3. februar 2015.11 god. comment_201465 prvi trening sa novim klubom I want to thank everyone at Chelsea FC for the amazing time I had at this great club!! It's been a real pleasure to wear this shirt!! Thank you so much to all the fans for the great support and love you showed me!! All the best to the team, I hope you can win everything!! Great people!! And now I'm looking forward to be successful with my new team and club!!! Can't wait to play:)) ‪#‎thankyou‬ hvala tebi majstore Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201482 Lako lijepo od njega, sve najbolje u daljnjoj karijeri mu želim :D Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201483 Skontaj sad predje i Willian u Wolsfburg i opet Schurrlea posade na klupu Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201492 Lijep gest za kraj. Hvala mu na svemu ali nažalost bio sam u pravu još i prije njegovog dolaska kada sam govorio da nije kalibar za Chelsea. Sretno Švabo. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201548 Mislim da ce u Njemackoj igrati znatno bolje nego u Engleskoj. Istina i u Chelseau je pokazivao znakove kvalitete ali ove sezone je zatajio a to mu Mourinho ne prasta. Svi koji malo zataje odlaze samo panj od Oscara ostaje. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201574 Mislim da ce u Njemackoj igrati znatno bolje nego u Engleskoj. Istina i u Chelseau je pokazivao znakove kvalitete ali ove sezone je zatajio a to mu Mourinho ne prasta. Svi koji malo zataje odlaze samo panj od Oscara ostaje. I panj od Williana. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201930 Schurrle 3 minute u Wolfsburgu i odma' asistencija :-bd Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202174 Kada je on bio u klubu imali smo +8, sada samo +7 u odnosu za Siti, Ciganinjo treba da prestane da leči komplekse i iživljava se na pripadnicima arijske rase. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202240 Ne sumnjam u njegovu kvalitetu. Nikada ni nisam. Drag mi je igrač i zbog toga bih volio da rasturi u ligi koja je kao stvorena za njega. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203901 Evo bacio i on neku izjavu :D "Murinjo je želeo da ostanem, rekao je da bih imao više mesta da igram u drugom delu sezone. Ja sam oduvek bio navijač Čelsija" "Jednostavno, nije mi više bilo zadovoljstvo. Ja igram fudbal iz zadovoljstva, pa sam zato odlučio da prihvatim ponudu Volfsburga. Stamford Bridž će mi uvek biti u srcu", zaključio je Širle Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203926 Jel moze on da igra u LE za vukove? Zasto ne bi mogao , igrao je u ligi sampiona a ne u europa ligi Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204614 Kakva asistencija Švabe http://www.mozzartsport.com/vesti/ne-zna-kad-je-dosta-video/97944 Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206056 Je li jos uvijek zajedno sa onom dobrom djevojkom iz Londona? Razumijem ga u potpunosti sto je ostao nostalgican za Chelseajem :D Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206144 Bokte mazo pa ovi ljudi obozavaju Chelsea, sjecam se pisma Mate kad nisam umro čitajući, pa sad i ovaj (doduše ne tako). Nismo mi ko neki da kad igrači odu od nas da nas odmah pljuju, a ni ti mi pljujemo nekog čim ode. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216107 Samo hocu da se zahvalim i ovom coveku jer je i on dao svoj doprinos osvajanju titule, cak i vise nego neki igraci koji su ostali u klubu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.