Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Liverpool (A) 08.05.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

Sad sam video golove,teri dominira. Sta je sa cehom?

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
  • Odgovori 163
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

KATA-FUCKING-STROFA

RDM mogao si bar kategorije do 14 godina pozvat, mislim da bi bolje odigrali...

ajmo Lukaku u igru, ako ništa drugo on će ginut na terenu...i Hutcha ako je na klupi

ovo je katastrofa, jest da nam je ovo jako loša postava, ali brate 3 komada od ovog Liverpoola mi NEMOŽEŠ primit

Terry - katastrofa...neznam koj mu je kurac...kriminalan je
Bane - isto loš
Bizon - katastrofa, nemože kurca prema naprijed, a i u obrani se gubi s vremena na vrijeme
Romeu - katastrofa također...on mi ne ulijeva ni najmanje povjerenja za budućnost...

sad se vidi kolko za nas znače Drogba, Lampard, Cole, Mata
bez njih smo goli kurac, pogotovo bez Lampsa...kad nema Lampsa, to izgleda ko da 10 balvana stoji na terenu neznajući šta da rade

ROMANE, ljeto se bliži, jebeš mi sve, oču neku svjetsku klasu, oću Hulka, Hazarda, ma Modrića šta god, ovako nemože da nam se cijela ekipa na 3-4 igrača oslanja!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336506741' post='46819']
Turnbulle mater ti jebem goni se iz kluba više!
[/quote]
Pa da, Ross je krivac za sve. :lol:
[quote name='Cleo' timestamp='1336506747' post='46820']
Sad sam video golove,teri dominira. Sta je sa cehom?

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
[/quote]
odmara se za finale
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336506741' post='46819']Turnbulle mater ti jebem goni se iz kluba više! Terry i Bane takoÄ‘er zasrali duboko, Ryan očajan, Paulo samo krpi. Gore u obrani nismo ove sezone odigrali.[/quote]i romeu je imo 5 losi dodavanja,a staridza nisam vidio
hhaah onaj osjecaj kad gubimo igramo ko kurac a meni svejedno, neprocijenjivoo :D <3 chelsea forever <3 :wub: ..a i sudija ko kurac sve mu jebem sve svira a onaj jonjooo s dvije noge na ramiresa nista udari u glavu maloudu u glavu sudija nista .sve me jebem da mu jebem :angry:
U ovoj tekmi se najbolje vidi na koga se ne moze racunati za narednu sezonu!
Malouda, Essien, Ferreira!
Sturidge i Oriol katastrofa.
Terry pijan dosao na tekmu!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336507162' post='46833']
Nije igra loša, rezultat je loš. Malouda je car.
[/quote]
Ne znam za ostale, ali meni brate nisi smiješan. :)
Da ostane 3-0,ja sam prezadovoljan :D
Boli me uvo za poraz,pobedili smo ih u mnogo bitnijem mecu za trofej,ali samo da se ne obrukamo sa petardom.
[quote name='Batigol' timestamp='1336507380' post='46839']
Da ostane 3-0,ja sam prezadovoljan :D
Boli me uvo za poraz,pobedili smo ih u mnogo bitnijem mecu za trofej,ali samo da se ne obrukamo sa petardom.
[/quote]

brukamo se ovakvom igrom, a 3:0 rezultat nije baš za hvalit se

[quote name='Caeruleus' timestamp='1336507162' post='46833']
Nije igra loša, rezultat je loš. Malouda je car.
[/quote]

Cae nemoj...nije vrijeme za zajebanciju...
Ma dobro je izgubit, uostalom ovo nije bitna nesto tekma nikako, vec smo rekli da trebaju mladi igrat ( sto se nije ispunilo ), pa i izgubit, sta ima veze.. al ovo nije poraz, ovo je nakantavanje!! Sramoćenje kluba, u drugom zelim da se dadne koji gol da bar malo spere nanesenu ljagu.. sramota!
Jos kad se sjetim kako je Bane pogodio stativu, tu smo trebali povest, a vidi sad o.O
[quote name='Elao' timestamp='1336506889' post='46830']
Pogledajte kretnju Turnbulla kod 3. gola omg hah, uhonja babin... Maloudu po krakom postupku treba izbaciti.
[/quote]

katastrofa golman...kretnje su mu totalno loše...zahvalit se i njemu, on sigurno nije taj koji može uskočit kao zamjena kad treba...
Ma ne sekirajte se, odavno je 4. mjesto izgubljeno, ovo je sad zajebancija. Jedino mi je zao sto Torres maloprije nije pogodio, ponovo precka.
Dobro je ovako da malo izgubimo da RDM vidi gdje ne stima pred finale, velika je euforija inace.
Ovo je jedini poraz ove sezone zbog kog se ni malo nisam iznervirao, cak sam na kladionici igrao 1 x.
4-1 na kraju...Kako je delovalo,ovo je jos i dobro ispalo.Steta za Romela sto nije dao onaj zicer.
Odbrana sramotno losa.
Heh kako su tuzni Liverpoolci, zabili su 4 gola ali nea te satisfakcije jer su ipak i oni svjesni da je trebalo zabijati u vaznijoj tekmi (FA kup), zasluzena pobjeda i losa noc vecine igraca Chelsea...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.