Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matej Delač (2010-2018, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 181
  • Pregledi 22 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Osim Q&A ima dio od preko sat vremena.  Zanimljiv jako Matej i momak na mjestu. Za Hazarda je rekao ono sto smo svi i znali, a to je da je veoma lijen ali da je vrhunski talent. Takodjer ni T

• Ima dijelova o Terryu, Lampardu, Drogbi i Abramoviču.

• Hvala na sazetku. Za Michya smo vec imali tu informaciju, zato sam uvijek mislio da ce biti odlican, ali jbg, dobijao sanse na kapaljku, a i kada je dobije bude smotan u kretnji. Delac je dobrih

Zao mi sto prosle sezoe nije branio ni jednu utakmicu u Vitesseu, da dobije jos vise na samopouzdanju, ovako je djaba proveo sezonu tamo, nadam se da ce mu na zimu naci neki klub u kojem ce sigurno dobiti priliku da bude na golu, mnogo se ocekuje od ovog momka

Zapeo u rezervama. Neće dobro biti, zadnja sezona bez branjenja ga je zeznula potpuno, a još je sad na svjetskom U20 slabo igrao, kako i cijela momÄad.

Bitno je da brani, a gdje to je manje bitno, ipak je on golman i svejedno je gdje ce braniti, upravo u losijoj ekipi ce imati vise posla i steci vise iskustva

Mislim da ga nikad nećemo gledati u prvom timu, iskreno. Razlozi: Courtois, Blackman i naravno Cech. Mada on svojim zalaganjem, može sebi pomoći, ali moje mišljenje je da ga ne bomo gledali u plavom dresu.

za golmana je važno da brani i da stiÄe samopouzdanje ma u bilo kojem klubu. On, Blackman i Courtouis su istih godina tako da je na njemu da se bori za prvu postavu, a talent je neosporan :D

Zelim mu sve najbolje ali sumnjam da ce se ikad biti prvi golman ali kao sto si @Rikky LUiz rekao na njemu je da se izbori :D

Vidim da Ceske Budejovice odigrale 0-0 s Plzenom što je fantastiÄan rezultat, ikakvih informacija o DelaÄevoj igri?

Ma novi Cech..najbolji mladi golman...:D

Kakve mlade golmane imamo :D :D :D

Imamo brte i starije..:D

zadnju utakmicu je njegov klub odigrao o-o, ali on nije branio već je bio na klupi :huh:

ZnaÄi ista sudbina kao i lani.

Šteta.

sumnjam da će išta bit od njegove karijere u chelseaju, mada je prerano za procijenit, po meni je curtouis za 2 klase bolji od njega

Potpuno se slazem s tobom. Delac ima samo talenat i potencijal, a Courtois svoj kvalitet dokazuje svakom utakmicom. Kako u Genku prosle, tako i u Atletiku ove sezone.

• 3 sedmice kasnije...

Mogo bi se ovaj vrnut u Hrvatsku ligu kako napreduje u ovim malo jaÄim, kakve su holandska i ceska...

Ja sam mislio da će biti standardan u gotovo najlošijem klubu u ceskoj ligi, ali eto i to ne može.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.