Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Liverpool (A) 08.05.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

Trebamo ih dobit i to je to :D, dobit ostale dvije do kraja i tocka :) a i bilo bi mi drago da ih u par dana dobimo drugi put zaredom :D:)
  • Odgovori 163
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Chelsea team for Liverpool: Turnbull, Ferreira, Ivanovic, Terry, Bertrand, Essien, Romeu, Ramires, Sturridge, Torres Malouda.[/size][/font][/color]

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Chelsea subs for Liverpool: Hilario, Cole, Lampard, Mata, Lukaku, Kalou, Hutchinson.[/size][/font][/color]

Dakle, kako sam i najavio. Ryan i Oriol prva, Hutch i Lukaku klupa. Nadam se minutama za obojicu. :D Malouda je tu da sjebe sve živo.
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Liverpool XI v Chelsea: Reina; Johnson, Skrtel, Carragher, Agger; Maxi, Henderson, Shelvey, Downing; Suarez, Carroll[/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1336500746' post='46743']
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Chelsea team for Liverpool: Turnbull, Ferreira, Ivanovic, Terry, Bertrand, Essien, Romeu, Ramires, Sturridge, Torres Malouda.[/size][/font][/color]

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Chelsea subs for Liverpool: Hilario, Cole, Lampard, Mata, Lukaku, Kalou, Hutchinson.[/size][/font][/color]

Dakle, kako sam i najavio. Ryan i Oriol prva, Hutch i Lukaku klupa. Nadam se minutama za obojicu. :D Malouda je tu da sjebe sve živo.
[/quote]

Gresis prijatelju :D

Sad je Turbulencija tu da zajebe stvar :D
[quote name='Wisey' timestamp='1336501004' post='46754']
Ma ja imam neki feeling da će Ross raznijeti večeras. :D B)
[/quote]

Sve je u redu dok ti ne vidim avatar....

Koji te samo qrac terao da se kladis, jos na poraz Chelsea-ja...

Sad bi ti lupao zauske dok ti usi ne pocrvene :D
Ocekivano Bertrand i drago mi je zbog Romeua, svidja mi se sastav a i cinjenica da kod njih igra Shelvey (kalibar onog Spearinga iz finala) te Maxi troduplo losiji od Bellamya.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1336505393' post='46802']
sta je danas teryiu ubjedljivo najlosiji
[/quote]
Svatko ima loš dan, jbg.
Moram priznati da nisam ocekivao pobedu ali ovo brukanje je vec previse,pogotovo jer nijedan od ovih igraca na terenu nece igrati u Minhenu.
Mozda samo Esien.
Stvarno bruka.
Jbg nije bas dobro, moze bolje dosta i sa ovakvim sastavom, Terry jakoo los kao i partner mu Ivanovic, veza slaba, krila nista posebno nisu napravila, Torres ona prilika ali moze bolje.
Da je dao Ivanovic go uvjeren sam da ne bi bilo ovako lose . Ali sta bi bilo kad bi bilo .

Ja mislim da Liverpool odavno nije protiv jedne ekipe za 30 minuta dao 3 gola o.O .

Sto je previse previse je . U 2. poluvremenu ocekujem Lukakua da vidimo i njega malo .
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.