20. juli 2013.13 god. comment_135278 A Torcida je posebna priča, oni su skroz zastranili. Ne bih se složio. Tu se jednostavno radi o tome da u svakom žitu ima kukolja, pa tako i u Torcidi. Torcida nije ništa "šovinističkija" ili ekstremnija navijačka skupina od nekih drugih u HRV. Da je tako Kouassija bi davnih dana objesili na reflektor, Gigu Vukovića pospremili dva metra ispod zemlje, a pustim Bosancima u ekipi Hajduka iskopali jame na Poljudu. Prema tome, s indignacijom i nevjericom odbacujem objede da je najbolja navijačka skupina "zastranila". :D Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135545 ...Da je tako Kouassija bi davnih dana objesili na reflektor, Gigu Vukovića pospremili dva metra ispod zemlje, a pustim Bosancima u ekipi Hajduka iskopali jame na Poljudu. Zašto je Vuković otišao iz Hajduka? Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135549 Zašto je Vuković otišao iz Hajduka? Zašto si ti otišao s foruma ? :D Baš sam se neki dan pitao gdje si nestao ovo koji mjesec. Welcome back. :sal: Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135577 Zašto je Vuković otišao iz Hajduka? Koliko ja znam zato jer nije bio u planovima trenera Tudora te zato što je njegova plaća (koja je, za Hajduk, enormna) postala preveliki uteg za nositi radi igrača koji ne igra. Navodno razlaz nije bio miran, bilo je i nekakvog vrijeđanja itd. Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135641 Nešto sam ja pomiješao lončiće. Za koga sam onda pročitao da odlazi iz Hajduka jer dobija prijetnje od navijača i ne želi stvarati klubu dodatne probleme? (lol) @Wisey, duga priča. <):) Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135672 Ne spamaj te više ПоÑлато Ñа C2105 кориÑтећи Тапаталк 4 Бета Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135866 Nešto sam ja pomiješao lončiće. Za koga sam onda pročitao da odlazi iz Hajduka jer dobija prijetnje od navijača i ne želi stvarati klubu dodatne probleme? (lol) Goran Galešić. Za njegov slučaj sam govorio ovo o Torcidi da u svakom žitu ima kukolja. Ispričavam se na off-topicu, vratimo se Mateju. Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135942 - Nadam se da ću ishoditi međunarodnu dozvolu temeljem nastupa za mlade selekcije te se vratiti u Englesku; bilo bi to super budući da je na Ostrvu mnogo lakše naći klub - pričao je Matej početkom juna.Sve se, eto, rasplelo drugačije. Za što je najzaslužniji njegov imenjak Mateja Kežman, Beograđanin ličkih korena koji je perspektivnu "jedinicu" pratio dugo te je u saradnji sa Romanom Abramovičem i Žozeom Murinjom usmjerio prema Lalama, uveravajući da će tu imati najbolje uslove za napredak. Kežman je na Stamford Bridžu igrao nakon deonica u Partizanu i PSV-u, a pre članstva u Atletiko Madridu, Feneru, PSG-u i BATE Borisovu. Danas je član uprave Vojvodine "jedne jedine" i specijalni savetnik mladog predsednika Balše Butorovića čiji je otac i prethodnik Ratko, zvan Bata Kan Kan, u snu preminuo pre mesec dana ...- Delača su tražili Udineze, Kjevo i neki portugalski ligaši, ali opredelio se za nas. Vjerujem da će potencijalni naslednik legendarnog Petera Čecha već ove jeseni na "Karađorđevu" braniti upravo protiv londonskih plavih!To priželjkuje i Matej:- Želim pred mrežom biti stalno, da sezone ne prolaze uzalud ... kopirao sam tekst na kraj,mrzelo me da izvlačim,pa eto čitajte Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136104 Večeras brani protiv Honveda... Hvala Bogu pa je pronašao ekipu gdje će igrati. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136112 super, ja sam mislio da je on izgubljen slucaj a evo ga prvi izbor u Vojvodini Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140373 Nesebični Matej Delač oduševio Novosađane! http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/nesebicni-matej-delac-odusevio-novosadjane-142280.html Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140376 http://www.fkvojvodina.rs/2013/08/matejovo-srce-vece-od-novog-sada/ Matej Delač je jutros pre početka treninga došao u klupske prostorije i jednostavno pitao : „Koliko novca nedostaje za Stojana ? Ja ću platiti sve“ Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140572 Zasto cudno? Svaku mu cast. Cela ex-Juga bi trebalo da se ugleda na njega, jebes proslost, gledaj u buducnost, a dobre buducnosti za sve nas nema ako se mi, balkanci ne okrenemo jedni drugima! Pokazao je da je veliki covek! Alal vera! <3 Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140593 Baš zato je čudno, što svi gledaju nazad, a on naprijed Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141119 http://www.24sata.rs/sport/vesti/vest/golman-vose-pomogao-navijacu-vaznije-je-biti-covek/103161.phtml Intervju sa njim posle velikog gesta. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141124 Taj potez može biti čudan samo zaostalim. Svaka čast našoj ljudini ! Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141255 Rano ocelavi nas Matej, steta zbog toga sto je izgubio 2 godine zbog krivih klubova u koje su ga slali iako je on i dalje sjajan i perspektivan golman ali mislim da je jasno da nasljednij Cecja moze btii samo Tibo a ni jos neki ljudi su ispred njega. Ima ulogu svojevrsnog pomiritelja i to dokazuje ovakvim potezima, nesto slicno ko Robi u Zvezdi. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141795 ?? Kalouda ne seri, dobro znas na sta misli :D Na zaostale koji ne mogu da vjeruju, kako ce hrvat pomoci srbinu ili u bilo kojem slicnom slucaju :) Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141796 Kalouda ne seri, dobro znas na sta misli :D Na zaostale koji ne mogu da vjeruju, kako ce hrvat pomoci srbinu ili u bilo kojem slicnom slucaju :) Pa nije meni zato čudno, čudno mi je što niko iz Zvezde i Partizana nije reagovao, a to što je ovaj hrvat uplatio, to mi ni najmanje nije čudno, svi smo ljudi i veliki respect za njega.. Nisam ja reko da ne mogu da verujem, nije mi zato čudno iz tih razloga nego iz ovih što sam naveo u prvoj rečenici. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146151 Delač za MOZZART Sport: U Čelsiju gledaju svaku utakmicu Vojvodine Mladi hrvatski golman osvojio je Novi Sad bukvalno naprečac, i to ne samo odličnim intervencijama, već i ponašanjem van terena. Matej govori o tome koliko se ozbiljno radi u londonskom klubu, prijateljstvu s Banetom Ivanovićem, Nemanjom Matićem, Petrom Čehom, ali i još mnogo čemu http://www.mozzartsport.com/vesti/delac-za-mozzart-sport-u-celsiju-gledaju-svaku-utakmicu-vojvodine Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146260 Delač says he has one year left on his Chelsea contract and doesn't rule out playing for Bosnia should the opportunity ever arise. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.