Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Liverpool (A) 08.05.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 163
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336511011' post='46889']
U večerašnjoj utakmicit treba naći pozitivne stvari :)

1. Turnbull noga u guzicu prvom prilikom
[/quote]

samo on? ima još dosta materijala...
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/301798_376481675721325_141483685887793_921718_1857069982_n.jpg[/img]
Malouda danasnjom igrom je pokazao da je neizostavna karika u timu
Kad od 12 igrača prolaznu ocjenu mogu dobiti samo 4, onda je sve jasno... Što me džaba napatiše, al hajd nema veze.

Iskreno, nije mi teško pao poraz, jer nam nikakvu ulogu ne igra. Al eto, malo me razočaralo, "zalaganje" igrača.

Šta reći?? Eto, konačno dolazi i to ljeto, samim tim i prijelazni rok, te aBd i promjene u ekipi. Ne želim više gledati patnju na terenu
Vecerasnja partija je pokazala:
1.Da Lukaku mora dobivati vise prilike za igru
2.Da Malouda nema veze(to se znalo i od prije al vcrs je potvrdio),dakle noga mu.
3.Da Essien nije vise stari,noga i njemu
4.Turnbull ne moze branit' ni za juniore Tuzlanske Slobode,dakle,noga.
5.Bez Mate i Lampsa smo goli qrac. :)
Samo da kažem da ove sezone nisam lošijeg Chelseaja gledao. ÄŒak u najgore doba AVB-ove vladavine bilo je nekako bolje.
[quote name='Wisey' timestamp='1336511981' post='46926']
Samo da kažem da ove sezone nisam lošijeg Chelseaja gledao. ÄŒak u najgore doba AVB-ove vladavine bilo je nekako bolje.
[/quote]
Varaš se nije, ništa se ne može porediti sa vremenom AVB-A. Tad se znalo desit da po 45 minuta ne napravimo akciju, Luiz bi nam bio Play.

Shvatite da su igrači prije dva dana osvojili FA CUP i da je ova utakmica potpuno nevazna, nemojte se nervirati!
Nema Lamparda nema igre , jos ako nema Mate e onda nema ni dva tacna dodavanja na utakmici.Danas me je razocarao Esien jer sam nekako vise ocekivo od njega , a svaka cast Lukakuu dobio je skoro svaki duel triblo, prolazio i ono sta promasi al jbg bice bolje. Maluda , Staridz i Fereira od njih niko nista nije ni ocekivao za Toresa premalo ma nikako lopti da nesta uradi.
------Mikel--------Lampard----
------------Mata--------------

ili

-----Essien--------Romeu----
---------Malamuda------

Koju soluciju za finale Lp, izabrati ?? Bit će zajebano, Robbie-u.
Ma nema veze , morali smo odmarati igrace za najvazniju utakmicu sezone .
Neljutim se na RDM , tako je kako je mi smo ih dobili u bitnijoj utakmici :D :P
I protiv Blackburna treba odmarati igrace Bayern mora pasti !
CHELSEA !
ma netreba ovo shvačat ozbiljno, pa Robbie je izveo Ž selekciju ,ovo je samo odmaranje glavnih igrača za finale pa da sad krenem nabrajat tko je sve falio iz prvog plana, pa do sutra bi mogao..... nek su ovi dobili prilike za igrat i dapače drago mi je da su izgubili, da ih ne ponese euforija da se spuste na zemlju i da hladne glave idu u Munchen i odigraju kako prliči :)

PS: ÄŒim nema Mikela odma 4 komada , šta drugo reć ??? Mikel zvijer !!!! za Lampsa sam oduvjek govorio da je jako jako važan kotaćić ove momčadi a vi pljuvali prestar, mator ovo ono eto vam ga na :P za Matu se znalo da će falit, bez Mate Chelsea izgleda pnuo gore.......
De ljudi nemojte biti ludi i nesto se brinuti zbog ovog poraza. ;) Mene ovaj poraz ni najmanje ne dotice. Utakmica bez ikakvog znacaja za oba kluba. Oni su izveli najjace, mi najslabije. Oni nas dobili i sa ta 3 boda se mogu slikati. Ovo im dodje kao neka osveta. Ali kakva crna osveta? Uzeli smo im trofej na stadionu koji je nas drugi dom - Wembley. Kada se trebalo igrati i davati golove, to smo mi odradili. Da bude jos sladje, taman su se ponadali da mogu uzeti trofej, ali ne mogu. Jok! Gledali su nase momke kako slave i kako se pjeva Blue is the colour. Svakog smrdljivog scousera pece poraz u FA Cupu, mnogo pece i to se vidi.

Drago mi je sto su svi mladi igraci igrali ovu utakmicu od prve do posljednje minute. Nije bila prijatno za gledati, a tek za igrati. Ali to je sastavni dio ove igre. Dobro je sto je i ovo iza njih jer se ovako stice iskustvo. Na greskama se uci.

Sada se samo okrenuti jednoj utakmici u potpunosti i to je to.

[b]Chelsea - Pride of London![/b]
Ova utakmica je pokazala da nam je klupa blago receno grozna .
Marin , Schurle koga god da dovedemo bit' ce bolji od sadasnjih igraca (na klupi). Essien nemoze vise igrati na visokom nivou , uzeti pare dok jos mozemo . Turnbull ocajan na golu !
meni jučer uopće nije bilo ugodno gledati kako nas oni jadnici kantaju, ali nadam se bar da naši igrači drugačije razmišljaju(pogotovo kad sam vidio Cole-a kako se smije na klupi, to bi mogao biti dobar znak, odnosno kako ovaj poraz uopće neće utjecati na igrače u negativnom smislu)...
Nisam se sinoc mnogo nervirao,utakmica je zrtvovana zarad finala u Minhenu.Cak je i dobro sto se ovako zavrsilo,jer se videlo da klupu nemamo,i da bez obzira na ishod LS,mi cemo morati kupovati.Mislim da sa ovakvom ekipom i sa do sada dovedenim igracima i onima na pozajmicama ne mozemo parirati Mancesterima u sledecem sampionatu.Podhitno plejmejkera kupiti,sa njim bi bili bar 30 posto jaci.
Izgubiti od scousera u beznačajnom prijateljskom predsezonskom meču sa U-17 ženskom ekipom NE VOLIM. Kamoli jedan ligaški meč primiti četiri komada i odigrati kao razbijena banda.
[quote name='Wisey' timestamp='1336572166' post='47168']
Izgubiti od scousera u beznačajnom prijateljskom predsezonskom meču sa U-17 ženskom ekipom NE VOLIM. Kamoli jedan ligaški meč primiti četiri komada i odigrati kao razbijena banda.
[/quote]
Ma,ko voli gubiti?Ali sa onakvom ekipom i igrom smo tesko mogli ista vise uciniti.
[quote name='Wisey' timestamp='1336572166' post='47168']
[/quote]
Drago mi je što ima neko da mu nije svejedno ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.