Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matej Delač (2010-2018, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 181
  • Pregledi 22 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Osim Q&A ima dio od preko sat vremena.  Zanimljiv jako Matej i momak na mjestu. Za Hazarda je rekao ono sto smo svi i znali, a to je da je veoma lijen ali da je vrhunski talent. Takodjer ni T

• Ima dijelova o Terryu, Lampardu, Drogbi i Abramoviču.

• Hvala na sazetku. Za Michya smo vec imali tu informaciju, zato sam uvijek mislio da ce biti odlican, ali jbg, dobijao sanse na kapaljku, a i kada je dobije bude smotan u kretnji. Delac je dobrih

• 1 mjesec kasnije...

Delac bolestan

Hrvatski internacionalac na golu Vojvodine, Matej Delač po svoj prilici neće biti u kombinaciji za sastav ekipe jer je „zaradio“ virus. Delač se pre današnjeg treninga javio medicinskoj službi, dobio poštedu i terapiju i obećao da će svim srcem biti uz svoje klupske drugove ali pored malog ekrana.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Treba mu reci da bjezi iz Celsija ,ako mu nije u planovima sjedjenje na klupi . 

Cuo sam da Celsijeva klupa ima grijace za dupe :) Voleo bi i ja da probam tu klupu .

Sad se moze lakse stupiti u kontakt sa njim.

yep to sam i mislio reci sad

ako bi ko mogao opet doci do njega pa odraditi kakav intervju

usput, brisite ovo Vojvodina i pisite Sarajevo sve velikim slovima

"Čech mi je poželio sreću pred put u Sarajevo i to mi puno znači. Puno sam naučio od njega. Mourinho je veliki trener i čovjek. I s njim sam razgovarao, i on mi je poželio sreću i rekao da u klubu računaju na mene."

Sto ga lažu. Steta sto nece biti mesta u klubu za njega jako dobar golman. Bilo bi ga šteta drzati na klupi

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Kome cemo ga prodati vidis da ne mozemo da nadjemo ni pozajmicu koja ce nam garantovati da ce igrati.Mislim da cemo ga pustiti bez obestecenja na kraju sezone to je najbolji scenario za sve.

Sarajwvo je velik klub, cak ponajbolji na balkanu, treba da mu bude cast sto je doso mada ne vjerujem da ce se naigrati pored Bandovica

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.