Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

Necemo politicke rasprave ali nadam se da se salis.

Neces politicke rasprave a ti si prvi nazvao Dodika mafijasem, ne volim ga ni ja ali time provociras i izazivas raspravu, budi objektivan...

Nebi dalje da pisem na ovu temu iako mi svasta pada na pamet.........da se vratimo Marinu, svaka cast igra odlicno u Sevilji posudba je pun pogodak, mozda bi mu najbolje i bilo da zaboravi na Chelsea i jednostavno ostane gdje mu ide.

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Neces politicke rasprave a ti si prvi nazvao Dodika mafijasem, ne volim ga ni ja ali time provociras i izazivas raspravu, budi objektivan...

Nebi dalje da pisem na ovu temu iako mi svasta pada na pamet.........da se vratimo Marinu, svaka cast igra odlicno u Sevilji posudba je pun pogodak, mozda bi mu najbolje i bilo da zaboravi na Chelsea i jednostavno ostane gdje mu ide.

Ne mozes tako, sada si se ti nasao uvrijedjen jer sam ja Mileta nazvao mafijasem bez razloga, mozda se nisi nasao uvrijdjen i mozda kako kazes ne volis Milieta ali nemam potrebe da se ibretis na mene jer to nisam rekao u najmejri da pokrenem bilo koju politicku ili nacionalnu raspravu i nisam, zato ne shvatam zasto si se tako nabrijao. Ne zelim pisati o ovome ali si me ti natjerao svojim sve samo ne osnovanim postom,

Mile je mafija ne mafijas nego mafija kada je uhapsen Miskovic on je dao neku izjavu u stilu kao nije mu jasno zasto. Svoj brani svoga  to je jasno, naravno nije jedini. Svi ostali nasi politicari posebno u nasoj Bosnu su takvi.

Glavno je da se oni prepucavaju na nacionalnoj osnovi dok narod u cijeloj Bosni nema od cega zivjeti , oni na taj nacin osvajaju jeftine poene kod ljudi koji pripadaju njihovoj nacionlnoj grupi,. Znam ovo jer sam cesto u razlicitim gradovima nase Bosne i pratim malo i politiku koliko gadna bila, znam kako ljudi razmisljaju i kako politcari manipuliraju njima.

Taktika posvadjaj pa pokradi i sve sam tim ovim rekao, davno isprobano i veoma djelotvorno. Susreces se sa time svaki dan  a i ne znas.

Kada god neko nesto kaze  protiv njega i njegove politike posebno ako je Srbin taj koji mu se usprotivio ili novinar, on ga proglasa izdajnikom svoga naroda iako ga je samo upitao za neku njegoov izborno obecanje ili nesto drugo sto je to apsurd. Cinjanica je da su svi oni isti mafijasi i smradovi i da zasluzuju da im neko odvrne gas ko u doba  Hitlera jer najmanje brinu za narod. To bi jedino moglo spasiti BIH odnosno nasu skoriju buducnost. A nasa Bosna nece nikada u Evropu dok su oni na vlasti. Ne  mogu to objasniti, kao  da na vlast da  dodju sa namjerom da ce peljesiti narod i trpati  hiljade i milione u dzep.

To za Marina sam vise rekao u afektu jer sam bio iznerviran kada sam ga vidio sa covjekom kji je sve samo ne posten i dobar i koji jeste to sto sam rekao. Marin se osjeca kao Srbin apsolutni redu, nisam ga hrio diskreditirati nego samo ukazati na kontrast izmedju ta dva gospodina.

Glupo je sto si me natjerao da se moram opravdavati i glupo mi je da sam sve  ovo morao pricati ali trebao si malo prije razmilsiti nego sto si napisao post. Potenciras da imam nesto protiv Srba sto je smijsno, izvukao si krivi zakljucak iz moga posta.

Dobijaju glasove kroz nacionalizam braneci toboze interese svoga naroda,tok dodik potencira price o rederendumom, Tihic i Silajdzic i ostali se prepucavaju sa ovima iz RS pricajuci kako zive u Bosni i Hercegovini dok im Dodik kontrira a oni su zapravo po  mom miljenu svi prijatelji koji ucestvuju u sramotnojzavjeri. NAravno najebo je naron i niko drugi/

Da ne bude totalni spam na koji si me natjerao iskljucivo ti reci cu da je Marko talenat veliki da to sada pokazuje u Sevilli, da je to pokazao kod nas na pripremama prosle godine. Ima telenat vjerovatno i sposobnost ali nije imao srece kod nas.

Drugi post je bio vise sala ali i istina jer je tuzno porediti Mileta i Brosnana, necu vise niti jedne o ovoj temi.

mozda bi mu najbolje i bilo da zaboravi na Chelsea i jednostavno ostane gdje mu ide.

I ja mislim. Bolje i za njega i za nas...  :D

Mozda djeluje grubo sa moje strane ili da te napadam ali nije tako uopste, ponavljam ne volim Dodika odnosno uopste politicare u Bosni jer su sigurno to sto si ti rekao.

Samo sam htio sa kazem da ako vec nisi htio politicke rasprave nisi trebao to spominjati jer ce se sigurno naci neko uvrijedjen nebitno kog predstavnika naroda iz BiH da si spomenuo. Ja nisam rekao da ti imas nesto protiv Srba ili nekog drugog, znam ja odlicno da je narod ovde najmanje kriv za sva sranja u zemlji ali ovo nije mjesto gdje se treba iznositi bilo sta na tu temu.

Sto se Marina tice :D nije bas da nije imao srece, pritisak velikog kluba i velikih ocekivanja unisti poprilican broj takvih kao sto je on neki su jednostavno rodjeni da budu zvjezde osrednjih klubova i jednostavno im nesto fali da budu top igraci u top klubovima, mislim da je i Moses takav, Danny isto puno bolje igra kako je otisao od nas, itd.

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Fino se usrećio naš Marko u Španiji. Voli ga raja, igra dobro, a evo još će imati priliku da guzi brdo zgodnih Andalužanki. Drago mi za njega. :D

Ako toliko ga vole Marina nek daju 20 mil i moze da bude njihov igrac :D.Koliko igraca imamo na pozajmicu to cudo jedno!

Iz pouzdanih izvora saznajem u januaru ga odkupljuje banjalucki Borac , al ce ga prvo pola godine provesti na posudbi u FK Laktasi. Mile sredio taj transfer

imao i jedno oduzimanje lopte,nakon toga fantastičan dribling pa dodavanje,šteta što i to nije prošlo

inače,nemojte da vas buni to što na nekim sajtovima piše da je bila samo jedna asistencija,imao je dve asistencije a npr na http://www.whoscored.com

ocenjen sa ocenom 9.7

Koliko je samo Chelsea uradio za njega... On mozda nije igrao prethodne sezone, ali Chelsea ima jedan od najboljih lekarskih timova na celu sa Pacom Bioscom, rad sa njima je doprineo da se u potpunosti zaleci a samim tim i zaigra onako kako ume. 

• Autor

Ma uvijek je on znao igrati lopte. Sjećam se jedne utakmice kad je Ćorluku dovodio do ludila, toliko ga je driblao, ševio, provlačio mu kroz noge, bacao mu lažnjake... Ubio ga je tu utakmicu. Ćorluka nije znao gdje udara, trebao mu je kompas poslije.

Kod nas nije imao ni sreće, a nije kasnije ni dobio pravu šansu (nekoliko utakmica zaredom u ekipi).

• 3 mjeseca kasnije...

Marin (1/2): "Sevilla want me to stay, but that's not a decision only they can make. I would like to stay too because..."

Marin (2/2): "...I really like it here, but in the end, it's up to Chelsea what happens. I'm loving it here in Spain" #CFC (Eurosport)

Marin: "I've already been likened to Messi, and when I am really fit again then these comparisons will resurface."

Marin: "Everything is really perfect here [at Sevilla], probably better than in England, even though I did enjoy my time at Chelsea."

Ekstra, nek izdvoje 15 milki i ne mora da se vrati. :D

Doveden za 7 miliona sve preko moze ili da ga damo za neko zvucnije ime to jest napadac.

Ma nema šanse za njega nikakve kada Mata koji je igrač slične konstiucije ne igra, kada nas De Bruyne napušta a da i nje dobio pravu priliku.

15 mil za njega i treba biti zadovoljan.

• 3 sedmice kasnije...

Nekadašnja uzdanica Verdera iz Bremena i nemački reprezentativac, Marko Marin, rekao je u izjavi za medije da ne želi da se vrati u Čelsi naredne sezone ukoliko tamo neće dobiti svoju šansu u prvom timu. Ovaj fudbaler koji je rođen u Bosanskoj Gradišci ima ugovor sa Čelsijem do 2017. godine. „Treba sačekati da se završi i ova polusezona i da vidimo kako ću je odigrati.“, rekao je Marin. „Na kraju sezone, ili možda i pre toga, ćemo imati razgovore sa čelnicima Čelsija i Sevilje, možda i nekog drugog kluba o nastavku moje karijere. Kasnije se osvrnuo na razloge zašto je privremeno napustio Čelsi. Moja prva godina u Čelsiju i nije bila baš najbolja, nisam igrao i to je osnovni razlog zašto sam otišao ove godine na pozajmicu. Ukoliko žele da me vrate u Čelsi, onda će morati da mi obećaju da ću igrati.“, zaključio je Marko Marin.

Na tvoj zakljucak i zadnju recenicu,rado bi ti rekao .Putuj Marine,samo da kapne koja para za tebe,ma i dzabe mozes ici. Cuj njega ako mu se obeca da ce igrati,pa nisi ti Ronaldo.

Mnogo je ovakvih igraca koji ce ceo zivot biti samo talenat.Nemojte se zavaravati lako je mogla biti ista prica samo da su zamenjena mesta Azara i Oscara sa Mozesom i Marinom.

• 3 mjeseca kasnije...
Treba ga vratiti. Doprinio je dosta u finalu Europa lige. Naime, njegovim izlaskom nakon nekoliko odigranih minuta usao je K. Gameiro koji je postigao gol iz penala.

Veće su šanse da će Sanader ponovo biti predsjednik HDZ-a nego da će ovaj čovjek ponovno zaigrati za nas. Čak me ne bi čudilo da ga se i Sevilla riješi na kraju sezone. Valjalo bi mu da se vrati u Njemačku kod nekog novopečenog prvoligaša. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.