma nemoguce je da ce RDM staviti toliko mladih igraca , iako je 4. mjesto gotovo pa nedostizno . Odmarat ce nekoliko igraca ali ce igrati Malouda , Kalou , Bossy , Ferreira ... tesko da ce jedan Lukaku/Piazon dobiti mjesto u prvih 11 .
[quote name='Blues_95' timestamp='1336374307' post='46168']
Ma nemoguce je da ce RDM staviti toliko mladih igraca , iako je 4. mjesto gotovo pa nedostizno . Odmarat ce nekoliko igraca ali ce igrati Malouda , Kalou , Bossy , Ferreira ... tesko da ce jedan Lukaku/Piazon dobiti mjesto u prvih 11 .
[/quote]

I ja mislim da niko od mladih nece dobiti sansu. Mozda Ryan i Romeu i to je to. Ako i tako bude...
imali kakva Youth utakmica ubrzo,ako ima neočekujta Piazona,a Luks će teško dobiti priliku :(
[quote name='Luiz' timestamp='1336391349' post='46222']
imali kakva Youth utakmica ubrzo,ako ima neočekujta Piazona,a Luks će teško dobiti priliku :(
[/quote]
U srijedu (dan poslije tekme s Liverpoolom) youth igra uzvratnu finala kupa sa Blackburnom.

Ma jasno je da ti mladi igrači neće dobit šansu, al lijepo je sanjati. Ono čemu se realno nadam su startovi za Ryana i Oriole, te minute s klupe za Hutcha. Pa možda i Lukaku da bude tu negdje u kombinacijama. :)
[quote name='Luiz' timestamp='1336393399' post='46240']onda Piazon nema šanse,šta mislite koliko ćemo uzeti Blackburn[/quote]

Ma Blackburn je vec uzet, zaveden i spakovan.
Za klasu smo bolji, i nema sanse da primimo 4 gola a da Feruz i Lucas ne uteraju bar toliko.
Cech[center][center]
Bosingwa, Ivanovic, Terry, Bertrand
Ramires, Essien, Meireles
Sturridge, Torres, Malouda[/center][/center]
[center][center]

[i]Ovako ja vidim sastav za liverpool :)[/i][/center][/center]
[quote name='sisa01' timestamp='1336394128' post='46244']
Cech[center][center] [/center][/center]
[center][center]
Bosingwa, Ivanovic, Terry, Bertrand
Ramires, Essien, Meireles
Sturridge, Torres, Malouda

[/center][/center]
[center][center] [/center][/center]
[center][center]

[i]Ovako ja vidim sastav za liverpool :)[/i]

[/quote]

a Cech otišo po čevape? :D[/center][/center]
[quote name='Spaha' timestamp='1336411042' post='46350']
ne znam, ne vjerujem da cemo dobro igrati, posebno ne sa Sturridgem i Maloudom, bit ce tu dosta nerviranja
[/quote]
Za ovakav Liverpul i ne treba neka dobra igra.Imamo sanse za dobar rezultat,citaj pobedu.
http://www.youtube.com/watch?v=BTeparBwWYM&feature=player_embedded

Dakle, pored Luiza i Cahilla, još su nam out Obi Mikel i Meireles. Strah me pomisliti da bi Mata mogao igrati ovu, jer kakvi su kreteni u Looserpoolu mogli bi nam namjerno ići da povrijede nekog od igrača za finale. :unsure:
[quote name='Ercov' timestamp='1336411927' post='46352']
Za ovakav Liverpul i ne treba neka dobra igra.Imamo sanse za dobar rezultat,citaj pobedu.
[/quote]
takav nas je liverpool mogao pobjediti, da su priznali onaj gol Carollu, moglo bi svasta biti do kraja utakmice, ionako su krenuli napadati ko divljaci
[quote name='Spaha' timestamp='1336414142' post='46363']
takav nas je liverpool mogao pobjediti, da su priznali onaj gol Carollu, moglo bi svasta biti do kraja utakmice, ionako su krenuli napadati ko divljaci
[/quote]
Kako da mu priznaju gol koji je neregularan :P

[quote name='chelseathebest' timestamp='1336395915' post='46252']

a Cech otišo po čevape? :D
[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAH :D :lol: :lol: :lol: :lol:

@Wisey sta je sa Mikelom ?
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.