Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

Hejteri on je odbranio Ligu evrope pa vi sad vidite ;D

10371981_10152828548469008_7514155649410

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kako god. Niti je bio neki važan igrač Seville niti može izboriti mjesto u Chelseau  sljedeće sezone. Vjerovatno ćemo ga prodati i prije nego počnu pripreme jer ne vjerujem da se na njega uopšte računa.

Mislim da je nedovoljno kvalitetan za nas jer su Hazard, Willian, Schurrle i Salah svi kvalitetniji od njega.

Čestitam na trofeju ali ne vidim ga u Chelseau.

Ma nema se ovde o čemu raspravljat treba pokušati izvuć koji euro za njega i to je to..

Marina nema ni u Mourinhovom malom mozgu tako da je suvišno govoriti o nekom dokazivanju na pred-sezoni jer je višak.

Da je on zablistao u Sevilli pa hajde moglo bi se nešto pametovat ali ovako [-(

• 2 sedmice kasnije...

Hejteri on je odbranio Ligu evrope pa vi sad vidite ;D

10371981_10152828548469008_7514155649410

Ni kriv ni dužan osvojio Europa ligu. I on je poput Victora Mosesa jedan od naših najvećih flopova u posljednjih 10ak godina. Što prije prodati.

Lik je nosio broj 21 u CFC-u, ali kako ga je Matić preuzeo, više nema pravo na njega. Tako da je službeno dio Chelseaja, nema broj, a do kraja ljeta nadam se da službeno - odlazi :)

• 2 sedmice kasnije...

Nema on traziti sta u Chelseau,probat izvuci sta bilo za njega.

Ma šta ću ja izvlačiti za njega nešto. Eno mu tamo pa nek sam izvlači, nije nejak. :D 

Ma šta ću ja izvlačiti za njega nešto. Eno mu tamo pa nek sam izvlači, nije nejak. :D

Mislio sam da klub treba izvlaciti.

• 1 mjesec kasnije...

Koji bre Marin, on je baš promašaj, vrh karijere mu je Werder odakle je i došao, ali koliko se sećam ni 10 miliona nismo dali za njega srećom... 

Sjašite više s tom uvijek istom pričom o Salahu vas dvojica.

Dobar je Marinče, jbga, žao mi je što se nije uspio probit, ali kad pogledaš, i nije on bio za Premiershipa, fizicki je nejak nekako, a i ozljeda ga sjebala. Njemu je spanjolska liga bas po mjeri.

Kojom uvijek istom pricom, dva puta se ukrstili suprotnim misljenjima... :) Kako god, da ne bude OFFTOPIC, cak je i MARIN bolji od Salaha.

Demba Ba: " Marin me nazvao nakon mog transfera u Besiktas. Rekao mi je da je Besiktas zainteresiran i za njega, da su ga kontaktirali i da bi i on želio igrati sa mnom u istom klubu. Chelsea će ga vjerojatno negdje poslati na posudbu, tako da je Besiktas jedna od realnijih opcija za sada. "

Oce li ovaj burazer skorije nalazit klub ili ostaje kod nas jos jednu sezonu ? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.