31. januar 2014.12 god. comment_161191 Sarajwvo je velik klub, cak ponajbolji na balkanu, treba da mu bude cast sto je doso mada ne vjerujem da ce se naigrati pored Bandovica Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Došao je i klub jer je dobio garancije da će biti prvi golman. Kakav Bandović, vrijedi ko Delačeve kopačke. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166064 Strasan je #-o http://www.youtube.com/watch?v=xKI5ELdxoLY Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166066 Momak ima 20-ak godina, a Schwarzer izgleda mlađe od njega. :P Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166111 Nije mu nitko reko da su veci golovi u BiH nego u Engleskoj.. Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166145 Ovo bi čak i ja koji sam antitalent za nogomet uspio obraniti. Točnije ne bih spuštao ruke. Pa Čech brani i ono što ne treba ccc. Dašta nego bot. Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166148 Ovo bi čak i ja koji sam antitalent za nogomet uspio obraniti. Točnije ne bih spuštao ruke. Pa Čech brani i ono što ne treba ccc. Dašta nego bot. de ne seri i on bi ovo mogo odbrani al jbg kad čoek navija za Želju a čuo da Željo gostuje u Bijeljini gdje neće uzet sva tri boda bez minimalno 5000 km. Mislim da je logično objašnjenje. Jebi malo saraj'vo oo oooo... Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166159 Hvala mu za ovo danas kako je samo obradovao cijeli jug! :$ Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166176 Otkazujemo intervju s njim, ne želimo rušiti ugled našeg sajta :D Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166189 Upravo sam dosao to da napisem, kad vidim ti si vec odradio post :lol: Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174050 Slabo nesto igra. Evo u derbiju ga nema ni na klupi. Trebao bi ga relo staviti u administraciju. Nek prevodi vijesti, kad vec ima dosta slobodnog vremena. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182682 Neznam koja je logika da ovog vise drzimo u klubu, covjek se nije uspio izboriti za mjesto u Sarajevu i kako misli da dobije priliku. Pogledajte njegove posudbe u svakoj od njih rezervni golman ili tribine. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182685 Skroman decko, trolom se vozao po Sa na treninge i ostale zajebancije :D inace no emotions Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182690 Mislite vi da se lako u njegovim godinama probiti na nekoj posudbi, svi klubovi gledaju svoj interes i razvijaju svoje igrače. Radije će staviti svoga golmana nego Delača čak iako je ovaj talentovaniji. Nije dugo branio, normalno je da je ispao uz forme ali Jose je pokazao da ga nije precrtao. Još je on uvijek mlad i svakako nije rekao poslednju riječ u Chelseaju. Sledeća posudba će biti izrazito važna za njega. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182704 Kurtoa prvi, Delac drugi golman Ni za pet narednih godina nece biti tako, vucace ga po posudbama i onda pustiti besplatno u drugi klub. Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185994 Otišao u francusku drugu ligu. Samo Bog zna šta naši planiraju s njim kad su mu produžili ugovor i opet ga bacaju po posudbama u ŽNJ klubove. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188086 Šta je sa ovim momkom, ne znam uopšte, brani li ne brani, žao mi kad ovako neko naš ajmo reći propada Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205082 http://sportsport.ba/bh_fudbal/matej-delac-ponovo-na-kosevu/154872 Mogao bi se vratiti u FK Sarajevo na 6-mjesečnu posudbu. Bog sami zna gdje će ovaj momak završiti kad mu istekne ugovor sa Chelseajem. Al hajde, makar je proputovao i vidio svijeta za ovih nekoliko godina. :D Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205088 http://sportsport.ba/bh_fudbal/matej-delac-ponovo-na-kosevu/154872 Mogao bi se vratiti u FK Sarajevo na 6-mjesečnu posudbu. Bog sami zna gdje će ovaj momak završiti kad mu istekne ugovor sa Chelseajem. Al hajde, makar je proputovao i vidio svijeta za ovih nekoliko godina. :D Hajd možda zaigra i u Europi kroz 15-20 godina :D Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205243 Sarajevo je sad dovelo golmana iz Olimpica, plus od prije su Bandovic i Plakalo i ni tad se nije mogao izboriti da brani nece ni sad, njega obavezno pustiti besplatno u drugi klub nema on kvalitet. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208365 TINMAR napravio intervju sa Delacom Pozdrav, Matej! Dosta dugo vremena je prošlo od našeg posljednjeg razgovora. Što se promijenilo od tada? Lijep pozdrav Vama i svim čitateljima i fanovima. Pa evo, od zadnjeg puta je iza mene jedno novo iskustvo u Francuskoj i početak novog (starog) u Sarajevu. Dolaskom Mourinha u pripremnom dijelu bio si na pripremama s prvom momčadi, kako je to iskustvo djelovalo na tebe? To je bila jedna velika čast, biti u društvu takvih velikih imena, i naravno jedno veliko iskustvo i napredak za moju karijeru. Protiv Olimpije ti je čak ukazano i povjerenje da braniš za Chelsea. Je li to bilo planski, ili je i tebe ta odluka iznenadila? Za mene je to bilo iznenađenje, međutim, stručni stožer na čelu s g. Mourinhom je imao u planu moj nastup na toj utakmici. Djelovao si dosta sigurno na vratima u toj utakmici, imao dvije sjajne intervencije, opiši nam malo svoje impresije s te utakmice. Pa, iako je to bila velika utakmica za mene, uspio sam uz pomoć suigrača i navijača ostati miran te zabilježiti uspješan debi. Imao si i brojnu podršku iz Hrvatske, gotovo 80 ljudi koji su ti posvetili čak i transparent. Iako si odavno otišao iz Hrvatske te uglavnom braniš na posudbama, oni nisu zaboravili na tebe. Koliko ti inače znači podrška s tribina? Kao i svakom igraču, podrška s tribina mi jako znači u mojoj karijeri, i ovim putem se još jednom zahvaljujem svim navijačima Chelseaja iz Hrvatske, a pogotovo onima koji su bili prisutni na toj utakmici. Došao je kraj prijelaznog roka, odlučeno je da ideš u Francusku. Ovoga puta jača nogometna destinacija od onih gdje si do sada bio. No, ne u prvu, već u drugu ligu. Kako je došlo do te odluke da odeš baš u Arles? Prolazio sam pripreme sa Chelseajem i, kako se bližio kraj prijelaznog roka, nijedna ponuda koja je stigla u klub vezana za moju posudbu nije bila odgovarajuća. Tada se, takoreći u 5 do 12, zadnjeg dana prijelaznog roka, dogodila ponuda AC Arles-Avignona koja je zadovoljila klub i mene te sam tako otišao u Francusku. Nakon sjajnog starta ponovno ista priča. Opet preseljen na klupu. Što je ovoga puta razlog? Moram reći da sam bio jako zadovoljan uvjetima i životom i svojim statusom u Avignonu, sve do trenutka kada se dogodila smjena trenera. Tada sam odjednom naglo preselio na klupu Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208368 Jel dolazio maksuz u Sarajevo, što nije zvao na kafu? :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.