2. februar 2015.11 god. comment_201335 http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/02/schurrle-departs.html Dobro su se i ovi sjetili. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201336 Dobar je ovo lik bio, mnogo bolji od Brazilaca Hvala ti za sve trofeje koje si nam donio svojim golovima, uvjek ces ostati dio Plavog tima i posle Balaka si postao najomiljeniji Nijemac koji je krocio na SB Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201342 Steta sto prodasmo mladog i jako dobrog igraca, koji je daleko bolji od cupavog koji ce sada svakako da bude na mjestu koje zasluzuje. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201348 Očekivao sam da će biti duže sa nama.Sretno u nastavku karijere,karaj one Bavarce zajedno za našim bivšim plavcem Kevinom. Dobar je ovo igrač,kada ga ide može bilo kojoj ekipi dati gol ili dva.Najveća mana mu je nekonstantnost i zbog toga nas je i napustio.Šteta bio je veoma drag i očekivao sam veće stvari od njega. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201351 Steta sto te mou nije preplatio sad bi mozda razvaljivao u plavom dresu. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201359 nije da je igracina al bolji igra za klupu nego wilian taj covik je sramota Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201363 Jedan nas je napustio a drugi je ostao to govori ko je bolji. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201377 Oscar će za dve sezone otići u Real za 60 miliona funti. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201379 Mozda u Real Sosijedad. :P Alo, šta imaš protiv Sosijedada, vodim ih u Fifi, na 10 utakmica protiv Madrida imam 9 pobeda i remi, osvojio sam duplu krunu u prvoj sezoni. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201383 Žao mi je što ovaj dečko nije dobio više šansi u Chelseau. U svakom slučaju bio je duplo korisniji igrač od Torresa kojeg se trpjelo dvostruko više. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201388 Ma Murinjo zadovoljan,Schurlle zadovoljan.Svi zadovoljno a Chelsea u finansijskom plusu i pri tome doveli bojleg igraca od njega. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201390 Žao mi je što ovaj dečko nije dobio više šansi u Chelseau. U svakom slučaju bio je duplo korisniji igrač od Torresa kojeg se trpjelo dvostruko više. 65 nastupa je i više nego dovoljno da se dokaže po mom mišljenju ne mogu porediti njegovu situaciju sa Toresom zato što je on ipak izuzetak,ako bi tako gledali onda nijedan igrač nije zaslužio da napusti čelzi ono što smo videli od nemca,barem meni bilo je sasvim dovoljno,veliki broj propuštenih prilika,nije da nije šutirao i da nije imao prilika čak i kad ga je Murinjo par puta gurao na levo krilo(njegova pozicija iz leverkuzena) i tad je podbacio da je bio korisniji od Toresa jeste,al to i nije tolko teško,problem je u tome što je on uvek bi za milimetar blizu da zabije,mnogo,mnogo propuštenih prilika a nažalost to je na kraju i presudilo Vilijan je maltene ostao u klubu samo zato što je defanzivno bolji igrač od nemca Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201393 Steta sto nije placen preko 20 mil mozda bi ga se i forsiralo..al ima ojebina po 40mil moraju igrat Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201396 vilijan se ne forsira,jednostavno bolje nemamo moje mišljenje Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201397 65 nastupa od toga 30 poceo s klupe. Od ostalih 35 je samo 7 odigrao 90 minuta. shvatam ja da on nije masina ala hazard ali zasto je on uvijek izlazio na poluvremenu kad je chelsea los. Il npr kad odigra 1. Poluvrijeme lose uvijek izlazi. Pa pruzi mu sansu da se pokusa popravit u drugom samo ga ubijes psihicki ovako. On po meni nije sansu dobio. 7 utakmica po 90 minuta za sezonu ipo nije sansa. Ne bi meni to nimalo smetalo da se sef odnosio i prema drugima tako. Mogao je biti odlicna zamjena al neka nama ovih placenika sto nece ni engleski naucit Haj sto chelsea nema engleskih igraca, jos malo i jezik ce izbacit iz upotrebe. schurrleu sve najbolje zelim, volio je chelsea nikad se nije bunio rekao se borit al dzaba borba kad mou otpise te. Nadam se da cemo se sastati sa wolfsburgom slj sezone u LP da vidim surlea na SBu pa makar u drugom dresu. Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201398 soxx ne možeš očekivati da svi imaju isti tretman,jbg tako je to u životu neko mora krv da prolije dok drugi ima sve na tacni a ništa ne radi sad možemo kukati do jutra što nije imao isti tretman kao tores švabo je isto bio plaćenik i mani me molim te sa tim pričama,imao je svoje prilke ,neko nije dobio ni tolko kolko se sećam Zuma je dobro odigrao protiv Boltona,šta je nemac tad uradio,šutnuo 10 x i ništa,ne možeš da me ubediš da nije imao prilike kad nije tako pa makar ga murinjo vadio 5 x na poluvremenu,imao je svako poluvreme da se dokaže azpi je izbacio Kola iz postave,zuma sad Kejhila i tu nema ljutnje,da je ovaj briljirao sigurno bi bio standardan kod murinja a bili bi vala mentoli da ga ne prodamo za ove pare koje je volsburg pljunuo Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201400 Šurle ili Džagoev moraju doći. I niko više, jebeš Hulka i 14289048290 miliona. Dobra ti je ova ideja za Dzagojeva bila :D Prijavi
2. februar 2015.11 god. comment_201408 Ajde sada kada je otisao,malo mi ga je zao. Jest istina nikada nije prigovarao,ni pravio probleme, malo je bio uskracen,ali to je zivot sto napise neko gore. Neka mu je sa srecom i da sa novim klubom skine one indijance u Nemackoj. Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201428 :( :( Valjda mu dozvole da na jedan dan dođe u London. Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201430 18 mil funti kupljen, 24 mil funti prodan, sto se mene tice dobar posao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.