Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matej Delač (2010-2018, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 181
  • Pregledi 22 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Osim Q&A ima dio od preko sat vremena.  Zanimljiv jako Matej i momak na mjestu. Za Hazarda je rekao ono sto smo svi i znali, a to je da je veoma lijen ali da je vrhunski talent. Takodjer ni T

• Ima dijelova o Terryu, Lampardu, Drogbi i Abramoviču.

• Hvala na sazetku. Za Michya smo vec imali tu informaciju, zato sam uvijek mislio da ce biti odlican, ali jbg, dobijao sanse na kapaljku, a i kada je dobije bude smotan u kretnji. Delac je dobrih

Jos jedna sezona bi vrlo lako mogla otici u zaborav, u ovako losem klubu on dobiva priliku samo u kupu cc, pa bolje onda da je u reservama Chelsea standardan nego sto "brani" na ovakvim posudbama

• Autor

Jos jedna sezona bi vrlo lako mogla otici u zaborav, u ovako losem klubu on dobiva priliku samo u kupu cc, pa bolje onda da je u reservama Chelsea standardan nego sto "brani" na ovakvim posudbama

Ni u rezervama nebi prosao, jer su prije njega i onaj Rhys Taylor (Ocito tatin sin, nema sto drugo bit jer je rupa a guraju ga) i Jamal Blackman koji ima puno veci potencijal od Mateja i mladji je godinu dana, i jos je Chelseajevo dijete.

• 1 mjesec kasnije...

ovo mora da je delaÄ na 0:38... šta se on vratio s posudbe ili je tu sad samo jer je ovim njegovim ološima završila polusezona :blink:

kako god, povećavaju mi se šanse da dobijem drogbin dres :D

ovo mora da je delaÄ na 0:38... šta se on vratio s posudbe ili je tu sad samo jer je ovim njegovim ološima završila polusezona :blink:

kako god, povećavaju mi se šanse da dobijem drogbin dres :D

Kako ? :D

• 1 mjesec kasnije...
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1329157626' post='26146']
Ja mislim da se on nikada neće probiti do prvog golmana Chelsea-ja. Sada imamo Cecha, a kada on prestane braniti Courtois i Blackman će se boriti za jedinicu.
[/quote]

A nije samo to... Delac ima puno potencijal, samo sto su ovi cobani iz kluba sjebali njegove pozajmice. Rajkovica isto sjebali tako - da su uradili kako treba, on bi imao Holandski pasos sada i bio bi u nasu prvu postavu sada (ili dovoljno blizu da se racuna kao prvotimac). AVB ga hteo, pokazao se, ali politika kluba je odradio glupav posao do jaja.
A jebote!

Delac je popusio u Cescke Budejovice. Kupili su jos jednog golmana, koji ce ici odmah u prvu postavu. Kakva sjebana pozajmica :(
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
[url="http://sportske.jutarnji.hr/delacev-put-od-zapresica-do-londona-i-natrag---talentirani-vratar-spasava-karijeru-u-interu-/1028567/"]http://sportske.jutarnji.hr/delacev-put-od-zapresica-do-londona-i-natrag---talentirani-vratar-spasava-karijeru-u-interu-/1028567/[/url] Cini se da ce ponovo u Inter, sada na posudbu. Od njegove karijere u Chelseaju gotovo sigurno nema nista pa bi volio, zbog njega samoga, da se vrati u Inter ili bilo gdje drugo, samo nek igra
[quote name='Brane' timestamp='1337192051' post='49249']
[url="http://sportske.jutarnji.hr/delacev-put-od-zapresica-do-londona-i-natrag---talentirani-vratar-spasava-karijeru-u-interu-/1028567/"]http://sportske.juta...nteru-/1028567/[/url] Cini se da ce ponovo u Inter, sada na posudbu. Od njegove karijere u Chelseaju gotovo sigurno nema nista pa bi volio, zbog njega samoga, da se vrati u Inter ili bilo gdje drugo, samo nek igra
[/quote]

ma i najbolje je tako... trebali su ga odma ostavit u Interu... ajd sad nam se konacno vraca liga 12 pa se nadam da ce ovo postat barem kolko tolko ozbiljna liga... mada treba to jos skresat na ligu 10 da bi nam se vratio nogomet na razinu od prije nekoliko godina...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='der Kaiser' timestamp='1349347112' post='81855']
Kaj je s njim, prati itko?
[/quote]

Propao. Od najboljeg poteza u karijeri ispalo da je napravio najgori potez. Prerano je on otišao iz HR!
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1349348036' post='81859']
Propao. Od najboljeg poteza u karijeri ispalo da je napravio najgori potez. Prerano je on otišao iz HR!
[/quote]

Šteta. Prerano iz naše lige i prebrzo u jaku ligu.
ma vratit će njega Maminjo u HNL sigurno, a ako je ikad bio nešto pokazat će, nije prešo 20-u ima jš toga pred njim
e jebiga, bilo bi imat golmana s ovih prostora na golu al ima čech i onda courtois... a begović mislim da su samo glasine, i bolje njemu da ide u arsenal možda prije će tamo na red nego kod nas.. il u liverpool, dobar je golman baš

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.