Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

10955342_787435538006819_607742574031995

prvi trening sa novim klubom

I want to thank everyone at Chelsea FC for the amazing time I had at this great club!! It's been a real pleasure to wear this shirt!! Thank you so much to all the fans for the great support and love you showed me!! All the best to the team, I hope you can win everything!! Great people!! And now I'm looking forward to be successful with my new team and club!!! Can't wait to play:)) â€ª#‎thankyou‬

hvala tebi majstore

Lijep gest za kraj. Hvala mu na svemu ali nažalost bio sam u pravu još i prije njegovog dolaska kada sam govorio da nije kalibar za Chelsea. Sretno Švabo.

Mislim da ce u Njemackoj igrati znatno bolje nego u Engleskoj. Istina i u Chelseau je pokazivao znakove kvalitete ali ove sezone je zatajio a to mu Mourinho ne prasta. Svi koji malo zataje odlaze samo panj od Oscara ostaje.

Mislim da ce u Njemackoj igrati znatno bolje nego u Engleskoj. Istina i u Chelseau je pokazivao znakove kvalitete ali ove sezone je zatajio a to mu Mourinho ne prasta. Svi koji malo zataje odlaze samo panj od Oscara ostaje.

I panj od Williana.

Gdje bi sad bili da je ostao, eh...

Kada je on bio u klubu imali smo +8, sada samo +7 u odnosu za Siti, Ciganinjo treba da prestane da leči komplekse i iživljava se na pripadnicima arijske rase.

• 2 sedmice kasnije...

Evo bacio i on neku izjavu :D

"Murinjo je želeo da ostanem, rekao je da bih imao više mesta da igram u drugom delu sezone. Ja sam oduvek bio navijač Čelsija"

"Jednostavno, nije mi više bilo zadovoljstvo. Ja igram fudbal iz zadovoljstva, pa sam zato odlučio da prihvatim ponudu Volfsburga. Stamford Bridž će mi uvek biti u srcu", zaključio je Širle

Je li jos uvijek zajedno sa onom dobrom djevojkom iz Londona?

Razumijem ga u potpunosti sto je ostao nostalgican za Chelseajem :D

Bokte mazo pa ovi ljudi obozavaju Chelsea, sjecam se pisma Mate kad nisam umro čitajući, pa sad i ovaj (doduše ne tako). Nismo mi ko neki da kad igrači odu od nas da nas odmah pljuju, a ni ti mi pljujemo nekog čim ode.

• 5 sedmica kasnije...

KAKVOG IGRAČA SMO PUSTILI

• 4 sedmice kasnije...

Samo hocu da se zahvalim i ovom coveku jer je i on dao svoj doprinos osvajanju titule, cak i vise nego neki igraci koji su ostali u klubu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.