15. mart 2015.11 god. comment_208371 Ne smije Tinmar doc u Sarajevo, ceka ga Relo da se obracunaju :D Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213489 Daj sta das.. http://radiosarajevo.ba/novost/186062/matej-delac-rado-bih-igrao-za-reprezentaciju-bosne-i-hercegovine Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213490 Budimo realni on ne bi mogao braniti ni za reprezentaciju tipa Moldavije. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213492 Ne seri, Delač je ustvari vrlo kvalitetan golman, koji, rekao bih nema dovoljno sreće. Ja bih bio sretan kada bi dobio poziv u našu reprezentaciju, te odazvao se na isti. Uostalom vrlo je mlad, nek bude 2 godine u Sarajevu, redovno će branit, i prodat će se taj onda negdje fino, vjerujem. Samo mu želim sreće, da konačno dobije pravi klub, te da sve više brani i napreduje. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213496 Gdje će se prodat jadan i ne bio hahhaha? Kad je neko iz naše lige prodat za više od 200k eura? Neće na njemu Chelsea nikad zaradit ostane li u Sarajevu. A to je ultimativni cilj. Naši igrači idu na posudbe i redovno se desi da ih klub u kojem igraju želi otkupiti... Samo se to ne dešava sa igračima koji ne zadovolje očekivanja, a on je jedan od njih. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213539 Delać odlićno brani, pratim Sarajevo kad igraju utakmice na Kosevu i odusevljen sam Spominje se da postoji mogucnost i da brani za nasu jedinu BiH Ne znam kakva je njegova buducnost, ali ja bih volio da on ostane u FK Sarajevu, a reLo nebi ti bilo zgoreg da ga pozoveš na okupljanje u subotu Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213540 Gdje će se prodat jadan i ne bio hahhaha? Kad je neko iz naše lige prodat za više od 200k eura? Neće na njemu Chelsea nikad zaradit ostane li u Sarajevu. A to je ultimativni cilj. Naši igrači idu na posudbe i redovno se desi da ih klub u kojem igraju želi otkupiti... Samo se to ne dešava sa igračima koji ne zadovolje očekivanja, a on je jedan od njih. Jel ti stvarno misliš da je on taraba i da se ne može prodati?? Nigdje veze majke mi. Ne treba bolan krajnje ponizavati nešto što je naše, fudbal je bolan čudna stvar, samo malo sreće ako imaš, možeš uspjeti. Delač je kvalitet, a kvalitet se cijeni, ma gdje god bio ;) Bezveze je nagađati, ali vidjet ćeš za neko vrijeme. I Delač će otići u pristojnu ligu, pristojan klub (možda nekad završi i u jakom klubu u jakoj ligi), i Saraevo i Željo prodavat će igrače za više od tih 200 hiljada, igrat će oni i evropska takmičenja, vidjet ćeš moj relo. Samo ne treba ponižavat nečiji trud, rad, talenat ili šta već. Pola i više Bosne se podsmjehuje FK Sarajevu, smatraju da su ublehe, da prodaju maglu ili šta već, a ne vide ba da se radi o jednom finom, zdravom projektu, projekat koji će omogućiti da mnoga naša djeca uspiju, što do sad nisu i nebi mogli. Kada npr Željo izbaci Memiju, Bajića (u A repku ga pozvali), to se ponižava, to se čak i pljuje, umjesto da se podrži, da se gura naprijed, da se što više tako lijepih stvari dešava, valjat će nam. Memija npr da je ovakav u hrvatskoj ligi, da je hrvat, vidjeli bi priče, ali jok, naš je pa ne vrijedi. Tako i ti o Delaču, nije uspio na par pozajmica, nema od njega ništa, a ne pitaš se, da možda nije do njega bilo. Evo na zadnje branio je u Francuskoj pola sezone redovno, promjene trenera, ovaj ga izbaci, i šta će on tu? Malo sam možda i skrenuo sa teme, samo hoću reći, ne podcjenjujte ba sve što je naše, vrijede i naši ljudi, vrijede mnogo mnogi. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213545 Gdje je Delač naš? Lik je Hrvat i zaigro bi za Bosnu samo iz lične koristi, jer mu je Bosna bitna ko lanjski snijeg. Druga stvar, nema on 20 godina pa da se kaljenje u, budimo realni, nižerazrednom klubu kakav je FK Sarajevo za europske pojmove, može nazvati putem ka uspjehu. Tamo gdje se Courtois kalio, to je put ka uspjehu, a bosanska liga? Pa nemoj me nasmijavat. Golman koji nije ni u planovima reprezentacije. FK Sarajevo mu je vrh karijere. Prodaće ga Chelsea ako ponude nekih 500k eura. A to će biti nikad. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213546 Gdje je Delač naš? Lik je Hrvat i zaigro bi za Bosnu samo iz lične koristi, jer mu je Bosna bitna ko lanjski snijeg. Druga stvar, nema on 20 godina pa da se kaljenje u, budimo realni, nižerazrednom klubu kakav je FK Sarajevo za europske pojmove, može nazvati putem ka uspjehu. Tamo gdje se Courtois kalio, to je put ka uspjehu, a bosanska liga? Pa nemoj me nasmijavat. Golman koji nije ni u planovima reprezentacije. FK Sarajevo mu je vrh karijere. Prodaće ga Chelsea ako ponude nekih 500k eura. A to će biti nikad. Rodjen je tu, dakle naš je. To kolko mu je Bosna bitna ne možeš tvrdit jer mu nisi u glavi, Nema 20, ali ima 22 godine, nije ogromna razlika, još je vrlo mlad. Jučer ti izjavi Lugušić, kako je on ustvario u ozbiljnim planovima da ga se pozove, to će mu sigurno pomoći, što se tiče angažmana u nekom od jačih klubova i jačih liga. A to da mu je Sarajevo vrh karijere, ne razumijem kako možeš tvrdit, pa nije njemu bolan 30 godina, već 22, mnogo je sezona ispred njega. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213581 Propao ko tri kauča iz Teočaka. Nevrijedjaj Teocak da ti nebi rebra propala (šala) :) Delac brani u zadnje vrijeme redovno u Sarajevu, jos gol nije primio ali ovo mu je vrh jer tesko da on moze otici u veci klub. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213634 Ne znam za vas ali koliko ja citam, postoji mogucnost da dobije poziv Bh. selektora. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213653 Dobar je matej, dobra bi bio rezerva Begovicu, bolje nego ovi sadasnji sto su na klupi, jebo im hljeb mater amatersku :D Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213697 Dobar je matej, dobra bi bio rezerva Begovicu, bolje nego ovi sadasnji sto su na klupi, jebo im hljeb mater amatersku :D da mislim da je relana opcija da zaigra za BIH, sam Bh. selektor je izjavio potenciranje igraca iz domace lige. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213719 Dobar je matej, dobra bi bio rezerva Begovicu, bolje nego ovi sadasnji sto su na klupi, jebo im hljeb mater amatersku :D pa matej je bolji od begovica, begovic sad strepi da delac ne dobije poziv bh selektora Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213926 pa matej je bolji od begovica, begovic sad strepi da delac ne dobije poziv bh selektora Pretjera i ti sad, kakav Delac nemoze on prici Begovicu, dugo vremena nije mogao izbaciti Bandovica iz prve postave. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213987 Pretjera i ti sad, kakav Delac nemoze on prici Begovicu, dugo vremena nije mogao izbaciti Bandovica iz prve postave. zezam se nego Bandovic se uvjek provlacio, imao covjek kredita kod Uscuplica i Kodre, ali grijesio je dosta, Sarajevo zbog njega je moglo ispasti dosta ranije u kvalifikacijama za evropu Bandovica kao i Berberovica treba ili prodati ili otjerati iz kluba Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214029 zezam se nego Bandovic se uvjek provlacio, imao covjek kredita kod Uscuplica i Kodre, ali grijesio je dosta, Sarajevo zbog njega je moglo ispasti dosta ranije u kvalifikacijama za evropu Bandovica kao i Berberovica treba ili prodati ili otjerati iz kluba Dodao bih tu Barica i Purica, nemaju oni kvalitet i neznam kako su dosad ostali u klubu. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227101 Potvrda moje priče za Delača Matej Delač, golman londonskog Chelseaja, ponovo će biti posuđen timu sa Koševa. Ovog puta je dogovorena saradnja na godinu dana, ali je razlika što će sada ovaj čuvar mreže moći braniti i evropske utakmice 2016. godine. Naravno, ako koševski premijerligaš izbori nastupe na međunarodnoj sceni. Prijavi
21. august 2016.10 god. comment_259172 Legenda iz gornjovrbaske regije je sada u nekom klubu iz Belgije. Covjek je sest godina po ugovorom sa Chelseajem jbt :D Prijavi
23. maj 2017.9 god. comment_271133 Ode nam Matej, "objesio se"...naime, uskoro je svadba, oženit će djevojku tu iz moje općine nakon nekoliko godina veze.. neka mu je sa srećom :D steta sto je chelsea vidio samo kad je ugovor potpisivao i nikad više, jer volio bih opet jednog hrvata u chelseaju nakon ludog stanića.. Prijavi
18. juli 2017.9 god. comment_272994 https://twitter.com/danielstorey85/status/887295271843090433 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.